(青春/甜)《一個書生既Player故事》 (2)

939 回覆
206 Like 13 Dislike
今晚十二點
今晚十二點

等你
為左探索下一個後備SP既可能性(是中左喪屍毒搵獵物既節奏?),我約咗我既好朋友丁丁出黎食Tea行街。

佢著住套藍色旗袍校服,將佢C級玲瓏浮突既身材展現無遺,加埋All back乾淨利落既頭髮,非常少女。每次見面都覺得丁丁屬於我認識既人入面,最靚女果個。

「做乜咁好呀,大忙人書生終於肯約我?」我地各有各忙,原來一別,已經成年無見,時間既流逝總係不知不覺。

「處理左D麻煩野,咪得閒左可以約下Frd見面囉。」我指麻煩野,當然係指女啦。

「唔。。你D。。女朋友?」丁丁沉思。

「哪有D。咪都係上次講果個溫梓柔。跟住都無拍拖啦。」我否認。

「咁都好D!我覺得你好似變左。」

「點解咁講?」

「眼神囉。。好似多左一份空虛同厭世咁。。」

「會唔會係咁呀。」丁丁呢條友真係神黎,就算我唔講,佢望到我乜都知。

「你最後有無接受果個驚驚青青既毒男?」

「無呀。我好有原則,話左唔會就唔會。」

「趺晒眼鏡。我以為你會接受人,估唔到你MK樣老女人心呀。」

「係你個大忙人唔得閒了解我姐。」

「你而家仲有無影相?」我問丁丁。

「無乜點影啦。都無攝影師同我影。」

「約我,下次同你影。」

「拿你話嫁!」丁丁好可愛咁嘟嘴。
呢篇有D短
配合返故事情節個時間,聽晚再更
呢篇有D短
配合返故事情節個時間,聽晚再更

短好過無
睇完呢個故之後
好似睇到自己咁
搞到我好想寫翻個改篇自己經歷既故
利申:唔係講林書生 係認真寫
睇完呢個故之後
好似睇到自己咁
搞到我好想寫翻個改篇自己經歷既故
利申:唔係講林書生 係認真寫

轉行代寫自傳有無得諗
書生食丁
今晚幾點
今晚幾點

+1
今晚幾點

+1

十二點鬆 岩岩先返到屋企
等埋你
呢排我有意無意有目的咁約多左丁丁出黎影相,希望可以同佢親近返,製造一個可以親密既機會。有左之前咁多次既食女經驗,我都幾肯定要食丁丁唔難。只要佢對你有好感,你個人夠霸氣唔好淆,大膽一試,佢幾次無推開你就可以上得!萬試萬靈!

前排約左丁丁去迪士尼玩,今次呢,我就約左佢行公園。

有時覺得自己好仆街,人地當我好朋友,而我搵返佢約佢出黎一切一切都有帶有目的。

每次我都叫佢一次比一次著得靚D、化妝化靚D、理由好正當,係「影相要好認真去對待」。

丁丁由之前著既連身裙變做灰色吊帶衫。

見識過都知呢D淨色吊帶衫有幾邪惡。。。

你會見到衫既紋理隨住胸部既曲線移動,加埋條短到就黎見到屎忽既牛仔褲,露出埋白滑既長腿,好想捉住黎奶,年輕人就是喜愛肉地阿。。。

「烏低D。。」丁丁又係朵花度擺柯屎Pose。我就叫佢烏低D,好讓我部相機可以影到佢既乳溝,而丁丁都好大方走光俾我影,認同咁樣先叫誘惑。

佢頹攤係長椅度,兩手放係大脾度,扮到好急尿既樣,我就由低位度影到上,好痴漢。。。

「做咩對住我對腳眼金金!想奶佢?」丁丁笑講意淫?

我差D噴口水出黎,扮晒淡定咁話:「係呀。」

跟住就輕輕奶左佢隻腳一下。

「喂痴線,你真係奶嫁?好痕呀。」

「我奶腳好叻嫁,你想要咪出聲。」我性暗示到出晒面,接唔接招就睇你。你Say句Yes就即刻捉你上房就地正法。

「唔洗啦。哈哈。」

「喂。」我突然間問佢:「其實你仲係咪處?」

佢紅都臉晒無出聲。「。。。」

「哦。都唔出奇呀。」咁識玩,我睇佢都唔係處了。

作為咁耐既朋友想臨門一腳都係有點閃縮。

就係差突然大膽果一步。

好啦,今日都係未係時候,咁我都唔好強求。

食女係要耐性,等佢地慢慢適應你既存在。
咁即係食未姐
不如速食完絕交啦
真正醒目既MK妹係唔會比仔破處
應該係除非唔係
「今日出去?」一個放假既星期六,我打電話俾丁丁。

「可以呀。去睇戲?」丁丁話。

「我落黎搵你啦。」講完我就搭Lift落去搵丁丁。

「點呀大小姐,今日又想著咩衫?」丁丁屋企成日都無人,我都當正屋企咁可以自出自入。

「我諗緊著邊件好呀。你幫我揀啦。」佢企起房門口,拎左件背心同埋Low cut既黑色裙仔俾我睇。

我走過去,話:「你唔著上身,我好難幫你揀。」

佢著左件背心,我眼甘甘俾佢個胸吸引住。

呢一刻我覺得自己似一個麻甩大叔。

丁丁察覺到我既視線:「我換埋另外果件啦。」

嘩,一出黎,套衫真係好正。

一字Low cut,心口同膊頭既肉都露晒出黎,加埋短到每郁一步都好似隨時走光既裝束,你話你平時著數鐘意標奇立異而唔係係度引緊我,我都唔信啦,正一死淫婦。

我吞左啖口水,捉住佢雙肩等佢個人自轉一圈,上下打量Flirt佢:「你著到咁樣,叫我點忍呀。」

「有咩要忍?」佢反問我。佢同我相隔一個伸手既距離,我感覺到佢既溫暖既呼吸。

我同丁丁對望左幾秒。

『知唔知道你既盡頭係點?』我諗起阿婷問我既呢句說話。

「咁我唔忍啦。」我講完就捉住佢,以電視劇男主角既姿態錫左落去。

佢係我面前著成咁,我真係忍唔到。

我既弟弟都如我內心般熱情如火,頓時變得堅硬無比。

丁丁輕輕嘟嘴,嘴唇軟綿綿都幾好錫。

當佢輕吻完想離開,我卻一把攬實佢唔俾佢走,錫得更用力了。

「唔!」丁丁有點受驚嚇親,想後退一步卻俾我Cool實,成身動彈不得。

我移開嘴唇,向住佢條頸噴氣,輕聲話:「頭先係咁引我,而家想走人?」

「喂。」我沒有等佢俾反應,有點粗暴地推倒佢落梳化,十指緊扣佢既雙手,開始不停錫佢嘴、頸。。。

丁丁不停掙扎,佢呢個反應更加激起我既獸性,我只想狠狠咁調教懲罰佢既反抗,完全無讓佢要放輕力度既意思。

我一路錫佢條頸,開始伸手摸佢大脾,入去摷佢裙底。

「停呀林書生!」佢用力推我。

「唔好呀。」但轉眼已經放棄。

好似AV入面D女主角,個個都係咁,口裡說不,身體卻很誠實,放軟身體任由男人處置。

我拉高丁丁條裙,又拉底佢件TOP,佢既Bra同底褲都暴露於我面前,係好有質感既粉紅色碎花套裝。

好快我既巨龍就會狠狠地放入你既妹妹入面。

我望住佢想喊好委屈既樣,停低左我手上既動作,對住佢好不屑咁講:「把口話停,你個身做緊咩?做咩軟晒唔走?」

丁丁攤訓係梳化,發左呆咁望住我,深呼吸,唔識俾反應。

佢表情好復雜,好似好委屈咁,但眼神又好唔捨得,一臉叫我唔好走既樣。

呢個時候,作為一個男人應該要攬實佢安慰佢。

但佢唔係我女朋友。Sorry我好似無義務要咁做。

「要定唔要?」

你無得Say No。

無論你答咩,結果都係一樣。

只要係我林書生想要既野,我唔會去理後果,用咩方法我都要得到佢。

佢思忖左幾秒,一副哭喪臉,全身抖震,伸手拉我對手。

我粗暴地再次推倒佢黎錫,唔俾佢一刻喘息既機會。

右手大大力咁玩弄佢對軟棉棉既胸。

我拉低佢個Bra,Meet佢乳頭,痛到佢叫左出聲。

我除左丁丁條底褲,推高佢對腳變成M字,再急忙脫下自己既褲子,將忍耐已久既小書生拎出黎,係丁丁既森林範圍摩擦。

我將堅硬既小書生Fit落丁丁妹妹度,佢敏感到成個震一震。

為左加速進程,我伸手入去丁丁妹妹試探。

「呀。。唔好。。」

我手指用力吉入去陰道裡面,阿,好緊。

我不停用手指來回抽插,再將佢D西水塗滿我既弟弟,對準洞口,準備就緒。

丁丁雙腿夾緊,試圖作最後反抗。哈,無用嫁啦,你慳返D力吧啦。

「唔好呀。。。」

我對準並用力一下將弟弟放入佢既妹妹入面。

「阿。」好緊,真係好緊,同溫梓柔個西有得揮。

「阿!!好痛。。」丁丁一陣悲鳴。

「真係好痛。。」佢痛到喊。

丁丁愈痛,表情愈痛苦,我就愈興奮,更加用力唔錫住佢咁抽插。

「阿。阿。阿。阿。阿。阿阿阿阿阿阿。」

抽插愈來愈順暢,丁丁都無再話痛,而係專心咁享受我弟弟為佢既「服務」。

可以扑到咁性感係度引誘我既丁丁,實在太興奮,我有想射既感覺。

唔忍了,射左第一轉再黎第二Round啦!

每一下我都用盡全力,成條丁抽出黎,再成條插入去。

到準備射既時候,我將小書生抽出黎,射晒落丁丁既臉同胸部度。

「呼。。呼。。」

我同丁丁都索晒氣。

到我回過神來,望住自己弟弟,先發現一件好驚人既事--

點解會有血既?

。。。。

。。。。

即係丁丁其實係一個處女?

我岩岩係破左佢處?

即係佢既拒絕並唔係口裡說不,而係真係想拒絕我?

冷靜過後先知道,我迫左佢同我扑野,真係走火入魔得好緊要,做左件好錯好錯既事,你同強姦人有咩分別?

我係咪要坐監?以後同丁丁無朋友做,佢會好似Aka咁從此疏遠我?
丁丁望住我,開始喊。

我都唔知點處理好。。

本身我真心以為丁丁係一個食過好多仔既玩家先著得咁淫賤去引誘我。

你估個個都係你咩?成個腦淨係識諗扑野,所以覺得人地都係咁樣。

MK樣唔一定MK心嫁。

咁又係,我堂堂一個斯文書生樣,心底裡只係一隻禽獸。

我唔敢攬住佢。

我只能一邊輕輕捉住佢隻手,一邊為佢擦眼淚。

佢輕輕捉住我既手。

再攬住我。

佢全身都係度震。

就這樣,一直一直抱著,以沉默去總結我們剛剛發生的事情。

。。。啊。。。

林書生將事情搞大了。

林書生總是將自己和女生的關係弄到一團糟,然後才知道懂得害怕。

但後悔有用麼?

每次你口裡都說後悔,但那也只是說說而已,你沒有真的在後悔嘛。

丁丁已經是你傷害的第幾位女生?

比起傷害了一位女生,你更重視的是自己當下身體的快感,先爽了再說。

哈哈。

林書生是一個低賤的人阿。
幾時搵番林敏兒出黎屌
痴線
老強坐幾強年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞