(青春/甜)《一個書生既Player故事》 (2)

939 回覆
206 Like 13 Dislike
呢個下半場正呀
聖誕特約: 淫賤書生俏師姐

性誕特約
文呢
文呢
我同溫梓柔分手既事,好快都俾班朋友察覺到,不過佢地都好尊重我唔會過問。很好,我唔鐘意同人交待太多我混亂既男女關係。

我同阿婷斷斷續續都會扑下野,有時去佢屋企,有時去我屋企。

但更加多係係街度搞。

我地已經試過係幾個商場既殘廁、屋邨後樓梯、公園既暗角度扑野。

我好Enjoy野戰果種令人好不安既刺激感覺。

一方面好驚;但另一方面,又好想有人會發現,觀賞我地搞野既過程。

「咦,阿婷喎。」Lunch完,羅嘉樂向操場對面既阿婷揮手打招呼。

「其實阿婷都幾正啊,你睇佢咬住枝飲管個樣,幾淫蕩,好似慾求未滿咁。」肥傑遠距離對阿婷評頭品足。

「係咩,身材都無咩特別姐。」佢身材外表各樣都好過溫梓柔,但見過真身之後已經無乜好奇,佢由一個神秘既女神變成左一件任我洩慾既玩具。

「點睇,目測有C!」肥傑話。

「王家欣好似都有C。。」我鳩吹話。

「你又知?!」肥傑即刻勁緊張咁講。

「可能人地揸過呢。」羅嘉樂奸笑,係度調戲想媾王家欣既肥傑。

「點敢。」我笑,問肥傑:「點呀你,追到條女未呀?」好似好耐無Update過佢。

「我聖誕節想約佢出黎,俾佢拒絕左。跟住都無乜點幾傾計啦。」而王家欣都俾我拒絕左。。。

「放棄啦肥傑。You deserve better呀。」我同肥傑講。

「至多我介紹阿婷俾你識啦!」有好野,都想益下兄弟既。。

唔係話做襟兄弟,只係要佢見識下呢個世界係點囉!王家欣條八婆咁既質素,都唔知有乜好!

「唔洗啦,太姐姐唔岩我。。」肥傑話。

「我過去搵阿婷吹兩嘴先。你地返上去先啦。」說罷我就去咗搵阿婷。

「喂,阿婷。」

「做咩呀?一日唔見我,就掛住我啦?」

「係呀,掛住你。。把口嘛。」

「仲有十分鐘上堂,去個神秘地方?」唔知阿婷又有咩新提議。

阿婷帶咗我上去學校禁止學生進入既天台。原來果度消防門係流既,推開咗都唔會響嫁,長知識了!

一關埋門,佢就好似隻樹熊咁,攬住我黎錫。

我就係鐘意阿婷份人夠主動,成日都搞到我好舒服。一見到阿婷,就好自然會聯想到性,就算佢唔掂我,我都會自動Mode 硬咗。

佢伸手就直摸我漲大既弟弟。

阿,係學校做呢啲野真係有夠羞恥心的。當你啲同學係下面戇居居等上堂、抄功課果陣,我就係度食女。。我簡直就係人生既贏家。

我都伸手揸佢波。

另一隻手就撁起佢條裙,拉開佢條底褲就指插佢。佢同咸濕既我一樣,好似隨時隨地就Ready扑野,都唔洗warm up。

「阿,阿,阿。。好舒服阿林書生。。」阿婷忍唔住呻吟。我都再加多隻手指加速務求要令佢舒服到高潮。

「鈴鈴鈴。。」生死時速既十分鐘過去。又要準備返去上堂啦。

「唔準走。。你都未出。」阿婷話。

跟住佢跪起地下,一下含落去。

成條丁都沾滿晒阿婷既口水。

阿婷好似開行turbo咁,野野都含同吸啜到最深,搞到我成身震晒仲有啲腳軟。

好快,我就繳械投降口爆咗佢。

阿婷照舊一野將我啲精舌晒落肚。

我都未見過一個女人會咁鐘意舌精,明明又腥又臭。

我地整理完衣服,阿婷食完香口膠同我一齊返課室上堂。

原來,阿婷總係隨身帶備香口膠,係咁既原因?

『What am I doing?』我在課本上不自覺地寫著。

我們不是情侶,卻做盡情侶該做的事。

這就是順從自己的真心嗎?

單純的性慾就是我的真心?

從什麼時候開始,我變成了這樣膚淺的人呢?。。。

誰管誰,快樂就好。

迷思隨唾液一一舌往肚裡去。

出多幾篇啦好好睇
書生開始享受緊玩女既過程
係咪又要寫阿婷外傳 講下佢點樣中三就咁淫
黎啦黎啦 書生的成魔之路

花姐嘅甜故可以開個世界觀出嚟
出多幾篇啦

然後又講下梓柔既後故

然後又講下梓柔既後故

寫唔完喎 返緊屋企 一點前更

然後又講下梓柔既後故

寫唔完喎 返緊屋企 一點前更

係我中二尾既時候,有隻好Mk既Online game叫勁舞團。

我放學果陣,成日都同羅嘉樂佢地去網吧打機。

呢個Game既精粹並唔係個遊戲設計既本身,而係玩家都抱住一個開放、交友既心,可以話係交友App既前身。

係勁舞團既世界入面,只要你有返少少技術、用點數買返件靚衫、再加入啲出名既家族,要識人真係易過借火。

「hi... k先生...我留意咗你好耐啦...你打機真係好勁,可唔可以介紹我入團呀?」今日,有個叫Aka既女仔私聊我。嗯,唔算低呢又有買下衫咁,目測正常人都傾得下計。

我入咗個好出名既家族,叫 [皇族]。

基本上呢啲團,一係你好打樹技術把炮,一係就識人或者攜眷先可以加入。細路既榮耀感係咁on9嫁啦,要靠呢啲野黎打飛機。

我:「um... 我都唔識你,點解要介紹你入團?」

Aka:「我地做個fd子..咁咪得囉^^當幫下朋友嘛」

我:「無興趣同你做fd子喎我」

Aka:「求下你啦...我真係好有誠意嫁...」

我:「你有無靚女fd介紹先?我個fd岩岩失戀,我想介紹啲女仔俾佢識」

Aka:「有呀」

我:「圖呢?」

Aka:「加我msn... aka123@hotmail.com」

跟住我加咗佢,sd咗張佢同啲frd既合照。呢個Aka標緻大眼,成個黑澀會丫頭咁,都算靚女既。反而佢兩個frd就好一般。

我:「好啦,我要測試下你實力。而家出黎旺角既網吧啦。」

Aka:「Ok」

就係咁,佢真係即刻出黎網吧見我。

打左唔知幾耐機之後,Aka就打俾我:「Hi,我到左啦,你幾號機呀?」

「38號。」

說圖罷我就另轉身尋找Aka既身影。

呢條女一定好撚虛榮,為求入團可以不擇手段,竟然會同一個傾左唔夠幾句既陌生男仔出黎見面,我係仔緊係無所謂啦,但作為一個女仔,佢真係零危機感。

好在呢個年代未有美圖秀秀既出現,D港女PS極都有個普。

Aka細細粒,約155,有肉地,都有少少包包面,笑起上黎都幾甜,傻更更咁,稱得上Kawaii既類型,同張相係Match既。

白色風格圖Tee襯紅色超迷你短褲,唔,果然係MK,要食應該唔難,可以一戰。

佢走埋黎,有點尷尬咁講:「Hi..我就係Aka啦。」

肥傑係格離即刻流晒口水咁既樣望住Aka,應該好葡萄我約左個靚女出黎。

羅嘉樂望左Aka一眼,無咩反應。

「坐底丫。」我特登留左我隔雜個位俾Aka。

「我要做咩嫁?」Aka戇框框咁問。

「考試呀。你同我玩一場,如果你玩五場嬴到我一場既,我就介紹你入團啦。」我話。睇佢個LV,我都幾有信心可以嬴晒佢五場,佢都唔似會開兩個ACC扮新手。

「好啦。」

好快,我同佢玩左3場改歌板既Beat up,第4場俾佢揀埋歌都係輸俾我半條街。

唉,見佢靚靚女女咁無理由就咁放佢走既。

於是到第五場既時候,我就甩拍斷晒Combo,讓左佢好多秒,咁佢先至嬴到我。

「YES! 我嬴左你啦!快D介紹我入團啦。」Aka話。

「你今日好彩,平時我實唔會輸嫁囉,今日犯埋晒D低級錯誤。」傻B來既,唔係我讓你,你拍馬都追唔上啦。

「我份人最有口齒既,講得出做得到。」講完我就申請左做情侶。

「下?要加情侶嫁?」戇框框既Aka戇框框地問。

「緊係啦,你都未夠班,唔跟我做情侶,點入團呀?」

「呀~又好似係喎。」Aka話。

「入到去,我介紹你果陣記得叫我老公呀。」我叮囑佢。

「知道。」

「預習一次先,叫聲老公丫。」

「老公~」Aka立刻聽聽話話叫左我做老公。 我諗,因為我外形唔太差佢先會咁順攤咁叫我。如果出黎係一個核突佬美極,都幾撚慘,好在你遇到果個係我咋。

「點呀老婆~」你話D招老公老婆幾撚無聊!傾唔夠幾句就可以咁樣叫!零挑戰性,拎個掛名黎晒命都無意思。。

[Group Chat]
我:【同大家介紹,我老婆Aka。】
Aka:【Hello你地好呀。。我K先生既老婆,Aka。。】
網友:【Hi阿嫂~當呢度自己屋企得嫁啦,我地都好Nice嫁。】
Aka:【嗯,好開心可以加入你地依個大家庭呀!】

羅嘉樂個衰仔睇到D對話係度忍笑。

「輕鬆,搞掂~你如願啦,老婆仔?」我話。

「嗯。」

「以後要出黎我地D聚會呀!」好似哄小朋友咁撚樣哄。。。

「知道~」

於是我地就一齊打機打到不知時日過了。。。

佢住係旺角,係一個貨真價實既mk妹,所以住得遠少少既我就唔洗送佢返屋企啦。完。

書生又食女
your face your fate
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞