(甜)一個普通女仔既大學故事

770 回覆
672 Like 24 Dislike
第一次寫文出po
有意見希望吊得細力D
係以一個叫Stephanie既女仔第一人稱寫既故事

「你係咩呀?快D講呀!」係後面同我玩緊狗仔式既男仔同我講。

「我係淫娃。。。」我氣喘晒無力咁答佢。

佢停低抽插緊既動作,好唔滿意咁話:「大聲D。」

「我係世上最淫既淫娃!」

係房另外果個男仔都走近我。

佢將條撚放入我個口度。係我俾人屌緊既同時都幫緊人口交。無錯,我地玩緊MMF。

大學真係一個改造人既地方,由你見識呢個花花世界果一刻開始,你就注定返唔到轉頭。

以前既我好乖好純,D人講話u life好淫亂架,個個都有Sp,我根本就唔會信,因為係我身邊個個都係乖仔乖女,而我都有個好錫我一齊左2年既男朋友。。。

無諗過我都會有咁淫亂既時候。
每個人都總會有過被出軌的經歷

Sem頭,某日落堂同好友Amy行返Hall。

「琴日呀Ken俾左個驚喜我,我無諗過佢會黎接我落堂,仲買左扎花俾我!D同學不知幾葡萄我。」我望住電話既相係度曬命:「我地由Year1拍拖到Year2啦,估唔到日日仲係蜜月期咁,阿Ken依然對我咁好咁錫我。」

「真係咩?」Amy若有所思咁答我。

「嗯,我有信心同佢可以結到婚。」我肯定咁答佢。

「咁你知唔知佢而家做緊咩呀?」Amy問。

「佢十分鐘前Whatsapp左我話岩岩起身。個傻佬又訓到兩點鐘。」

「唔係喎,Stephanie,你睇下,佢同個女仔。。。」

我望住佢指住既方向,我見到Ken同一個女仔上左Hall。

佢講大話?到底發生咩事。。。

我即刻打電話俾Ken:「喂bb。你係邊呀?」

Ken:「岩岩訓醒嘛。我而家係屋企呀。」

我:「哦。。你今日黎唔黎hall搵我呀?」

Ken:「好呀,我食埋個飯出門口呀。你返住Hall等我啦。」

我已經無辦法思考,因為Ken咁耐以黎都無呃過我。。。。

「你冷靜下先,諗下陣間見到佢點chok佢講野。」Amy陪多我一陣,安慰完我就走。

我返Hall等左3個鐘,佢先至打俾我話上黎。

我決定扮到好似平時咁開朗,免得打草驚蛇。

佢一入到房,我就好熱情咁攬住佢。

「BB~我好掛住你呀。你琴日扎花搞到我開心到上堂都專心唔到~」

Ken好似平時咁摸住我個頭,話:「傻妹黎。」

我一野就推佢落床,變左女上咁騎住佢。「你咁乖,我要獎勵你呀。」

Ken:「下?少有喎,BB你竟然會主動騎我。。」

我解開佢條皮帶,拉開褲鏈,除左佢條底褲。

我拎起佢條丁就起勢咁chok,佢都開始變到有D硬,不過無平時咁硬。

「點解今日好似無平時咁硬既?」我試探佢。

「係咩?可能琴日夜訓啦。」

「你琴晚打過飛機黎?」

「um...係呀...BB你真係瞭解我,一摸就知。等我幫你舒服下啦。」

佢一下子起身,我地上下掉轉返,佢將我騎住。就開始錫我,同摸我下面。

我下面都開始濕。佢伸隻纖長既中指入去我下面。

其實我對性無乜好感,單手捉住條丁就係咁上下chok,chok幾分鐘手都軟晒就射。

所謂既巨龍就係細細條丁好似支唇膏咁。

有時我覺得用手指指插仲舒服過用條丁。

都唔明點解咁多人會沉迷係性事度。

都係例行公事咁插下un下就射左。我地攬住訓教休息。

當然我係掛住諗野訓唔著。

咁樣就懷疑佢出軌,我地兩年之間既信任會唔會太薄弱?

唔得,唔搞清楚件事個心真係好唔安落。
望住身旁訓得好林既Ken,我輕輕咁落床,去拎左佢部電話睇。

我知道佢密碼,但兩年以前我都無偷睇過佢既野。今次將會係第一次。

Click入佢既Whatsapp chat,清一式都係我唔識既女仔。

Ken:【今日2點黎hall搵你?】
Kimmy:【好呀

跟住就係佢無著衫,係床度攬住個女仔錫既相。。

拉上個chat少少。

Kimmy:【你到底幾時同Stephanie分手呀?】
Ken:【你知我同佢不嬲感情唔好。俾多兩個月時間我啦。】你講大話,明明琴日你仲送花俾我架。。。
Kimmy:【仲要對住條死魚兩個月呀:(】我的確唔係太主動,都唔算死魚掛。

房間內既空氣好冰冷。原來知道俾人背叛係咁震撼既一件事。

我眼淚不自覺流下,全身都驚到震抖,原來係會有咁既生理反應,我呢世人都係第一次經歷呢種感覺。

我自虐咁翻查佢電話既野。

原來Ken有裝Scout,仲關左Notification。唔怪得我從來都無發現過。

佢仲hi左成一百條友。

Ken:【你對波有36E?】
Ken:【有興趣上黎搞野嗎? 我有地方】
Ken:【今晚見】
Ken:【你的口技好厲害呢!】
Ken:【在嗎? 好想念你...跟你把口】
Ken:【我愛你】

我突然覺得我從來無認識過呢個人。呢兩年佢到底當我係乜?

點解呢個人可以咁恐怖?上一刻話只愛我一個,轉頭就text其他人話愛佢。

我無辦法相信每次講bye bye我好安心佢係返屋企打機,原來佢係去左同其他女仔搞野。

佢係我身邊知道第一個有Sp既人,原來大學既關係好淫亂,Sp係真架。

我既價值觀完全崩潰左。

我決定同佢分手。

等佢起身我拎部電話同佢攤牌。估唔到佢仲即刻變臉,仲鬧我偷睇佢既野。

「你做咩偷睇我D野?知唔知咩叫私隱?」

「咁你想點?分手囉。」

2年既感情,佢留都無留過我。

原來一直以黎,你都想分手。你得逞啦,我成全你。

我都要做個player!玩盡全天下既男人去報復!
完Sem酒局

好快我就del晒同Ken有關既所有相,po左幾張黑白相公告大家我單身啦。

「分手真係好可惜呀,你地好襯好Sweet。」三姑六婆既同學話。

「哈哈。」關你撚事呀。

除左Amy,我都無同人講過分手既原因。我覺得好醜,唔想人地可憐我。

其實自問我條件都唔差,160瘦底有少少腿。又有對令人自豪既D Cup,個樣斯文又乖女,有人話過我似IU架。

Sem頭分手,我摺埋自己,專注學業去逃避分手既傷痛。我相信今個sem一定爆4全部A Range。

我開始上多左高登,睇下sp post,睇下av進修做淫女,了解下時下既性文化。

原來真係有好多人有Sp,只不過我身邊圈子太乖,我無接觸過唔知姐。

而家見到D同學,會諗『唔知佢有幾多個Sp呢?』

做player,講就兇狠,做就把撚啦。我咁摺毒邊度會食到仔架。

Player既情節只會存在係我既幻想入面。

話咁快就到Sem尾。

考完試但d frd未考完唔得閒陪我,on99無野做,唯有自己返Hall毒返晚啦。

行緊去Canteen既時候撞到Felix。佢係住正我樓下既Hallmate。Felix身高大約180,做開gym有d肌肉,陽光型男孩,皮膚黑黑實實,呢個身型著住頹tee踢拖都幾好睇,我對呢個頹look有種獨特既情意結,心入面已射 thx。

「喂~Stephanie~去邊呀你?」Felix笑笑口咁問我。

「岩岩考完試,諗住去食飯囉。你呢?」

「我都係喎。一齊食吖?」

「好喎!正好差個飯腳。」好野~今晚唔洗毒撚食飯。

我地去左間日本野度食壽司閒聊,其實我同Felix住唔同層,平時聯層活動、common見到會打招呼,無pm開,同佢單獨食飯傾計都係第一次。住Hall最開心係係街撞到識既人好容易就可以一齊食飯。

「你呢排點呀?聽講你同男朋友分左手喎。」Felix問我。你又知我分手喎,唔知佢知我幾多野呢?

「你又知!都係咁啦。分左手幾自由呀,想做乜都得,同男仔食飯都唔洗報到~」我話。岩呀,拍緊拖單獨同男仔食飯有時都要避忌下,廢時俾人撞到又問長問短。

「食個飯都要報到,男人老狗,佢都幾嚴架喎。」Felix話。睇佢個樣咩都唔知。

「你同女仔食飯唔洗同女朋友報到架咩?」我好奇一問。

「唔洗架喎。拍拖大家講個信字架嘛。」Felix笑一笑。哈,當初就係太信呀Ken俾佢呃左我兩年。
食完飯又無野做,Felix叫我去佢房打牌9 fing。佢果層係全Hall出名玩最癲既層,平時半夜3-4點係度開大hifi播音樂、大叫,正宗擾民,住正佢樓下既我都feel到有幾夜夜笙歌,有得聽無得玩既我一直都好羨慕。分手可以攞正牌玩,埋到堆既話我既Hall life應該會好正,追趕下Hall life的尾巴。

佢間房入面有4個人。好瘦,ABC feel著住Hollister吊帶背心同碎花短褲,化晒妝、長曲髮既叫Mandy。MK灰色短頭髮,著黑色鬆身長背心既Carmen,背心側面好大個浪,可以望到晒佢入面既黑白間條Bra top。最靚仔帶粗框眼鏡果個白滑書生樣叫書生,個天好公平既,咁靚仔但生得唔高,瘦底170。另外一個男仔正常樣,175標準身形,好出名,係商院莊既P,講野好搞笑,又醒又玩得,叫Parsons。

我著白色恤衫加條淺粉紅既雪彷裙,標準乖女斯文look,好正常見得人呀。但當下我覺得有D自卑,被人比下去。屌,係Hall打個牌姐,D女洗唔洗著成咁,唔通佢地就係傳說中既公廁雞?我不禁幻想呢幾個人背後既淫亂事跡,唔知有無Changing partner 交換扑過晒呢?

我係咪去左第二個世界?

點解我果層D人咁毒咁摺,日日返走廊都靜到有回音咁!只係差一層既距離,點解D人可以咁大分別?Sem A住Hall既日子,日日摺係房同垃圾屎Ken係度傾電話;Sem B分手要療傷摺讀書,無去過玩。我同無住過Hall到底有咩分別?

單係一入房Scan足全場呢幾秒,我個心已經諗左好多野。一D唔誇張,毒女出城見識,個心係好亂。

「咦,稀客喎,樓上呀乖乖女Step做咩咁好落黎玩既?」Parsons一見到我地就講。

「Step話考完試無野做好悶,咪叫佢落黎囉。」Felix話。

「好呀,過黎一齊打牌吖。」姣底Mandy好Nice咁叫我過去。

「6條友突腳喎。琴日岩岩入左貨,飲野玩下酒Game啦。」Parsons話。

「好喎!Exam成兩個禮拜無飲啦屌。」MK Carmen興奮咁講。

我望住書生係櫃度拎左幾枝巨型寫住Vodka同Whisky既野。Felix出Common拎左D冰、汽水、果汁、啤酒返黎。咁大張書枱擺滿晒酒同酒杯,下,我地6個人點飲到咁多?Mandy去熄燈,開埋盞Disco燈,成間房都係紅紅綠綠既燈,加埋歐美音樂,轉眼間好似落左Club咁,會唔會Pro左D。我望住D酒,想講我唔飲酒架,但佢地Ready晒開場,要講好似已經太遲。。。

好啦,Stephanie,你又話要做Player過淫亂既大學生活,你唔係淆底走人呀嘛?

Felix察覺到我有D淆底既眼神,望住我講:「輕鬆飲~唔洗驚~」

話口未完,Parsons已經大叫:「我地今晚不醉無歸!!!!!飲到全部斷片先準走!!!!!」

Um…. 咁樣叫輕鬆飲麼?

其實,我連圍枚都唔太識玩,又唔敢講。

「收晒」「Stephanie,飲!」「追殺!」「Step你又輸啦!」

書生睇個樣斯斯文文,玩起上黎咁鬼狼死!追殺我幾次既書生話:「Stephanie,到你啦!」

「開晒!」我口快過手,就亂講左。

「邊有人叫開晒自己又收架!」「飲啦!」全場對住我大叫。

我諗住拎個杯啤酒飲。

「唔得喎,你輸咁多場!飲返Shot先啦起碼。」MK Carmen拎左杯Vodka shot俾我。

咁細杯應該無野掛,我拎起隻杯一飲而盡。嘩屌,成杯火酒吞落肚咁,好撚難飲。

「咳咳。」飲完shot酒精好快上腦。我開始融入呢個紫醉燈迷既環境,適應左嘈雜既音樂,開始醉醉地,好似聽唔到D人up乜,唉,呢次飲酒我個胃都交左唔小學費。

大家都開始醉醉地。我望到對面既Mandy姣向Parsons,成個身捱晒落佢度。MK Carmen直頭兩隻腳long係書生大脾度,書生對手輕輕咁放左佢對大脾上面。果然醉翁之意係不在酒。可能我同Felix唔太熟既關係,佢對我幾規距,個身無掂過我。凌晨4點,大家聽住音樂休息,無再玩。

D音樂好煽情,好有mood。飲完酒wing下wing下,加上置身於咁既環境,唔怪得D人會酒後亂性,原來好合理,因為家陣我都好想扑野。
我知再咁落去我好快收皮,趁而家靜左返房先。再飲多Round一定嘔又唔知做D咩。

「喂,我差唔多啦!返去先。」我拍一拍格離既Felix,起身就走。

Felix腳步浮浮咁跟埋我出去,「送埋你返房啦。」

「下?唔。。唔洗啦掛。。。」陣間由乜易跟我入房就鎖埋門食左我架?

雖然我好想做Player,但我未Ready俾你食架喎。。。

總之,Stephanie你唔可以亂黎!!一定唔可以俾佢入房!!

Felix陪我等lift到行返房,其間都無講過野,一片奇怪尷尬既氣氛?佢係度諗緊咩呢。。。

打開房門,原來我Roomate今晚無返黎喎,可能去左男朋友度訓啦。

我忘記左Felix既存在,極速返上床攤屍,即刻昏迷左,好辛苦。。。

我都係死頂先可以撐到正常咁返房。。。

早抖啦,Stephanie。。。
敢挽死自己姐唔係報復,何必
第二朝起身已經係晏晝兩點,我足足昏迷左10個鐘。雖然無斷到片,但我個頭都痛到好似爆炸咁。

望下部電話先。

Amy:【Step,我完Sem啦!今晚一唔一齊食飯呀?】
媽:【囡,今晚回家吃飯嗎?】緊係Say No啦。我個樣實殘到嘔,唔可以俾佢知我去飲酒。

咦,見到有人Facebook Inbox左我。原來係Felix。我地真係好唔熟,我連佢Facebook都無加到。

Felix:【你見點呀?起身未?】嘩,條友11點就起左身?
Step:【岩岩醒。個頭好痛。】
Felix:【飲杯水啦,頭太痛既話食D解酒丸
Step:【邊度黎解酒丸= =】
Felix:【我房有呀。你要就落黎拎啦。】真係有解酒丸架?其實劈到收皮又要食藥止痛係咩心態?
Step:【好呀。】

唔知點解有D想見佢。咦?琴晚佢唔係送左我返房架咩。。。

我努力回想返昏迷前既情景,依稀醒起有人輕輕幫我Com左被就走左,應該係Felix啦。

其實如果佢有心食左,琴晚就食左啦,我仲咁樣諗佢。

突然間,對佢有左D好感。都唔係個個男人咁衰架姐。

我落到去Felix間房,驚見Mandy同Parsons同一張床訓,MK Carmen就同書生一齊訓,有著衫既。

好淫亂好淫亂好淫亂好淫亂好淫亂好淫亂好淫亂好淫亂好淫亂好淫亂好淫亂好淫亂好........

就係唔見左Felix,我受到點驚嚇,唔知點好。

通往Toilet度門慢慢咁打開左,有人輕輕揮手示意叫我過去。

Felix:「o殊…細聲D唔好嘈醒佢地呀…」

「你係果邊過黎既?」我問。

「我送完你返房,返到去佢地霸住左我張床。咪訓住Parsons果邊先。」

「嘩,你地成日都玩Changing Partner一齊訓架?」我不禁嘖嘖稱奇。

「有時醉左咪廢時返房囉。」Felix無乜野咁講。

「好淫亂呀你地。。。」我真心覺得,咁容易就可以一齊訓架咩?

「一齊訓姐,又唔係做D咩。拿,依個係解酒丸,食一粒都夠做。如果四個鐘之後仲頭痛先要再食。」佢遞左樽野俾我。

「好啦,唔該晒你。我返房先啦。」

返房食完好快就舒服左好多,我落去搵Amy果陣順便擺低樽野係佢房還俾佢,當時間房已經無人,D人門都唔鎖由得人自出自入咁危險既。

Step:【我擺底左樽解酒丸係你房啦。】我inbox Felix。
Felix:【whatsapp傾啦。6xxx xxxx。】

Step:【Hi. I am Step】
Felix:【估唔到你都幾飲得喎】
Step:【其實我第一次劈酒….】
Felix:【下?會唔會係咁~咁你要跟我地飲多D啦!我地好多野玩架~】

就係咁我同Felix由樓上樓下打招呼變成會text既關係。
留名
樓主快啲出故
Lm
睇到主角覺得冇玩hall嗰段好有同感
因為自己住左年幾hall都冇盡情咁周圍玩 自己嗰層又靜到仆街
幾好睇
正評d文會出得快d,好似係
喺hall玩酒game好有共鳴
同埋都係入左u先知原來男女可以瞓埋一齊而真係冇扑
LM
皮已正
hd Lm
d cup 似iu 仲要讀city
求contact 封你做女神
利申:無撚男神

我都想我係咁
利申:我不是女主角
LM
Lm
晏啲更新 輕輕一推
晏啲更新 輕輕一推

LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞