(青春/甜)《一個書生既Player故事》 (2)

939 回覆
206 Like 13 Dislike
今晚1點前返屋企更文呀
今晚1點前返屋企更文呀

今晚1點前返屋企更文呀

今晚1點前返屋企更文呀

今晚1點前返屋企更文呀

同梓柔分手嗰段如果整個分手Q會顯得書生更仆街

每一次都係分手Q

或者呼應返書生鍾意嗰d變態嘢
我變咗另一個不顧他人感受既林敏兒。

交換咗角色,我開始明白林敏兒當時對我係咩心態。

好似我對溫梓柔咁,有好感,加上因為係佢身上可以攞到好處,先至會一齊。

而林敏兒都一樣,佢根本由此到終都無真正鐘意過我。

你只係一條水魚咋!醒下啦林書生!

被分手後,溫梓柔一路都有sms我,又chur我見面。

我初頭都會好善良,用朋友既語氣咁覆佢。

但慢慢發現咁樣唔work,我目的係要分手,咁樣反而俾咗個False hope佢,以為仲有機會復合。

所以到後來我直頭Block晒佢電話同sms,係學校就扮見唔到佢。

咁樣持續咗幾個月,溫梓柔應該放棄咗搵返我掛。

狠心先係對妳最好既決定,妳知道嗎?

如果你會憎我,我個心會好過D既。

反正我都block咗佢,who knows and who fucking care佢仲有無搵我?

今年最特別既地方係有阿婷既出現。

果次扑完野之後,我地好似無事發生過咁,得閒就chat下。

我心入面一直期待緊可以繼續同佢發生關係,但現實既我唔太夠膽,始終心入面有條道德既線未跨過到。

但只要係個女仔主動搵我,我就覺得無問題,我唔係抽緊你水、攞你著數,係你自願既。

到咗平安夜,佢又主動約我見面。

阿婷約咗我去尖沙嘴睇燈飾,係一個拍拖必做既行程。

我暗自期待今個平安夜唔好咁平安,係出門口之前,我特登沖定涼,仲放定幾個Dom係銀包,以備不時之需。

阿婷一見到我就主動拖住我行街。

阿婷係我心目中係一個好特別既人,直到而家,每次見到佢,我個心仲係會怦怦狂跳,好緊張好緊張。。
「呢個雪人燈飾好靚呀~」阿婷好開心咁指住對面海。

「好肥呀,好似你咁。」我串佢。其實佢一啲都唔肥。

我見到周圍有好多情侶,有啲女仔手中揸住扎花、公仔。迎面而來既係一對臉上係幸福打情罵俏表情既情侶,好閃。

毒撚大時大節真係唔好出街。

我本能地攬住阿婷行,可能係人地眼中,我地都係一對Sweet既情侶掛?

有個同我咁上下年紀既mk仔,拎住扎玫瑰同埋熊公仔走埋黎同我兜售貨品:「靚仔,買唔買支花俾女朋友阿?」

「一支幾錢?」

「$50呀,加埋隻公仔兩舊。」

於是我就好頹咁係阿婷面前買咗送俾佢。

「好無誠意囉你。」阿婷收完好無奈咁話。

「係咁嫁啦,我都無諗住送俾你既。見人人都有你無咁慘咋,快啲多謝我啦。」

「唉,咁我勉為其難咁收左佢啦。」說罷笑逐顏開。阿婷都係一個好易(扮俾人)哄既女仔?或者我作為一個男仔應該準備定份禮物先係平安夜約人?但係我真係無諗住追佢喎,咁送黎做乜?等人誤會?

阿婷都無再問我同溫梓柔或者林敏兒既發展,彷彿一切都唔重要,佢只係Care呢一刻,佢約既林書生出現係佢面前,佢係一個活在當下而且不理世俗既人。

我一直好介懷點解阿婷同我發生關係之後可以完全當無件事咁,就如食菜一樣咁普通,不值一提。人地話,女人只會同佢愛既人發生關係,但似乎係阿婷身上係唔適用。係阿婷身上,我完全感受唔到到點兒愛。我只係一個被佢吸引住,隨傳隨到想扑野既兵仔?我唔知佢點諗我。不過,就算係兵,我都係一個高級炮兵,可以得到女神既寵幸。。。

我同佢行左去一個尖沙嘴文化中心一個暗角位置。果度有好多高斜既Facade遮住,一樑之隔就係熙來攘往既大街,可以話係旺中帶靜。

係呢個空氣靜止既瞬脯,我同阿婷對望。

我知道呢一刻我同佢諗既野都一樣,我地既身心係一樣接通。

係呢個令人臉紅既氣氛底下,我地好自然咁Kiss左。

今晚,將係一個性感既晚上。

我同佢既舌尖伴隨住聖誕祝福我地平安既音樂糾纏。

「啜卜--」阿婷故意發出極大既聲音,不過係咁嘈既街上面基本上唔會有人聽到。

我主動攬實佢,將手越過外套,放係佢腰間上面。。

我冰冷既手指碰到阿婷果一下,佢成個人彈起左。

佢都唔輸蝕立刻隔住件衫撫摸我既Lin頭,令我好興奮,當堂起晒機。

阿婷係一個好反叛既女仔,你輕輕咁整佢一下,佢就會用力整返你兩下黎報復。

阿婷一路錫我,一野就直攻小書生。

佢好心急,兩隻手解開我皮帶,拉底我褲鏈,就拎左小書生出黎。。。

『下?呢度咁多人?』我望一望周圍,同好多人只係一柱之隔,佢地既聲音離我好近,而我地就係度做呢D野。。。

阿婷係我面前跪底,一野就含左落去。

「啊。。」好正啊。。

慾火焚身既我已經理唔到咁多。。

我捉住阿婷個頭,享受住佢既口技。

被佢吸啜到真空狀態既我爽到忍唔住前後移動,捉實佢個頭唔俾佢走,將成條細佬放入去佢個口度玩深喉,成個口腔暖笠笠,包圍住小書生,好舒服。。

突然心裡一轉念,我就開盡力加速,口爆阿婷。

我送住佢露出一個賊笑:「廢時整到周圍污糟晒,你幫我食乾淨晒佢啦。」

阿婷用一個飲廿四味咁既表情將我既精液舌晒落肚。

「BB你帶我去邊呀?」一把女仔聲越過條柱,正向我地方向行過黎。

阿婷嚇到即刻彈返起身,攬實我遮住我露出既弟弟。

我有點尷尬咁同果對迎面而來既情侶四目交投。

「讓返D企位俾人啦。」我話。廢時老尷。

一陣涼風吹過黎。

「嘩救命,好凍。」即刻收埋返小書生入褲度。正話玩到慶烚烚都唔識得凍。

我地拖住手出返去行街,打野戰真係好刺激。。
新文留名
依家停係咪有啲唔道德
留名
係咪應該仲有下半場
Lm
Push
今晚有冇新文?
lm
文呢
我既慾火並無因為第一次射精而熄滅。

一路係人來人往既星光大道行,阿婷若無其事咁同我傾閒計。

我烏低身行路有啲吉下吉下。

阿婷發現咗,攬住我仲偷偷地揸咗我條丁一下,「啊。。」我忍唔住叫咗。

「點呀你,仲想好想要呀?」阿婷好輕挑咁問我。

「你話呢?」我望住小書生示意。

「你同我行完呢條海皮,我考慮下呀。」阿婷話。

被佢食住晒,阿吊。。

「哎~呀~琴日Lunch去咗新開果間壽司舖食野,個魚生飯$28蚊大大碗,新鮮又抵食~~」

「Miss Wong琴日著左件V領鬆身衫,一烏低身就走晒光,俾我地昅足成堂。。。」

「你覺得呢個世界有雞先定有蛋先?」

Miss點點點,佢琴日去咗邊點點點,我無興趣知呀。

我淨係知我呢頭射完,果頭又想搞野,扯住扯住好辛苦呀,你條友仔呀。

終於行到返去新港中心。

聖誕節想搵一個無人既地方真係好難。

我地去到地下層一個少啲人既餐廳格離。

「我想去廁所,你等等。」阿婷話。

「唔準。你同我去殘廁。」我拉住阿婷,極速一齊入咗去殘廁度。

「呯。」門發出厚實既聲響,當作歡迎我地入伙既儀式。

呢個廁所都幾新淨,咖啡色Grand類既雲石,用埋木製既櫃。

阿婷有點無奈,話:「咁。。你都要俾我去廁所先嫁。」

「唔俾。你搞到佢頂住咗咁耐,你快啲幫我。」說罷我解開褲鏈,將小書生拎出黎。

我用力禁低阿婷:「踎底!」

我將條丁隊近阿婷,示意要佢幫我口交。

阿婷突然被迫,有啲不情願既樣子掙大個口,我將小書生塞入去佢暖暖既口腔。

岩岩射完既我變得無咁敏感。

係呢個隱閉既廁所位置,唔洗驚有人破門而入會見到我地係度扑野,可以慢慢享受性愛既快感。

佢會係側邊由下而上咁來回奶,有時又會係我龜頭上面不停打轉,舒服到我好想係張床度訓。。

我除左阿婷身上件大外套,拉高佢件衫,頓時露出渾圓光滑既胸部。

我隔住個Bra用手指輕掃佢既乳頭。 

好快佢都好舒服,成身軟左。。。

廁所既洗手盆有好大空間,足以俾一個人坐上去。

我抱阿婷上洗手盆,調整佢對M字腳,掀起佢條裙,拉低佢條底褲,拎小書生係出面來回磨擦。。

我搵條丁,對準阿婷妹妹大大力咁Fit落去,拍到阿婷有D痛,而我弟弟則愈來愈脹。。

佢攬實我。

正當我將磨到濕潤既弟弟準備插入既時候,我突然醒起好似無帶套!

「做咩呀?」阿婷鬆開手,問我。

「呼。。」我深呼吸左一下:「我攞個套先。」

說罷就想拎銀包出黎搵套。

阿婷攬實我,錫左我一啖,話:「唔洗啦。你上次都無用。」

「今次用返啦。」

阿婷係我耳邊噴出暖熱既空氣,用把好姣既氣聲話:「射入黎啦。」

嗚呀。。。

條女都咁講,林書生仲唔狠狠地射晒精入去。。。

我聽完即刻熱血沸騰,等我滿足晒你既願望。。。

我對準洞口,一下插到最深。

「阿。。」「好舒服啊。。」

我同阿婷同時發出呻吟聲。

我每一下都係慢動作,由最淺插到最深,仔細享受陰道為我帶來既爽快感覺。

「啊。。。啊。。。啊。。。啊。。。。」

慢慢佢既D西水流晒出黎。。

我用西水抹滿兩隻手指,放係阿婷眼前。

「你睇下。。你幾濕。。」

拉開兩隻手指,D西水好似芝士咁見到唔斷既絲。

阿婷眼神想反抗,但奈何佢俾我插住壓實,咁既Pose根本動彈不得。。

我細佬頂住佢妹妹卻停底,唔再插入去。

想要我林書生既抽插,就要聽聽話話。

我對住阿婷賊笑,露出一個勝行者既眼神,今次我嬴左你啦。

「想唔想試下自己D西水係咩味?」阿婷另頭話唔好。

「有得拒絕嫁咩?」我另一隻手托起佢下巴,迫佢望住我。

我伸隻手指入去佢個口度,迫佢試下自己D西水係咩味道。

「同我啜乾淨晒佢。」

佢頭髮散亂,好唔情願咁含住隻手指唔郁。。

我將個龜頭插入去佢妹妹度,話:「你唔同我好好咁啜我就唔插你啦。」

於是佢先至肯乖乖地同我含。

佢每含一下,我下面就吉佢一下。

佢含幾大力,我就插佢幾大力。

佢含幾快,我就插佢幾快。

我既手指就係佢既遙控器。

我要你知道林書生唔係任你擺佈。

我覺得夠,抽插就加速再加速。。

「阿。。。阿。。。阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿。。。黎啦黎啦黎啦。。。」阿婷忍唔住愈叫愈大聲。

「啊!」我都大叫左。

被誘發出獸性既林書生,用精液將阿婷征服左,滿滿的子孫都射晒入去裡面。

睇到D精係阿婷妹妹度流晒出黎度好滿足。。。

阿婷係屬於我嫁啦。

簡單清潔後,我同佢前後腳出返殘廁,無人發現到我地一齊入去殘廁,Win!

再行多個零鐘,我送阿婷返屋企就結束左今個唔平安既平安夜,連銀包個套都慳返。。。
lm
聖誕特約: 淫賤書生俏師姐
好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞