(青春/甜)《一個書生既Player故事》 (2)

939 回覆
206 Like 13 Dislike
主角諗野過度成熟
完全唔似一個form 2
(係咪因為作者已經唔係form 2好耐? )

如果樓主無講大話嘅話
佢form2岀勁舞團,你話樓主宜家有幾大
2018年新年願望已經諗好
就係希望2019年前會睇得完呢個故

我會繼續追架

應該出得完
主角諗野過度成熟

但係我Form 2已經諗好多野
主角諗野過度成熟

如果樓主無講大話嘅話
佢form2岀勁舞團,你話樓主宜家有幾大

想認識我嗎

我會繼續追架

應該出得完

加油
希望個故喺我grad之前會完到

我會繼續追架

應該出得完

但你唔出文
有生之年系列既文

我會繼續追架

應該出得完

但你唔出文

好忙 今晚凌晨一點up文

我會繼續追架

應該出得完

但你唔出文

好忙 今晚凌晨一點up文

有文
我:「都無計,發生左既事都改變唔到。出黎做野記住生生性性啦,唔好再好似以前咁貪玩。」

書生:「嗯。我而家都拍緊拖啦,修心養性。努力返工做D成績俾女朋友睇,第時就同佢結婚。」

我:「嘩,乜Player都會講呢D野?」

書生:「Player都會有玩夠想定既一日既。」嗯,但我知令你改變到既人唔會係我。

書生最終情歸何處?
我:「都無計,發生左既事都改變唔到。出黎做野記住生生性性啦,唔好再好似以前咁貪玩。」

書生:「嗯。我而家都拍緊拖啦,修心養性。努力返工做D成績俾女朋友睇,第時就同佢結婚。」

我:「嘩,乜Player都會講呢D野?」

書生:「Player都會有玩夠想定既一日既。」嗯,但我知令你改變到既人唔會係我。

書生最終情歸何處?

我鍾意player嘅書生多啲,好好J
【第N次家族聚會~~YO好興奮呀,快D報名啦!】我加入既團又搞網聚啦。

一眾網友都成日見,但我同嘉樂肥傑呢D毒撚一向對識人既社交活動無乜興趣。

Aka:【老公,你陪我去啊....我想去但又咩人都唔識....Aka好慘慘豬阿】
我:【我不嬲都唔去既=.=】
Aka:【你唔係由得你老婆一個人阿嘛T^T】叫聲老公就真係以為我係老公問號?....

女人真係得寸盡尺。。。

就係咁俾佢迫左去第一次網聚,係去左間餐廳食韓燒傾計。

「拖住手入去啦。」我以老公老婆為名拖住Aka出現。

Aka隻手細細隻有啲肉地,個手感幾得意。

我補多句:「唔係老公老婆唔拖住手去呀嘛?」

Aka完全無反抗既意思。

唉,我係度做緊乜野?

而家香港既女仔做乜野?點解個個都咁Easy。。

好無難度。。

林書生媾女既歷史好似一條大直路咁容易。

我地一行八個人,出乎意料既係,佢地年紀大我好多!

佢地最細都已經中六,年齡層18至26歲都有,龍蛇混雜成個古惑仔聚會咁,我學校D乖乖mk妹都差幾皮。因為佢地都唔讀書,係真。飛仔飛女,中三就無讀書果種。

我同Aka同年,中二尾,14歲係最細個。

「我間屋又多個人黎住。」呢個白白淨淨好瘦底既網友小野話。

「咩屋呀?大學宿舍?」Aka問。無黎聚會跟唔到機添。

「大乜鬼學丫,我中三就無讀書lu。老豆爛賭差落一身債,返黎就攤大手板問老母攞錢,如果老母唔俾就打鳩佢。老母為左我先吞聲忍氣左咁耐,所以我好早就離家出走去打工。」

「咁你住邊架?」

「我同幾個朋友夾錢住一間屋,個感覺好似似宿舍咁。」

「你返緊咩工呀?夠錢洗咩?」Barbie問。

「我返過Hvm啦、茶記、賣衫Sales仔。。而家準備轉間保險公司,可能去考個保險牌掛。」小野話。

「唔同囡囡一齊住?」貓貓問。

「咪搞我啦,同條女一齊住好煩嫁嘛,俾人管住晒又咩空間都無。」小野話。

「無地方做愛做的事喎。。」

「趕班frd走咪得囉!識做嫁啦!」

「話時話,阿風今日做咩唔黎既?」

「肯定廢時見到個ex同新歡係度眼冤啦。你兩個囉,趕走人。」小野望住鬼王講。

「關我地鬼事咩。」貓貓話。

跟唔到機,睇黎呢個團入面都有過好多淫亂既花生。

好短暫既閒聊,幾個鐘就過咗去。

「今日好開心見到你地呀,縮細咗我地平均年齡,以後都多啲黎啦!」Barbie話。

「好呀哈哈。」Aka話。

「咁我同Aka走先啦,拜拜。」

就係咁我就同Aka走咗。

「點呀,滿足咗你願望未呀?」我問Aka。

「正呀,我以後都想黎。」佢一臉滿足。

「點解你咁想黎網聚既?」

「因為學校D人好悶,想識D大哥哥大姐姐玩。」

係既,接觸一個同本身完全唔同既圈子,都幾新奇。

佢地過既係我不曾想像過既人生,經歷好多風風雨雨。

我諗我到23歲應該會同屋企人開開心心、繼續乖乖讀書、升上大學過一個好正常既人生(間中食下女)、然後畢業返份人工唔錯既工,咁就一世。。

或許佢地都唔想人生發生咁多事,但天意總係弄人。正如當日我期望可以同林敏兒一生一世,結果誤打誤撞又食咗溫梓柔同阿婷。人生係可以有好多意外既。

「今日陪左你去網聚成日,點樣報答我先?」道別前,我問Aka。

「唔。。」Aka沉思,諗左一諗:「咁樣啦。」

講完就係我塊面度錫左啖。

食得。

我攬住佢,摸一摸佢個頭:「乖。」

「咁我走啦。」我對住佢微笑道別:「拜拜。」

要食都唔急於一時啦,反正都係嚢中物,走唔甩。

返屋企打機先。
又食女啦
書生一生咁就比人改變左
最衰都係林敏兒
輕輕一推
林敏兒條臭閪仲會唔會出現?
一日都係林敏兒
今晚更唔更?
婷:【書生Dee dee.. 好悶阿我~今日放學又去玩好無呀?】
我:【你係叫緊書生細佬定叫書生啊?】
婷:【你知嫁^_^~兩日無見細佬姐姐我好掛住佢阿】
我:【細佬都話好掛住姐姐阿..你想玩咩阿;P】
婷:【落堂黎搵我啦】

阿婷帶左我去左鰂魚涌地鐵站。

佢拖住我行去往將軍澳線既方向一條好撚長基本上無人會行既樓梯,人影都無隻,難道佢想係度扑野?

當時既香港仲係好少人,至少係地鐵,都好容易搵到D隱閉無人既地方。

「搞咩?」我問阿婷。

佢係斜咩袋度拎左部相機出黎,遞俾我。

「幫我影相。」

突然間諗起丁丁,兩年前又係叫我同佢影相。

男仔要識媾女,影相真係一個重要既技能。

「係度有乜好影?」我開著左部機。

阿婷係我面前掀起條校裙,嘩屌,隻衰野,入面無著底褲!

神秘既叢林表露係我而前。。。

我伸手輕輕一摸佢妹妹,已經濕晒。。。

「咔刷。」我即刻影底佢呢個樣。

活生生既淫賤女人呈現係我眼前,我覺得阿婷比世上任何一個AV女優都更性感,因為此刻佢係屬於我既。

佢扒係牆度,單手拉起條裙,吉起屎忽俾我影。

我做左個大龍友由遠到近、由高至低影住佢既妹妹。

佢仲拉埋條裙後面既拉鏈,除左個Bra扣。

睇到我熱血沸騰,扯到行晒,繼續影呀影。

阿婷望一望防盜鏡,確認附近無人行緊黎,再除埋件打底衫同埋Bra出黎,放係袋。

「我要見到晒你全身。」攝影師林書生話。

阿婷好淫賤咁笑,左手掀起條裙,右手就拉底件衫,佢既三點都曝露於我眼前,Nice。呢輯出自林書生手既性感照我真係好滿意。

我行過去lam佢lin頭,兩邊乳頭頓時變得堅硬,挺咗起身。我用力啜咗佢一野再搵手指彈佢。

我攬住佢條腰,屏息空氣,對望咗一下,就錫佢。我地兩個吻得好忘我好熱情,我主動將條脷伸到入去佢口入面。

我一路揸佢個波,佢就一路撫摸我弟弟。

好撚緊火,好想快啲入正題瘋狂抽插阿婷。

佢解開我褲頭,另轉眼吉起屎忽表意要我插佢。。

我咁有善心,當然會義不容辭協助呢個飢餓既少女。。

我對準洞口就插入去。。

「阿。。」阿婷輕聲呻吟。

阿。。唔洗帶套,被肉肉緊緊包圍既感覺真好。。。

野野都大大力瘋狂抽插。

「阿。。阿。。。阿。。阿阿阿阿阿阿阿阿。。。」

「琴晚場波好好睇阿。。」SHIT!我望一望防盜鏡,穩約聽到有人落緊黎。

大約兩層既距離。。。

我一手拉返起佢件衫,拉好拉鏈。

下身就加速到MAX作最後沖刺。。。

「阿。阿。阿。阿。阿。」阿婷背住我當然唔知有人黎緊,仲好忘我咁忍唔住叫出聲呻吟。

加速加速加速加速最後衝刺!

「阿。」我都忍唔住叫左出聲。

Ush...時間關係衝刺達陣,已經射晒係阿婷入面。

同阿婷玩正,打左針可以唔洗帶套無限中出。。。

我放返低阿婷條裙攬實佢。

果兩個男人呆左停左係轉角位度。。。

直到我地停底左好一陣間,佢地先極快速、好無奈咁行過。。。

哈哈,被發現了。

但感覺好興奮喔。

然後我沒收左佢個Bra,佢只係著住件打底衫係入面。

迫佢飛住釘返屋企。。

享受住被人發現、人地偷望佢好緊火既快感。

原來大多數人發現都只會偷偷望而唔敢出聲。

我喜歡偷偷摸摸,埋藏秘密的感覺。

這使我深深感到生命的存在。我是特別的,我是有意義的。

慶幸我生活過智能電話跟同Youtube還未普及的年代才可以如此放肆。。。

年少輕狂啊!

電腦入面,我有一個秘密既File。。

入面收埋左我幫丁丁、溫梓柔、阿婷影既相。。。

一個又一個既女仔都俾我神聖既巨龍征服過。。好滿足。。。

希望可以儲得愈來愈多,作為我人生既一個見證。
丁丁有同書生扑過咩
丁丁有同書生扑過咩

沒呀,丁丁係私影
丁丁有同書生扑過咩
丁丁有同書生扑過咩

沒呀,丁丁係私影

講到好似巨龍征服埋丁丁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞