(青春/甜)《一個書生既Player故事》 (2)

939 回覆
206 Like 13 Dislike

「夠唔夠呀?想唔想要多啲?」我好似惡魔咁係咁引誘佢。

「嗯。」

我抽出佢既手指,換做我既手指。一隻、兩隻、直到入埋三隻,「阿~~好舒服阿。」時而緩慢、時而瘋狂加速,撐到妹妹好大。。

我一路用手,一路望住周圍既環境,直到俾我見到個空既紅酒樽。

我心血來潮,停底手上面既動作,過去拎咗個酒樽,係咁意用紙巾抹一抹。丁丁一路望住我,將個酒樽塞入去佢下面。

「阿。。」

「你睇下個酒樽又粗,又硬,諗起都覺得爽。。係咪呀,丁丁?」淫語加上緩慢既抽插,佢一定享受死。

我又忍唔住影底佢呢個樣。

「阿阿阿阿。。」

佢爽到啲西水由大腿內側,流晒落張床度,濕咗一撻。

我休息咗陣既細佬都回復體力,見到咁既丁丁都扯到行一行。

我拔開酒樽,捉咗丁丁去佢房既梳妝枱前,要佢對住塊鏡吉起屎忽坐響度。

小書生係丁丁既妹妹度一滑,就插入去。

我一路抽插,一路話:「你睇下你?死淫娃。。」

「阿。。阿。。阿。。」丁丁望住塊鏡,頭髮凌亂既自己,加上我既抽插,都忍唔住呻吟。

我用手掩實佢個嘴:「你要叫,我偏唔俾你叫。」

再更加用力了。「唔。。」佢只能發出咁既叫聲。

「點解你呀媽生到你咁淫?」

「一路望住自己俾人插個樣係咪好爽?」

「人前就扮乖既處女,人後就係度求屌,我最憎就係你呢D一時一樣既女人。」

我不停Insult佢,大大地拍打佢Pat Pat。佢聽到咁侮辱既說話並無唔開心,表情反而更加興奮,令我都好有滿足感。

爽死。

我忍唔住嘴角含春咁偷笑左下。

「我射啦。」失左少少霸氣,咁我就Charm d溫柔d咁講啦。

「阿阿阿阿阿阿阿阿。。」我將精液通通射係丁丁既Pat Pat上面。

然然我攬住佢,大家係鏡入面對望,會心微笑。
終於返黎啦
到我未
到我未

等多幾年落黎我房我比你
到我未

唔知書生上大學有無同阿婷同丁丁扑
好痴線
到我未

Pushh
丁:【主人。。有想念賤奴嗎?】
我:【沒有耶】
「呢排心情幾好咁喎你!」食Lunch果陣,肥傑話我。

「係咩,可能考完試得閒心情好啦。」最近扑野扑得太爽,哈哈。

「你又點呀?又同陳詩詩鬧架?」我問滿臉愁容抑鬱症上身既羅嘉樂。

「正確黎講係無鬧過。」羅嘉樂話。

「先生,好撚玄喎。」肥傑話。

「平時得佢為左D小事發我脾氣鬧我嫁姐。」羅嘉樂話:「今次係,我見到佢同d狗公SMS得好密,就話左佢幾句囉。」

「連你都會出聲話佢,咁件事都幾嚴重。」我話。

「大佬,條仔對住佢講晒Bb,你最正,幾時同我去玩,做男朋友睇到點會唔火遮眼呀。」羅嘉樂繼續:「我語氣好好,叫佢唔好覆人地啲msg咁曖昧啦!佢話我干涉佢識朋友既自由。妖,講起都覺得慶。」

「啲臭雞係咁!」我忍唔住話自己個frd係臭雞,有羅嘉樂呢D好仔,就唔該珍惜啦!屌!

估唔到,佢地未夠一年都已經出現問題。

咁又係,好似我同林敏兒正式一齊都無半年(?)就玩完,其實一段長久既感情真係唔容易。至少係我聽過既同學入面,都無幾多人過到一年,一齊一年算係真愛黎嫁啦。哈哈。

「佢唔聽,我都諗唔到點解決。」

「以其人之道還治其人之身?你都去搵啲女仔Flirt下等佢呷醋?」肥傑提議。

做俾條女睇有撚用咩,係臭雞就係臭雞,唔會改。係我一係飛撚咗條女,一係就出面各有各玩,平衡心理。

「點解我唔覺得係好提議,咁搞咪盞愈嗌愈勁。佢會話我自己都係咁,有咩資格話佢。」以德報怨既羅嘉樂安慰自己:「算啦,男人咪讓下女人。我OK嫁喎,都讓慣佢D大小姐脾氣啦。」

人善被人欺。

我最好既兄弟,你男人既尊嚴去咗邊?

『再唔聽話咪飛咗佢囉!做乜要搞到自己唔開心?』

『食咗佢隻豬,佢一定離唔開你。。』

我諗野開始有D病態。。。諗野唔洗下下都咁極端?

陳詩詩都係同男仔傾幾句姐,唔洗飛左人下話?

寧教人打仔,莫教人分妻,算啦。。

朋友有問題既時候,你又會幾時、會唔會加把口俾意見佢地呢?
繼續
push
有文
無人答我既 你地會唔會俾意見啲frd
熟嘅話會

佢傾起問起會比
叫曬bb一定飛得

佢真係問咪畀,有啲同你呻其實係純呻,唔係想你對佢另一半評頭品足

佢真係問咪畀,有啲同你呻其實係純呻,唔係想你對佢另一半評頭品足

+1
理性分析囉會
如無必要都唔會俾意見
一陣俾人淋漒水未死

但有d人好撚煩 成日叫你俾意見
當你鼓起勇氣同佢講佢另一半好撚唔掂 分手好過
佢到最後都係要中返個死人頭落去

屌 咁你一早唔好問啦 我一早都講冇意見
好啦 講完你又係咁 嘥鳩哂我d氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞