(青春/甜)《一個書生既Player故事》 (2)

939 回覆
206 Like 13 Dislike
老強坐幾
係呢度好憎林書生
等睇書生屌林敏兒
丁丁好慘
書生又破人處
幾時先屌林敏兒
丁丁
書生成功又搞一條女成為部分人口中嘅雞
只係唔想你走 就要同你做
點算好。
佢會唔會告尻我
點算好。
佢會唔會告尻我

抵啦
書生強姦我吧
丁丁
好痛
丁丁平時對感情有自己一套 今次咁失策
唔似佢性格 btw認真左
丁丁
點解個個都想書生屌我
點解個個都想書生屌我

屌你
點解個個都想書生屌我

屌你

今晚一點
今晚一點

會唔會捉書生去坐監
樓主加油
1點
我同丁丁既關係因為性而變得更復雜了。

始終我同佢都做咗幾年好朋友,平時算少Flirt講咸濕野,一黎就俾我呢隻大淫蟲上身食咗。。

我又大男人上身迫人就犯,嚴格黎講,佢可以告我強姦,只係最估唔到著衫咁性感又多仔埋身既佢會係一個處女。。

講起處女,其實我怕咗食處女,一黎責任好大;二黎多數女仔對於破佢處果個男仔都會沉船。通常同處女搞完,關係會即時變得尷尬,但好快佢就會變到好痴身,係林書生既Data base入面,溫梓柔就係一個好例子。(中三既林書生Logic:溫梓柔=世上所有處女)

你睇下阿婷同Aka,非處,扑完都可以無野既。而我只想扑完野拍拍屁股就走人,不帶走一片雲彩,唔負任何一點責任。要我做一個男朋友既野日日報到接送哄人開心好煩嫁,重點係我個心都唔當佢係女朋友。處女?仲要技術唔好,死魚咁,不了。

現在我同丁丁正係一個不聯絡既尷尬期,萬幸既係,佢無問我:咁即係咩關係?很好!即係唔洗煩。距離上次搞野已經成個月,應該安全了!

啲女仔成日話「唔知點解」俾人中出即飛。

「唔係嫁,佢好鐘意我,對我好好!唔覆佢Msg一陣就會話掛住我,問我去左邊;得閒又會送禮物俾我。佢話佢呢世人,淨係鐘意我一個。。」

我想同呢D女仔講,唔該你地認清楚現實啦,事實係人地中出完即飛,事實係人地打從一開始對你好、媾你都係有目的嫁!除非你係阿婷咁既大淫娃級數,否則一般黎講,集完郵唔特別想Keep,咁咪飛囉!中出即飛既心態,就係驚你沉船唔想拿屎上身。明知係咁,都仲咁容易俾人得到佢想要既野,唔該唔好喊晒口扮受害者,你絕對有權拒絕俾人傷害!

Player就好似一種喪屍病毒,又或者層壓式銷售,其共同之處就係自己中咗伏,就會Spread開去迫其他人一齊中伏。

要解決黎講,前者要你死咗,後者則要好強既決心,良心發現先停到呢個Loop,談何容易。咸濕既我都控制唔到自己,自身難保,只好做一隻喪屍。
丁丁都變埋player
丁丁都變埋player

又多個外傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞