(青春/甜)《一個書生既Player故事》 (2)

939 回覆
206 Like 13 Dislike
好,經歷千辛萬苦終於都開到第二個PO..

多謝所有有份睇故既讀者

第一次入黎既朋友,睇呢個故前請先睇大學故 多謝合作

追PO請按:

(甜)一個普通女仔既大學故事
https://lihkg.com/thread/33005/page/1
https://www.shikoto.com/i/Ejg

(青春/甜)《一個書生既Player故事》

https://lihkg.com/thread/123019/page/1
https://www.shikoto.com/i/Epa
「放學去士多食個餐蛋面?」完左班際既羅嘉樂意猶未盡,提議陣間下場。

婷:【放學搵你?】
我:【OK,不過等我同嘉樂佢地食個面先】

我極速同羅嘉樂佢地食完野就搵藉口鼠走左。

阿婷約左我去佢屋企樓下個公園吹水。

阿婷笑我地:「今日2D攞冠軍都唔及你地2C班搶鏡啦。」

「唉屌,真係柒到想搵洞捐。」我回憶起今日肥傑單野。。。

「唔係你呀,你零秒出手果下好吸睛呀。」

「吸精?」咩黎嫁?吸晒我D精?

「吸引眼球咁解呀!」

「又用埋晒D蝗語。」

已經十月頭,天氣都仲熱緊,熱到我已經出晒汗。

我忍唔住講:「不如搵個有冷氣既地方坐?好熱出晒汗。」

「你上唔上黎我度?」阿婷問。

「得咩?」

「得呀,都無人。係自己屋企樓下,廢時特登行咁遠去商場啦。」阿婷解釋。

就係咁,我上左去佢屋企。

細個會想爸爸媽媽有多D時間陪自己,大左就覺得屋企無人真係好啦,鐘意就可以帶人上去,跟住就柴狼上身,食左條女。。。

第時如果生左女,我一定會日日係屋企睇實佢,唔俾D男仔對佢亂黎。

我知道每個男人都係咁撚咸濕,個腦除左諗住扑野,就無第二樣嫁啦。

阿婷屋企唔大,係一間舊式公屋,雜物堆滿客廳,略帶凌亂。一入去就望到晒佢果兩房一廳。

我放底背囊係廳,佢話:「我開房個冷氣,你入黎啦。」

阿婷即刻大字型訓返床度。

唔知點解,明明第一次去,真係好自然,好似平時同佢拍拖咁。

我坐係床度fing左一下頭搞pet mk陰,心諗:好熱阿頂。

阿婷坐起身,一野就Back hug過黎,搵對波頂住我,唔出聲。

下?咁快?

我即刻成個人硬綁綁,醒晒。。。

阿婷放開佢對手,我轉身望實佢,佢就攬住我錫落黎。

錫一秒,離開,對望。

錫多三秒,停一秒,又再錫過。。。

熱身完畢。

我攬返住佢打茄輪,開始反攻,回應佢既吻。

我地愈錫愈肉緊。

阿婷捉住我隻手去摸佢個胸。

既然你咁想要,我就勉為其難幫下你手,揸下你對波啦。

佢伸手入去我恤衫入面,用冰冷既指尖輕輕撫摸我條腰,每被佢掂一下,我都有觸電既感覺。

阿婷繼續進攻,好焦急一粒一粒咁解開我衫鈕,除左我件白恤衫。

佢拉開自己校裙既拉鏈,除左條校裙,露出Lase黑Bra。

「送你兩個字。」我係佢耳邊輕聲講:「淫賤。」

呢個年紀既女仔,唔淫都唔會著黑Bra啦!

佢一路由我條頸錫到肚臍,用手指輕捐我乳頭。

溫梓柔對於我從來都無試過咁樣做,所以我全身都好敏感,好舒服。

我鐘意主動又淫蕩既女仔,有技術,最好乜都主動波我唔洗郁,即係阿婷咁既款。

我終於忍唔住除埋條校褲,隔住條底褲,撲倒佢黎錫,一路用硬晒既弟弟頂住同摩擦阿婷既妹妹。

「嗯。」阿婷開始發出氣聲呻吟,跟住我既速度去配合,扭動身體。「阿。。嗯。。繼續呀。。」

我拉高佢個Bra,Cool實佢個胸,用舌尖往佢乳頭上打圈輕奶,佢個樣好Enjoy好舒服,睇到我更加想大大力咁抽插佢。

正當我諗住伸隻手入去佢底褲入面摸佢妹妹,佢卻一個起身將我反推倒。

阿婷好心急,一手除咗我條四角底褲,令小書生原形畢露,仲大大力揸落黎。

佢用一個好挑釁、好串嘴既眼神望住我。

「阿!痛!唔好咁大力。」我忍唔住講咗句。

點知換黎既係佢更加大力咁玩弄我既弟弟,好酥麻。

原來阿婷係一個咁有挑戰性既女仔,佢唔會一味順住我既節奏去做,佢唔聽話,會反抗,會有佢自己既主見。

我同佢就係床上面不停角力。

「幫我含?」被挑逗不已既我問。

「入去沖涼先?」阿婷提議。

。。係呢個時勢轉場沖涼咁無癮。。

佢一個起身就拉咗我去浴室沖涼。
微暖既水花灑係我同佢既身上,光滑既肌膚、濺上水花微濕既頭髮,水滴既洗禮令到阿婷更添性感。

阿婷跪咗係度,視角向上望住我講:「你今日打波咁辛苦,都攰啦,等我幫你按摩下。」

佢用番簡塗抹我既弟弟,輕輕用手包實,時緊時鬆,加埋番簡水做潤滑劑,令到每一個打飛機既動作格外舒服。

佢加快速度同力度,「阿。。」

我頂唔順啦,對腳都酸晒麻痺,我好想攬住佢黎錫,好想瘋狂講我弟弟愛死佢,阿婷技術真係太好。

正當我差唔多射既時候,佢轉咗用口含。

我居高臨下,終於可以貪婪咁望實我眼前呢位成熟既大姐姐。

一頭爽朗及頸既短髮,配上成熟如桂綸鎂既女性美。

身材纖瘦,應有肉既地方都有,個胸到底有B級定C級?

雙峰伴隨住佢替我口交既速度震盪,一幕幕AV般既情景,係溫梓柔身上無出現過,卻係無預警下之同大我兩年既師姐發生了。

「唔。唔。。」花灑水聲混合埋吸啜既聲音,加埋佢毫不害羞一路含,一路望住我既果個淫賤樣,我相信無男人見到唔會繳械投降,於是我將林書生既子孫狠狠咁射咗係佢口入面。

阿婷被我口爆完,仲竟然好滿足咁吞晒啲精,對住我一雙笑眼放電。

「呼。。呼。。」我係度抖大氣休息。嗚呀,岩岩真係好爽。。

但仲未爽夠既阿婷無諗住放過我,一野含住小書生重新召喚佢起機。

「阿!~~」又酥麻又敏感到我有啲想推開佢。

好快,本來想休息既小書生又被慾女強迫起身,再啲第二round。

為咗唔俾我咁快又出第二輪我決定要化被動作主動。

我抱住阿婷出返廳,掟佢落梳化。

我左手用力玩弄阿婷既乳頭,右手就係阿婷下面盤旋。

好濕。。就算岩岩沖完涼,阿婷妹妹都仲係濕咗咁大片。

我好輕易就伸咗隻手指入去佢陰道入面,無溫梓柔包得咁緊實,但都算舒服。

「一隻唔夠嫁,伸多隻啦。。」阿婷話。

我即刻伸堆隻無名指落去抽插。

係我一路玩佢妹妹既時候,佢一邊揸自己個胸。

個畫面極淫亂。

呢條女真係痴線阿。。

好快,小書生又俾佢搞到變得漲卜卜,回復左戰鬥力。

阿婷用手不停幫小書生按摩,話:「你好似抖夠有精神啦喎,可唔可以下幫姐姐手?。。」

「你想我點幫呀?」我問。

佢一野推倒我,全身赤裸咁樣跨座係我上面。

阿婷拎實小書生,將佢對準自己洞口,一野就插咗入去。

「阿!」我被佢突襲嚇到叫咗出聲。

阿婷用女上post不停上下un,由淺到深,左右搖擺,扭黎扭去。

技術高超到令我好快就想射,我話:「停啦,就射啦。。」

佢聽完加速抽插多十秒就蚊咗出黎,再用手幫我打丁。

我射到佢成身都係精。

阿婷出晒汗抖晒大氣咁攤訓係床度。

我趕忙拎張紙巾幫佢抹身。

「阿婷,你成日都係咁嫁?」我問。

「咩成日都係咁?」

「你同過好多男仔。。?」都唔知要食幾多條仔先可以練成咁高超既技術。。

「都唔係好多姐。」

「你技術勁好。。同我女朋友真係差太遠。。」我讚完佢即刻shy shy。

「你要有待改進喎!得閒上黎搵姐姐幫你背習下。」自信心瞬間下跌咗唔少。。

我地係床度傾咗陣閒計,夠鐘我就離開佢屋企返家食飯。
一路睇一路以為係書生ff
加速
form 3就咁淫
新post留名
阿婷算唔算書生既第一個SP?
新post留名
中一就咁淫亂
新post留名
lm
留名
留名
推!
正皮 加速
f3 什麼社會
lm
女多真好
返到屋企我攤係床上面,回味岩岩同阿婷搞野既畫面。

同溫梓柔真係完全無得比較,阿婷實在太正完勝。

唉,初初對溫梓柔係有D好感,咩都無考慮過,好隨心拖左佢手就話一齊,到而家我都知我仲未忘記到林敏兒。

對溫梓柔果種咁淡淡既新鮮感,極其量只係好感,同愛完全拉唔上關係。

所以玩一排就已經無晒感覺。我諗,如果唔係有得扑野,應該唔可以玩到幾個月貨仔咁耐。

事實上你都知嫁,第一日見佢已經知佢係個悶撚。

好似溫梓柔咁乖既女仔,邊度會岩我嫁!

要我迫佢變到好淫亂既女仔去滿足我,都唔應該啦,佢根本就唔係咁既人,你會唔會迫個啞既人講野?唔會嫁嘛。

我同阿婷搞左野已經係一個改變唔到既事實。

就算有分手打算都好,我同溫梓柔名義上都係男女朋友,我的確係背叛左佢。

對佢好,我唔好再錯落去,再傷害佢玩弄佢感情。

我要正視呢個問題,同佢講分手。
為左表示我最後的誠意,我係一個星期六約左溫梓柔出黎三口六面講清楚,等佢有兩日時間整理下自己情緒先返學。

我已經無理佢個幾兩個禮拜,俾左足夠既心理準備佢。

佢屋企唔方便上去,於是我約左佢去唱K,有間房,方面傾私人野同埋俾地方佢喊。

講分手黎講,我都算Gentleman啦掛?

哈。

中出即飛呃人蝦條既林書生學咩人講Gentleman?

乜Gentleman會咁樣對一個女仔咩?

我早到入去拿左房,叫溫梓柔直接黎K房meet up我。

。。。。。。。

我地好尷尬咁唱左成粒鐘歌都無講過其他野。

我眼見得返個半鐘就到左交房時間,就禁停左音樂,直入主題:「梓柔,不如我地分手啦。」

「。。。」溫梓柔望住我,唔敢出聲。

「梓柔?你聽到嗎?」我盡量溫柔咁同佢講。

「我聽到。。」溫梓柔把聲都震晒:「點解要分手呀?我地唔係好好咩?。。」

「對唔住。我嘗試叫自己鐘意你多D,但真係唔得。」

「咁點解當初你又要追我,話同我一齊?。。。」佢已經想喊咁既款。

「當時覺得真係鐘意,一齊之後就無左果種感覺。。。」

「唔好呀。。我唔想分手。。我求下你。。」溫梓柔開始喊,仲拉住我隻手。

「我有咩做得唔好,你話俾我知啦。我改啦。」我見到佢開始好激動,喊到收唔到聲。

『因為你唔夠阿婷淫賤,你滿足唔到我性慾啊!』

我心入面咁諗,當然無講出黎,唔係佢傷心到自殘都似。

但好變態,我望住佢好慘,傷心到死既樣子,心入面居然感到一絲興奮。

一方面唔敢將D仆街說話講出口搞到佢失控,另一方面又好想見識下佢可以傷心到一個點既程度,好矛盾。

我個心好亂,我唔知道真正既林書生係點諗。

我係咪有少許人格分姴?

前一刻仲話對佢好要Gentleman,後一秒諗D咁變態既野。。。

林書生你係一個偽善者,好噁心。

「你唔洗改啦,你好好呀。梓柔,感覺既野真係無得勉強。Hurt到你,我真係好對你唔住。」口裡道緊歉,但我一D悔意既表情都無,哈哈哈,仲想笑,我仲要扮野到幾時?

「唔好呀。。我做咩都得嫁。。你唔好走啦。。」佢攬實我,喊住咁錫我條頸。今次係佢第一次主動錫我條頸。

我輕輕推開佢:「你唔好咁啦。」

我望一望錶,都就夠鐘。

我好Gentleman咁放底舊錢幫佢埋單:「你要堅強D呀,我以後陪唔到你嫁啦。。」

溫梓柔一副絕望既樣子坐左係梳化,大概知道我心意已決,都廢時作無謂既爭扎。

「我走啦。拜拜。」

然後我就頭也不回咁離開。

嗯,林書生既Gentleman獨角戲完成了。

事實係,從頭到尾我都無鐘意過你。

我只係鐘意有人鐘意我。

你係我面前喊到死,但我對你依然一D感覺都無。

我關心既係「原來我既吸引力可以傷到人」,多過「原來你會咁心痛」。

我係一個不折不扣既仆街,當你係一件性既工具,不停消秏緊你既真心,試圖係你既身上搵優越感。

就算我知道自己做既野有幾咁賤,我都無試圖去改,依然不停咁傷害你。

我呢D人真係唔死都無用。

我只係Nothing,我係一件垃圾。

比任何一個男仔都不如。

唔好對我咁好。

唔好鐘意我。

我講真的。

你要走好走啦。

我飛你都仲要痴埋黎,受傷就唔係我責任,貴客自理啦。

呢首歌,可能係溫梓柔對我既心聲?個歌名都係用黎紀念溫梓柔?

以後聽到依首歌,我應該都會諗起曾經有個溫梓柔,係過我中二既人生出現,而我當時扮作一個好人去傷害佢。

【麥家瑜 - 殺死我的溫柔】
https://www.youtube.com/watch?v=CKk0LFEEg7U

「寧願愛上個壞人 寧願你樣子雖吸引
然後性格爛到卑劣 暴躁更花心
寧願變作了敵人 連共渡多一秒都不忿
如沒有你免去一劫更甘心

錯在你好人 好到沒法多一個
告別太溫和 使我未能哭出痛楚
你甚至找我 知我病了竟買藥給我
註定我想得更多
為何好人 好到願意放開我
既是個好人 偏不給我好的結果
你甚至羞愧 刻意待我好你便好過
將牽掛卸給我」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞