(青春/甜)《一個書生既Player故事》 (2)

939 回覆
206 Like 13 Dislike
push
等到Aka清醒返少少,我就拖住佢行返東堤。

佢清醒後喊晒口咁:「嗚。。點解岩岩會同你咩左嫁。。」

我:「點知你,你岩岩飲醉左,自己攬埋黎,仲話間房好焗,要我帶你出沙灘抖氣。」

Aka大叫:「下?真係嫁?點解我唔記得既。。。」

我:「緊係啦,你飲到醉晒,一訓低就獸性大發攬住我黎錫。。」

我繼續將事實顛倒,反正佢唔會記得,亦都唔Care自己既貞操俾左邊個男人。阿唔係,佢都唔係處女!

我唔係為左令自己良心好過D先咁講。係如果佢真係Care,第一,佢唔會俾自己醉成咁,第二,酒醉三分醒啦,堅決拒絕有幾難?佢根本係俾機會好似我呢D男仔食啦,唔食就笨柒俾人笑無膽嫁啦。

呢D女仔一D都唔抵可憐。

一路行返去,我地兩個都靜左無講野。

我係度諗,

除左佢地功能上(性技)同埋條件上面既分別,扑野對象係邊個重要咩?

如果只係想搵人陪自己行街睇戲食飯玩攬攬錫錫。。。

絕對唔係非你不可。

隨便搵個有同樣功能既人做同樣既野,就咩慾望都解決晒。

到底什麼叫 FWB / SP /「男女朋友」。。(多謝高登讓我學識SP依個字)

說白了,其實只是兩個寂寞而互相倚靠的關係。

對象是誰根本不重要,我們都只是想找個不太討厭的人來陪伴而已。

但點解,同林敏兒一齊,就算係好普通既小事,一句說話,感覺就係唔一樣。。。

大概呢樣就係你係我心入面獨特,無法輕易被取代既原因。
大檸樂,之前跳左D黎寫就黎到真Live

堅係要搵日全日留係屋企爆Seed

加油呀
唔好再諗林敏兒條八婆

加油呀

加油
一直支持 無爛尾就好

一早應該咁做

一早應該咁做

平時啲文我係朝早搭地鐵返工果陣寫
一直支持 無爛尾就好

多謝 就算只係得返一個讀者睇,我都會寫到尾

一早應該咁做

一早應該咁做

唔驚隔離啲阿叔𥄫實咩

一早應該咁做

唔驚隔離啲阿叔𥄫實咩

霸靚位
一直支持 無爛尾就好

多謝 就算只係得返一個讀者睇,我都會寫到尾

加油
點解form 2已經有得扑
加油啊樓主
文呢?
文呢?

林書生唔係最清楚自己經歷咩
返到東堤都已經係凌晨四點幾。

睇黎佢地都玩到好High,返到黎已經完場訓晒教。成班人係廳地下(搬咗幾張床鋪墊底)攬住訓晒咁,Barbie同寵兒仲係著住個Bra,都唔知係咪玩完群P,我就無乜興趣加入啦。

我同Aka細細聲諗住入房搵床訓教,嘈醒左佢地。

「點呀,岩岩玩得開心嗎?」小野問我地。

「邊夠你地開心呀。」 我轉移話題:「唔返房訓?仲有幾張床。舒服啲喎。」

阿風都俾我嘈醒咗,佢同小野就一齊入咗黎四人房。

Aka好快就訓咗,鼻寒咕咕聲,而我則有點酒醒,係一個頭痛又訓唔到既狀態下,攤係床上等待日出既來臨。

「你上次做乜唔黎?」小野問阿風。

「有野做咪唔黎囉。」阿風回答。

「你係咪唔想見到貓貓先唔黎?」

「明知故問。」

「你係咪好嬲鬼王呀?」

「我嬲佢今日就唔會出現啦。」阿風話:「要做既野我都做咗,咁拍拖唔係單方面決定。」

「我諗我地成班人好難再齊齊整整咁出現一齊玩Lu。」

「嗯,所以每一個一齊既時候都要珍惜。你永遠唔知幾時會分開。」

嘩吊,兩個男人好撚感性Mode,同岩岩mk仔on99玩淫賤Game個樣完全兩回事。

我一路偷聽佢地既對話,大約知道左佢地之間既故事。

上次見面正常樣果個貓貓,去左阿風屋企意外同佢扑完野之後,阿風就沉船想認真同佢一齊。

但偏偏淫賤既貓貓無接受型仔阿風既追求,仲主動撩鬼王扑野!

鬼王同阿風係好朋友,扑完跟手Share左食評俾阿風,阿風知道左就即時心碎了。

貓貓同鬼王則成為左SP或者曖昧之間一個好模糊既關係。

而呢件事,傳下傳下,成個家族都知道左,阿風好傷心,都避開出現係有貓貓既場合,廢時面阻阻。。。

大氣既阿風無嬲到鬼王,因為佢覺得係貓貓自己既選擇,唔怪得任何人,就算唔係同鬼王,貪玩淫賤既佢都可以同其他人扑野,一世人只得鬼王一個好兄弟,又點可以嬲佢呢?。。。

嘩,呢D兄弟情,我真係好佩服。。。

兄弟VS女人。

如果發生係我身上,我仲可唔可以咁豁達去面對自己既好朋友?

一諗到林敏兒俾肥傑或者羅嘉樂食左,屌呀,我真係唔敢諗,實從此同佢地斷絕來往。。。

溫梓柔果D我真係唔Care啦,佢地同咩人,做過d咩,都唔關我事。

五點幾,我地成班一齊起身睇日出。

Aka依然拖住我,有少少尷尷尬尬咁!佢呢個反應都幾搞笑!

飲個早茶就結束呢個淫賤既兩日一夜長洲團。

睇親個故都覺得有啲尷尬
Btw推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞