(青春/甜)《一個書生既Player故事》 (2)

939 回覆
206 Like 13 Dislike
今晚冇拿?
就嚟又有女食啦
會唔會少得滯
仲要未到重點
慢到
慢到

樓主keep住有文出,唔爛尾已經好好
慢到

樓主加油
身高矮矮約170既大J拆開包煙,拎咗一條出黎點火。

我望住大J,佢輕輕吸咗一下,噴返成口煙氣出黎。

佢遞咗包煙俾我,叫我試下。

平時我屋企係唔食煙,甚至對煙有啲反感,但係酒精同環境既影響底下,你真係唔會有能力反抗。咪試下囉,一場黎到唔係唔食呀嘛?

我大啖咁吸咗口煙,公到上喉嚨狂咳。

「呀細,唔係咁食嫁。吸入個口之後再扯落去氣管到。」

我細啖啲吸咗啖煙,一陣放鬆既感覺直衝上腦,阿,興奮到一個極限,再扑埋野就真係人生美事。

大J見到我笑笑口好開心咁既樣,話:「無介紹錯呢?所以話,食煙點可以唔飲酒嫁!」

我終於明白點解啲人咁鐘意做壞事,因為It feels so good. But I don't understand why people define smoking, drunk, having sex are 壞事囉... it's about my personal feeling ar ma and it dou mo affect others.......我醉我扑野我食煙同其他人有咩關係?點解做呢啲野就係唔好?點解要收埋自己唔敢俾人知道自己做咁多壞事?點解要介意其他人點睇?乜原來我心底都會介意人地點睇?...3$!#$!#$\<\#{^{>{{¥*{(:(:!:$:$:$:!*^~*{+{+@

個腦開始9 up 英文,原來飲完酒反而會迫我誠實咁面對自己,我醉醉地了。

其他人個個都好開心咁喪笑,佢地飲完酒係唔會諗野?係咪得我先會咁?

今次又轉到Aka,任務係叫佢跳性感舞。

飲完酒既Aka都無咁怕醜,即刻就企出黎跳。

「個胸呢?」「可唔可以扭多幾野?」「太弱了!起碼扮下野豹啦!」這就是群眾壓力。

Barbie抽到:「揀一個人,同你一齊除衫玩枕頭大戰。」

「點夠佢地玩姐成班仔~實係揀寵兒啦!」

就係咁,Barbie同寵兒兩個除到上身得返個Bra。嗯,成人身材,佢地兩個身材都幾豐滿。。

佢兩個坐地下搵枕頭打對方,個胸就登下登下咁,睇到我都扯扯地。。

情況開始崩壞。。我估個全場都血肉沸騰緊。。

「不如我地鬥快搞到人地扯旗。」小野話。屌,痴線嫁,未搞都扯緊啦,你條友肯定扯到乜咁先提埋D on9主意係度扮野啦,真係淫P黎,遲啲會唔會群P埋一份?

「咩料?咁都得?」我話。

「就你啦同大J啦。快啲訓係度。」

「咁益我呀?」大J講完就同我笑笑口咁訓係度,任人魚肉。

然後個個都係度玩大J,寵兒全身淨係得返個豹紋Bra同底褲,小野豹Mode咁爬向佢身上,仲對住佢條頸噴氣。

鬼王笑淫淫咁係側跟伸隻手指入大J既大脾內側輕掃挑逗。單睇佢兩個,場面有D基情。

好快,大J己經頂唔順扯到頂住咗寵兒。但寵兒仲唔走,坐晒落大J度前後磨擦,仲忍唔住開始錫咗佢,攬住打茄輪。。

妖!去Camp只係巧立名目,根本一早Mark好晒既。

(好啦其實我都係Mark左Aka既一份子。)

「wow~~~」大家都被大J同寵兒呢個舉動吸引住,無人理係側邊既我同Aka。

「人地都咁啦,咁你呢?」我望住有點迷糊唔知做乜好既Aka,問佢。

Aka望住我已經扯咗既小書生,飢餓既我立即捉實佢隻手,揸實我弟弟,立刻就有觸電般既快感。。

佢臉上依然係一個迷糊既表情。

我拎住一Shot whisky,塞咗俾Aka飲,等佢再醉啲。

我拉Aka行出房門:「喂俾我地解決下先。」

趁混亂無人理既時候逃出呢間房。間房呢,我就留俾你地唔同你地爭啦!
我雖然頗有醉意,但都有意識,可以控制到自己做啲乜。

時間大約凌晨兩點,成條街已經人影都唔見隻。如果無飲到酒,夜媽媽行過黎一定好淆底。

我半行半抱咁帶咗Aka出去沙灘,一個近街燈,俾高牆遮住晒我地既角落。

「做咩出咗黎既?」Aka醉意正濃,瞇起雙眼,笑靨如花,訓底係個沙灘度,而我就伏係佢身上,輕輕撫摸佢髮端。

佢飲醉酒,用本來就圓潤既聲音好溫柔咁同我講:「我知啦,你一定係黎拯救我等我唔好飲醉俾人姦左呢。」

「係呀,你咁醒既。」我用壞壞既語氣回答佢。

係呀,我係黎拯救你寂寞既心靈同肉體,我知道你同我一樣都咁空虛孤單,所以先咁濫咁Easy。

我都唔浪費時間,直入正題,我主動錫Aka。而佢都沒有任何一刻遲疑,伸手攬實我條頸,同我熱吻。
 ​

飲完酒既吻彷佛特別激動同熱情,我倆既口水好快融合埋一齊。

我拉起佢面衫,解開咗佢個Bra,將佢掉向沙灘度,吸啜佢既乳頭,肆意咁磋佢對B級波。

Aka非常享受我為佢既服務,仲挺起佢胸,請我食軟綿綿既波餅。

我除咗條沙灘褲,坐係Aka身上,要佢用手幫我打丁。佢雙手合十,上下移動,動作溫柔。

我chok咗把性感既聲音同Aka講:「幫我。」

「嗯。」說罷,佢用對瞇瞇眼望住我,好幸福咁爭開口,我將弟弟放入佢個口度,輕輕抽插,享受住佢口腔入面既體溫。

「阿。。」包得好緊、好實、好舒服,我忍唔住呻吟了。

我起身轉換位置,將我既春袋放埋係佢口上面壓實佢。

「奶佢,再輕輕含住佢。」

​Aka肉隨針板上,都無其他選擇,只好照做。佢先伸出舌頭,沾濕我既袋底,再一口含住我粒睪丸,有點痕癢、又很爽快,整個人變得非非常敏感。。

「阿。。」好舒服,繼續。。

我除埋佢既底褲,此刻我同佢既下身都赤裸裸,而佢則M字腳咁訓咗係度。

我用手指深入佢既洞穴,探測下夠唔夠愛液既濕潤。我輕輕係佢妹妹外面打圈按摩,引導佢既泉源湧出。

「唔~你好衰嫁~咁整人既~」Aka扭動身體,有點唔聽話。

我將手指插入佢既妹妹試探,可能因為醉既關係,水量唔算多到會漏出黎,講緊緻都唔及阿婷或者盜梓柔,唔,睇黎已經係俾好多男人揉輪過既n手西。。

Aka乖乖地享受我手指為佢既服務。

去到係咁上下既時候,我既弟弟都覺得唔耐煩,我拔出手指,將西水hi落龜頭度,再係洞口對準,開始插入。

「阿~」Aka呻吟了。

我覺得無論扑幾多次野都唔會厭。因為實在太舒服了。

飲咗酒既我都難控制身體,我無錫住佢,每一野都用最大既力度轟落去佢妹妹。

「阿阿阿阿阿阿阿阿阿。」Aka愈叫愈大聲。

「轉身。」我將佢身體反轉,背向住我,佢對腳伸直訓晒係度,而我則後入佢。

呢個Pose既角度頂到佢好緊。

「阿。。」

我都差唔多了。

「阿阿阿。」

我抽出弟弟,將精液射向沙灘,乾手淨腳。

我攬住Aka,錫咗佢一下,休息至清醒,就同佢返東堤了。

時間岩岩好喎
慢到

樓主加油

連登有愛 好滾動
加油 射呀射 射她吧
正呀
唔係本身係沙灘咩 點解無啦啦係房
拎咗一條煙出嚟點差啲嚇死我

根本不重要
你又食女了

根本不重要
你又食女了

但書生唔會食柳艷
推呀
推呀

我食大鳩志
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞