淘寶集運集中討論區 (5) 請幫手答問題

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
大獲 第一次用新世代買野食(有良品同懶人火鍋)
今日合併完比埋錢 先見到話因為71海關嚴查 違禁品一律拒發
懶人火鍋會唔會易燃野

仆街 我啲液體

你都新世代?

唔係 funlala 但邊間有分別咩
官集如果想係自提點自提/便利店自提,收貨地址點SET?

SET自己屋企地址
之後入晒集運倉後,比錢果時有自取,智能櫃/便利店/郵局,上門
之後有得揀自取點既地址

SET自己屋企地址
之後入晒集運倉後,比錢果時有自取,智能櫃/便利店/郵局,上門
之後有得揀自取點既地址

知唔知4PX有冇體積重計
我見好似4PX個網又冇提過呢樣野

SET自己屋企地址
之後有得揀自取點既地址

知唔知4PX有冇體積重計
我見好似4PX個網又冇提過呢樣野

多D GOOGLE
https://www.taobao.com/go/chn/transit/index/cht.php
https://4pxtr.taobao.com/p/rd105322.htm?spm=a1z10.1-c.w5002-16559544028.4.th62ye
早幾日4px拎左件 今日無啦啦有個大陸電話打比我 show 係4px 但又無人出聲 唔知咩事 有無人試過咁樣

請問我用一淘訂單跟住去返淘寶俾錢之後,寄左去中通集運地址,而家中通個邊要我俾晒16個運單編號佢,咁係咪正常?因為第一次用一淘唔好意思

唔關一淘事 貨到自然會比你簡合拼集運

但係集運果度我見唔到啲貨物,客服問佢話要俾晒16個單號佢入喎?

請問我用一淘訂單跟住去返淘寶俾錢之後,寄左去中通集運地址,而家中通個邊要我俾晒16個運單編號佢,咁係咪正常?因為第一次用一淘唔好意思

但係集運果度我見唔到啲貨物,客服問佢話要俾晒16個單號佢入喎?

咪同平時一樣咁集運 如果係你自己填集運地址就用家問題啦

但係唔填集運地址點知道我用邊個集運方法?因為我交訂單果時佢無俾我揀用邊個集運剩係得香港地址

咪同平時一樣咁集運 如果係你自己填集運地址就用家問題啦

但係唔填集運地址點知道我用邊個集運方法?因為我交訂單果時佢無俾我揀用邊個集運剩係得香港地址

點會 你求其係一淘試多次 睇下個介面先

真係無得揀集運wor
官集4PX個618優惠幾平 但好似無寫續重幾錢
有冇巴絲用過4PX 覺得如何

唔係既話繼續用返hotbuy算

4px好慢 , 差唔多要三日先送到

4px好慢 , 差唔多要三日先送到

超過3日可以屌佢退一半運費
之後你仲可以差評佢
有冇人試過因為地址係集運倉,佢只發中国,冇港澳台,合作快遞發唔到集運倉要補10蚊
有冇人試過因為地址係集運倉,佢只發中国,冇港澳台,合作快遞發唔到集運倉要補10蚊

如果已經落單就退錢啦 咁ON9 大陸段本來就包郵 發唔到集運倉又點解會加10蚊就發到? 集運倉係大陸 關冇港澳台春事咩 一係退錢 一係發貨

我都覺選擇退

如果已經落單就退錢啦 咁ON9 大陸段本來就包郵 發唔到集運倉又點解會加10蚊就發到? 集運倉係大陸 關冇港澳台春事咩 一係退錢 一係發貨

我都覺選擇退

根本就係呃郵費
平時唔用集運王,今次一用就中伏
平時唔用集運王,今次一用就中伏

點中伏法?計左體積?

啱啱就係咁
佢個快遞公司唔送野去集運倉
之後我話你直接寄嚟香港咪得囉
(Check過個快遞公司個網話可以直送去海外
點知個店主話唔寄海外
懷疑佢根本就冇貨
仲以為618 ??集運咁平實食屎 點知都係兩日到

竟然 今次試下用先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞