(青春/甜)《一個書生既Player故事》 (2)

939 回覆
206 Like 13 Dislike
我同丁丁一直維持咗咁既健康約會幾個星期。

我想講,食女唔容易囉,就算個女仔對你有意思,係你成功食到一條女之前,你都要付出好多野先可以得到,堅係一件好花時間同耐性既事。

終於係第四次約會,食完晚飯返屋企果陣,丁丁問我:「我想講。。上次。。」

「嗯?」我問丁丁。

「係我既第一次。」

「Sorry。。我果陣唔知你係處。。」我同丁丁道歉。

「我似係D咁隨便既人咩?」

「因為你著衫好性感。。」就好似思想落後既國家,個男人強姦咗人,反而係指責係女人著衫既責任。曾經睇過有單新聞係啲回教國家,個女仔全身只露出眼睛,個男人話佢眼睛誘惑人令到男人忍俊不禁。我而家講既野,根本同呢啲人無異。

「你咁諗我,我好失望。。」

「咁。。你覺得點?」我試探丁丁。

「感覺好奇怪,成日都會諗返起。林書生,我鐘意你,亦都當你係好朋友,但對於無法守護自己最重要既野,我好辛苦,我覺得自己好污糟,我好憎自己。」丁丁話。

我有一絲歉意,同時我都為佢無感受過呢種快感而不平。

「傻妹!唔係咁嫁!點解做過就係污糟?」

「我真係唔係D咁隨便既女仔,無認真拒絕你係我問題。我知你唔係想追我,無打算同我一齊。但無左塊處女膜,第時老公會點睇我阿?」

「我只能夠講,如果個男仔因為塊膜就唔要你,你飛左佢啦!佢只係要一個處女,唔係要你個人呀!」我繼續:「但。。你身體既感覺係舒服嫁嘛?係咪?」

丁丁陰聲細氣點頭:「嗯。」Chance!

「你會成日諗起係因為。。你既一生都未試過呢種舒服既感覺。。你仲好想要。。」我嘗試引導佢。

「最重要係你點睇自己。你覺得自己污糟,就真係污糟。」由林書生講出口,真係好諷刺。我有時都覺得自己好仆街。

「咁。。你想唔想試多次?」我繼續提出一個Offer:「我教你。」

佢無出聲答我。我見到佢係一個好爭扎想答Yes但又唔敢既表情。

「唔想就算啦,我唔會迫你。」你只要點頭,就可以免費得到林書生專業既性教育!幾抵!

佢遲疑。

但最後,丁丁都係輕輕點頭。

每個人都要有一個性既啟蒙老師,當日阿婷係我老師,而今日,我都希望可以帶到美好既經驗俾你。

唔。。呢個志願真係好宏大。

「話在前頭,我唔係一個溫柔既人。你覺得唔岩,可以隨時退出。」

表面上說話語氣溫柔,體貼有為佢諗,實際係一個霸道撚,又再一次驗證林書生係幾咁偽善。

而丁丁都一概接受。

也許是因為喜歡被佔有的感覺,也許是因為喜歡我。

大概,佢估唔到我係一個控制慾如此強既人吧。

有時連我自己都被自己驚訝到。
又live jor 幾時上書生調教課
丁丁
書生有料到
要學下野
書生 1-0 丁丁
走入地獄的丁丁
丁丁呀
留明睇丁丁會講返個故開頭呢句
『如果日日都可以俾你扑就好喇,你真係好正。』
留明睇丁丁會講返個故開頭呢句
『如果日日都可以俾你扑就好喇,你真係好正。』

一路睇一路有畫面啲對白係YouTube 嗰個mk丁講
點解樓豬要用佢做示意圖呀
留個名
由第一個post追到而家 終於都追到live
好好睇亦好真實
幸運嘅係未遇過呢啲仆街 但身邊有個朋友就好似書生咁
雖然平時好多花生食 但心入面都覺得啲女仔好慘
要學下野

如果你係毒毒唔好亂咁學呀,陣間俾人告強姦
一路睇一路有畫面啲對白係YouTube 嗰個mk丁講
點解樓豬要用佢做示意圖呀

就黎死Link 我發現我個五個人訓兩張床死晒圖好傷心
由第一個post追到而家 終於都追到live
好好睇亦好真實
幸運嘅係未遇過呢啲仆街 但身邊有個朋友就好似書生咁
雖然平時好多花生食 但心入面都覺得啲女仔好慘

多謝喔!你都派D花生俾我寫下文
今日有無文
『對於無法守護自己最重要既野,我好辛苦,我覺得自己好污糟,我好憎自己。』我諗起丁丁講既說話。

點解要咁諗?我覺得你無試過就拒絕真係好可惜。

正所謂萬事都係起頭難。

係開始做一件事之前,總會經歷好多Struggle、自我既質疑。

通常呢份壓力係沿於社會,再由自己俾自己。

一旦開始左,就無回頭既空間,會按住自己心入面既劇情繼續發展落去。

點解會驚?恐懼係源於你對果件事唔瞭解。

「中學生不應談戀愛。」

「未結婚扑野就係唔好。」

當然有人會話:「咁我殺人放火都得啦。」

而我就覺得,如果件事係令會大家更開心,咁點解唔試下呢?

食煙飲酒既人都可能因為對身體唔好而去戒。

如果無咗呢種恐懼,你會唔會忠於自己,放膽去做?

如果無咗呢種恐懼,你會唔會變得更好?

你幾時見過拍過拖、扑過野既人會唔再做呢樣野?

事實係我試完就覺得真係好正,有少少沉淪於呢種頹廢,我覺得因為恐懼而未試過既同學真係失去人生一大美事!

未試過既人,叫人唔好去做,話樣唔得、唔好,係完全無說服力嫁。

仲係度努力毒書,入到大學搵到錢荒死無女媾咩?唔好傻啦,有女緊係媾咗先。到大咗,你就會發現自己錯過咗幾多美好既回憶,機會錯過咗就都追唔返。

一千人做緊一樣野,唔代表你一個異類係唔岩。你只係與眾不同。

仲係度關注一塊意義不明既處女膜,你既女神咪又係俾好多人食過既罐頭,咁點解唔等我做開荒牛。

基於以上正當既理由,我決定要做一個救世主,帶丁丁享受性愛既美好!
今日有無文

聽日後日都唔得閒,更定先

做乜多左個負評 傷心了
今日有無文

做乜多左個負評 傷心了

佢地唔鍾意我啦可能
今日有無文

做乜多左個負評 傷心了

佢地唔鍾意我啦可能

你咁樣食女法
好難鍾意你架喎
今日有無文

做乜多左個負評 傷心了

佢地唔鍾意我啦可能

你咁樣食女法
好難鍾意你架喎

明明個個求書生屌
終於live 左
輕輕一推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞