(青春/甜)《一個書生既Player故事》 (2)

939 回覆
206 Like 13 Dislike
輕輕一推

書生幾時催你大佬出文
輕輕一推

書生幾時催你大佬出文

去左邊呀Stephanie
角力咗四個月終於等到我同丁丁既第二次。。

當然之前都有搵下阿婷友誼波,而佢不斷提醒我要有耐性,世上沒有一本最好既教科書,一切方式由自己去摸索,想做個主人就要不斷學習同埋思考,要忠於自己感受去Enjoy性依件事,媽,好玄阿。。

我上網研究人地係點樣玩SM。原來非常講究,Somehow I have no idea on what it really was. 但我都係試左入門級先。。。

未夠秤既我去咗一間性商店買咗眼罩、雙震蛋、不留痕既蠟繩、一打就會發出巨響既短皮鞭,果陣都唔興淘寶,入去見到林林總總Av入面先出現既工具係勁怕醜。

林書生要進行將丁丁調教既偉大工程。。

我諗,頭幾次搞野既目的,盡量要令佢適應我既身體、感受到性既快樂、同埋有服從既概念吧。

白紙般既女仔,第一個人灌輸咩觀念俾佢,往後就會變成點既人。

我要好好把握今次機會。

到底點樣用強硬既語氣令佢服從同時唔會感到Hard feeling、甚至有興奮同羞恥既感覺?其實要成功維持一段SM關係,要學習了解對方既感受同需要吧?好似我咁經常只顧自己感受既人,除非佢真係好迷戀自己,否則都好難維持一段長久既SM關係吧?其實我都唔清楚Sm係啲乜。

「你唔想繼續想停,就嗌林書生,完啦好嗎。」這叫安全語?好過咩士多啤梨蘋果橙啦。

我去咗丁丁屋企。為咗等佢熟習同我一齊赤裸裸既情景,我拉佢同我一齊沖涼。

我用帶點冷漠既眼神幫丁丁除衫,拖佢入浴缸,為佢用番簡清潔身體。

我捉住丁丁既手放係我心口上面,等佢感受我既心跳。

接著拉佢隻手向下撫摸,捉住我既弟弟,洗刷乾淨。有番簡既潤滑加持,即使手勢一般既佢,都成功將小書生弄得堅硬。

「你跪起度。」我下指令。

丁丁聽從我既指示,跪咗係度。

「掙大個口含住佢,唔好用牙咬到。」我將弟弟放進佢既口腔。

等佢適應咗含撚既感覺,我雙手輕輕放係佢個頭上,下身前後移動。

「唔。。」佢口腔被我既細弟填滿,忍唔住發出聲音。

「岩岩係初級,你準備好未?」話畢未落,我就用力捉實丁丁個頭,下身猛力抽插,狂屌丁丁個口。

「唔!!唔!!唔!!」極力爭扎既丁丁只能發出「唔唔」既聲音,而被我捉實既佢肉隨針板上,即使俾我屌到狂咳,都只能繼續,沒有絲毫選擇既餘地。

「爽唔爽?」我蚊出細佬,問丁丁。

佢望住我好累,已經索晒氣,俾唔到咩反應我。而家先第一回,還早著呢。

「我問你,覺得爽唔爽?」我再問多次佢。

佢無立刻回答我。我有啲嬲。

我用一個會令佢感到疼痛而唔會傷到佢既力度摑佢塊面:「唔聽話,我就會咁罰你。」

丁丁用一個好淒慘既樣子輕輕點頭。

「大聲答我爽!」

「。。爽呀。」比起阿婷,丁丁真係聽話好多。叫佢答爽都真係會答你。

「同我講,主人求你繼續。」我居高臨下俯瞰丁丁。

「。。主人。。」佢開始感到羞恥了:「求下你繼續。」

然後我關左水制,輕輕抹乾佢身體,就拉佢出房,叫佢攤係床度。

我用蠟繩為丁丁進行基礎綁法,將佢雙手放響背後,手腕、手臂、胸部都被我綁實。

一路綁,我都靜靜的唔出聲,而佢則眼大大水汪汪咁望實我綁住佢既過程。

呢個Moment好Magic,雖然我表面上好Cool唔笑咁,但綁既過程又好溫柔。

Magic在係呢片靜寂之間,我感受到我地兩個精神既交流。

丁丁一定係係信任、崇拜同鐘意我,先至會咁聽話任我操控。

心靈好滿足。

我覺得我有少少人格分裂,我對佢一時可以好惡,又要摑佢、又要求佢講乜講乜、迫佢聽我既指令;但同時我又會對佢溫柔,我關注佢既感受,希望佢從中覺得爽同快樂、希望佢會識享受性愛。

我好似變左。

今次我都幾用心去準備,想將一個既好性愛回憶帶俾丁丁。

我自以為冷漠到可以將佢用完即棄既SP?

其實林書生都有D良心。

我都會在意好朋友既感受。
我為丁丁戴上眼罩。

俾我綁住無得反抗,又無左視覺既觀感,丁丁既感覺一定會更加強烈。

我觸碰佢既每一寸肌膚,佢都會完完全全接收。

我輕輕錫佢條頸,伸出舌頭一直舔到去佢乳頭。

應該好有酥麻感。

再奶到落去佢濕潤既妹妹度,係好健康無味道既靚西。

丁丁俾我係咁奶佢粒豆,終於忍唔住呻吟。

「嗯。。嗯。。。」

我用雙手把弄佢既胸部。

望住佢被我綁實任我處置又帶住眼罩既畫面好香豔。

我用弟弟Fit佢妹妹,Fit到啪啪聲。

我為充血變得巨大既弟弟戴上Condom,對準洞口插入。

「阿!。。~」佢大叫左一下。

我慢慢抽插左幾下,等丁丁適應左個感覺。

「忍住唔叫咁曳?」我係佢耳邊講。

我講完就立刻回復返岩岩屌口好Chur既速度。

「你同我大大聲叫。」

「阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿阿。」丁丁只好不停呻吟。比起嬌嗲既聲音,更加偏向無氣既聲音。

「阿!阿!阿!阿!阿!阿阿阿阿阿阿阿。。。。」野野都大大力,推高佢對腳,抽插到最深,我愛死呢種緊緻既感覺了。

抽插到感覺快來了,我就忍住停低,叫佢坐起身。

我係佢背後攬實佢,搵條丁磨實佢妹妹:「林書生既奴隸,你有咩想講?」

「主人,我想要。。」丁丁開始知道玩法去配合我。

我聽到主人就好似打左下興奮劑咁,即時全身Energy up,好撚緊火呀。

俾我控制住既丁丁全身放軟,我吉左個龜頭入去丁丁既洞入面。

「阿!」

「你想要D咩?」

「主人,我想你放佢入黎我度。。」

話畢未完,我就快速將弟弟插入到陰部最深處。丁丁都算高級靚西,又緊又濕,以外表同西黎講完勝晒溫梓柔(有時會覺得太緊啦,好難插得太快)、Aka就算啦唔洗比。。

淫賤度黎講,我諗再調教下,同阿婷應該不相伯仲。

「你個淫娃,下面又濕又緊,係度引誘主人?而家主人要狠狠懲罰你。」

「嗯嗯嗯嗯我。。嗯嗯阿無無無無無無。。阿阿阿阿。。主。。人。。。。」丁丁俾我屌到開始語無論次。

「主人阿。。。主。。阿阿阿阿阿阿阿阿!!!」

我推佢推落床半攬住佢,後入抽插丁丁。

我不斷加速,感覺來了!

我將弟弟抽出,蚊埋個套,上下Chok左幾下,慾火連同精液射係佢屎忽度。

「獎勵你既。」

休息後我將繩子解開。

丁丁頭髮都亂左,害羞但我感覺佢係滿足的咁去沖涼。

阿。

岩岩都算係高質既一次Sex。

「我覺得好滿足。你滿足嗎?」我問丁丁。

「嗯。感覺身心都被填滿了。」她這樣回答我。

「淫賤。」
話說我..最近裸辭左..
九月有時間希望完到故啦
50 shades of grey
睇到好想要番個主人
九月有時間希望完到故啦

咁快
九月有時間希望完到故啦

祝樓主快啲搵到新工
全職寫文
加油啊
新讀者Lm
全職寫文

喺築地排住隊追返半個月嘅量
表示睇完grey對bdsm係有美好幻想
九月有時間希望完到故啦

唔好咁快完
文!!!
Push
扑開就要扑。

一但開始咗,就好似性上癮咁停唔到。

成日都好想要、好想要。

我會用盡一切方法去滿足自己既需求,因此自中一同溫梓柔搞過開始,都未有過斷Sex既時候。

同丁丁搞多幾次之後,佢都開始適應到我既習慣。

果然頭幾次搞野既程度強D,佢會覺得世界都係咁、咁樣係正常,以後就會更容易接受你既提議。我要求佢做我既奴隸,而我則係佢既主人。

我:【賤奴今日有無聽話著黑色Bra?】
丁丁:【有呀主人】
我:【主人放學就黎檢查】
丁丁:【等您呀主人 請您隨便檢查我】好乖巧既賤奴。
我:【我今日打開門要見到你淨係著住底衫褲】當時已經係一月,我呢個提議好似好唔人道。
我:【唔聽話,你知會有咩後果】後果就係,我會唔理佢,唔俾佢囉!
丁丁:【知道,我會聽話嫁啦】

丁丁除咗M底,好似仲有啲Cosplay癮,佢好樂意同你玩主人奴隸既角色扮演遊戲。我諗,咁鐘意扮靚既丁丁,遲啲可以叫佢著制服,一諗起咁靚女既佢著起空姐、護士服,即刻硬硬地。Fetish Wear好似都唔錯,唔知有無同好。。

「叮噹。」我放學就去左丁丁屋企。

只見丁丁一打開門,全身上下就只係著住粉紅色波點Bra同底褲,散發住香噴噴既沐浴露香氣。原來佢已經沖定涼,開定暖爐等我。我一開門佢就攬住我,成隻貓咁好嬌嗲咁話:「主人。」

我將個背囊掉俾佢,示意要佢幫我的擺底,佢都一概接受。

我入浴室沖咗個涼,跟住就坐咗係梳化,佢好似隻貓咁眼大大望住我,仲成身放軟挨落我身上。

「今日對卷,中史差啲肥佬。」我係度呻下今日既日常。

「唔緊要啦主人,有我錫返。」跟住就攬住我想錫。我有時都想講下咸濕以外既野。

丁丁好似變咗第二個人咁,我都係要佢叫我主人姐,佢就自動入咗犬調Mode咁,一副急不及待求屌既樣子,估唔到佢咁肌渴,被開發既女人都係痴線。

「咁你幫我錫下佢。」我訓係床度,叫佢幫我含撚。

「知道!」佢就即刻跪係床度,佢雙手捉實我細佬,一口就含到落尾,爽呀!

丁丁好有天份,練習左好短時間已經好識含,由有時會俾D牙齒刮到,到而家識得交戲用一個超級忘我既表情咁吸啜我既龜頭,含到雪雪聲。佢亦唔怕核突,會幫我含埋春袋。

「阿。。」好爽。繼續阿。大力D吸。訓係床訓有女服侍自己真係好正,我都忍唔住呻吟。

「今日幫主人打到出。」我落命令。

丁丁聽到就吐得更既口水,塗勻我既細佬,再轉用手捉實佢上下移動。

由鬆變緊,加大力度, 不斷加速。。。

「幫我整得咁舒服,獎勵你。賤奴想我射邊度?」我問佢。

丁丁話:「主人請你射晒入去。」說罷邊掙開口。

好一個令我弟弟血肉沸騰既淫賤女人。青出於藍勝於藍呀。

既然你咁想要我啲精,我就賞賜你。

到咗頂點,我一野禁實丁丁個頭,細佬插入佢個口度,將精液通通射晒入佢個口度。

「舌晒佢。」我叮囑。而丁丁則一口舌晒我啲精,仲話:「多謝主人。好好味呀你啲精。」

望住佢咁既樣,我都有衝動想試下柯尿落佢個口度,睇下佢會唔會都係咁聽話咁滿足於主人。

不過我應該唔會咁做。

「賤奴今日好乖。等主人獎勵你,快D訓係床度。」

丁丁聽我話訓係張床。

「擘大對腳。」我脫下佢既內衣褲。將佢左手放上自己個胸度,右手放落自己既妹妹度。

「你自摸俾我睇。」

「唔。。」丁丁一臉羞恥。

我拿個短鞭一野打落去丁丁個胸度。嘩,聲音真係好響亮,我知唔太痛,唔會傷到佢,都好放心用力Fit落去。

「唔聽話?」

「聽。。」然後丁丁開始揉自己既胸,又捽自己下面,而且愈來愈忘我。

「你睇下你自己而家咩樣,幾淫賤。」我拎咗佢屋企部相機,影底佢呢個墮落既樣子,仲要開閃光燈。好美麗。

「插隻手指入去。。」我見佢妹妹啲西水都開始流出來。。

佢插咗隻中指入去,自行抽插自己。

「加多隻。。」

丁丁插多隻無名指入去,幸福地傻笑。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞