(青春/甜)《一個書生既Player故事》 (2)

939 回覆
206 Like 13 Dislike
林書生嘅心態應該係世上千千萬萬個player嘅心聲
Live
文呢?
Live
廢話好似多咗少少。

我去左阿婷屋企扑野,將我「半姦」丁丁既事講咗俾阿婷知。

佢聽完後無乜反應,彷彿我同佢講完岩岩食左飯一樣咁平靜,只講左一句:「叻仔。」

叻?邊忽叻?我咁自私咁仆街。

呢條友真係損友,不停鼓勵同讚賞你做啲不道德既事,等你唔會受到良心既責備。

「叻咩呀,陣間搞到無咗個Frd。」我話。

「唔會既。你等佢搵返你啦。」

「佢仲會搵我咩?」

「就憑你地搞完攬住咗呢個動作,我肯定佢一定會。」

係我望住佢部電腦之制,Facebook既Notification彈左出黎。

只能說阿婷太醒了。

呢期岩岩興緊Facebook,我見到丁丁主動將我加入左好友,不禁緊張起黎。

係咪有人生經驗或者成熟既女仔都比較識諗?

我問阿婷:「大師,你料事如神阿。」

「等佢搵你,你再約佢出黎調教下啦。」

「得咩?仲有下次?」

「女仔既第一次好重要嫁,以後佢有幾淫蕩、佢扑野係咩風格,就係睇第一次果個人係點做。」

「咁我迫佢搞野係咩風格?」

「佢會變做M底!而我知你天生就係一個S!」

「但你都係一個S女,次撚次都唔聽話。我地唔夾喎!」我Comment阿婷。

「係阿,所以你需要一個真正既M女帶你去更高既層次。」性愛大師阿婷教路。

「例如?」

「例如。。完全馴服於小王子既狐狸。。又例如。。法國著名SM小說,『O孃』入面果個女主角,為左佢既愛既人,可以心甘情願服從到一個點樣既地步,藉由俾人針刺、穿環、強姦、群交、虐待既種種行為黎表達執著既愛。。。」阿婷話:「你應該睇下呢D書,我覺得你仲未明白。性唔只限於當時身體所得到既快感,佢應該係結合更高層次精神既享受。」

「如果只因身體既慾望而去搞野,你只係一隻識交配既動物。你以為自己好犀利,可以唔放感情去扑野,乾手淨腳。但事實係,沉輪於肉體既快樂後,你既心只會愈來愈空虛,因為你無賦予呢段關係任何意義。」

即係我睇AV果D女飲尿都係好撚爽,自願咁撚解?係咪傻撚左?點撚解我唔明有咩咁享受?作為一個S傾向既人,我都同意施虐果個係會爽好多。。。

「咁你有無你既M奴呀?」我問阿婷。

「有阿。佢要叫我女王,要我批準先可以上黎搵我,而且只可以跪係度,唔可以直視望住我講野。」我望住熟悉又陌生既阿婷,心諗點解有人會咁做,好痴線。

「咁做錯左會點?」

「我會罰佢。可能罰唔俾佢打飛機一個禮拜、又可能會摑佢。」阿婷繼續:「如果佢激到我好嬲,佢就會求我搵高爭鞋踩佢J。」屌,聽到都覺得痛。

「俾人虐果個真係會爽咩?」我問。

「係呀,記住係佢求我虐待佢,我滿足佢咋。」阿婷重覆:「我重覆多次啦,扑野要為佢賦予意義,呢個意義係要自己去發掘同定義。」

「你唔知或者唔認同既野,唔代表佢唔存在係世上。」

「咁點解你唔咁樣對我?」我問阿婷。

「因為你性格都唔係咁。」佢輕描淡寫咁答我:「雙方都要忠於自己,先會享受。」

或者我真係要試下先可以驗會到佢講既野熟真熟假。
之後係咪會有阿婷外傳
f.3已經玩到咁
呀婷講啲咁深度既野有啲怪
係我望住佢部電腦之

孰真孰假
係我望住佢部電腦之

係我望住佢部電腦之

Thanks
係咪都係俾雷聲嘈醒
呀婷講啲咁深度既野有啲怪

兩個人都係
好難想象中學生會識咁多野

阿婷都中五
所以要有人教林書生
push
文呢?
無啦
Lm
今晚一點
今晚一點

幾時可以返到一日一篇
我Accept左丁丁既Friend Request。

丁丁主動Like我既Profile Pic,係我揸住單反既側面既相,係丁丁幫我影既。

我忍住左搵丁丁既衝動,唔作任何回應。

丁丁係我張相度留言,話:「張相咁靚,邊個影嫁?」

呢個女仔係咪傻傻地。。仲要主動搵返迫佢扑野既男仔。。。

很好!我又可以係上位圈,回應你既留言!

我回答:「一個靚女幫我影嫁囉

然後,就再沒有然後了。。

我一直提自己要忍住、忍住、忍住。。(阿婷話你想做主人,就要等佢搵你。很重要所以要說三次)

又再一個月了,都係無搵我。

日子依然係咁樣過。

我一直留意丁丁係Facebook既動態,佢主要都係Like一啲日系雜誌,有關fashion既野。我同佢唔同學校,都無撞過佢返放學,齋睇Fb實在Read唔到佢最近過既日子如何。

一等就三個月。

有一日,我轉走咗丁丁影既Profile pic做一個寂寞既星空,心底裡一直暗暗期待丁丁睇到之後會黎搵返我,係一個單方面既角力?此舉並不是愛情既掛念,只係我在意阿婷講既野,我想發掘自己既盡頭,睇下未知既自己可以瘋狂到一個點既地步,而我覺得丁丁既性格可以幫到我做呢件偉大既盛事。

終於丁丁sms咗我:【做咩轉走咗我影張相=(】

我終於等到啦!我忍住秒回既衝動,過咗半粒鐘先覆佢:【張相太舊了..都唔Update..】

到底約佢出黎出多幾次街好,定直接了當去佢屋企好?我都唔知。飯煮到黎就食啦,我係咁諗。

『記住,要佢求你!』我不停提醒自己要忍住,做人要有耐性,放長線先可以釣到大魚!我唔只要丁丁做我Sp,我要佢做我既M奴!

【下次我再幫你影啦..唔好轉走佢啦】丁丁說。

【咁等你影咗再講haha】我專登hea佢。

【一係聽日去影?】做乜約得我咁急?

【可以。去佐敦谷啦。】明明聽日諗住去打波,都要推咗佢,打鐵趁熱。佐敦谷都係一個好地方,我記得之前溫梓柔講過想去。

【我仲想話去迪欣湖。。】丁丁話。

【去佐敦谷啦。】我唔想俾太多選擇既機會丁丁。

【好啦咁。】

就係咁我地約咗去佐敦谷呢個戶外公開既地方。諗諗下,都係去出面既地方好,至少唔會太放肆,以防我又忍唔住主動搞佢既衝動。

呢一日出去,我地都有好似平時咁傾計交流,但我地之間多咗一份講唔出口既小尷尬。

佢著咗條純白色既長裙,不再性感,增添咗份文青既氣質,我無叫佢擺啲性感既Pose,反而只係要佢好斯文咁坐係度俾我影。

「明明今日係我幫你影Pro pic,點解又調返轉?」

「都一樣姐。」

我同佢直到食埋晚飯返去都係好君子無做過任何野。而每次分開既時候,丁丁都有一副想講野但又講唔出口既神情。我唔知佢係想問我地咩關係?定係我點樣睇件事?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞