(青春/甜)《一個書生既Player故事》 (2)

939 回覆
206 Like 13 Dislike
我:【賤奴,同我入廁所捽妹妹,影相俾我睇。】

係一個返學既平凡日子,慾望如熊火般既我提出咁既命令。

我想身心都完全控制住我既奴隸,由佢可以做啲咩、唔可以做啲咩,我要佢聽聽話話,貼貼服服。

因為當時未有whatsapp,我只可以放學先搵佢部電話檢查。

丁丁真係好淫。

我望住佢手機影咗妹妹既大特寫,手指仲撩到一絲又透明又黏既西水。跟住佢仲吉咗入去妹妹度。嗯,呢隻賤奴抵讚呀。

今日我想玩第二啲野。

我上次買咗個雙震蛋未用 。今日放學,我就同丁丁去咗學校附近一個殘廁。

佢拉起校裙,我拉底佢既底褲,幫佢將個長震蛋塞向佢下體,而短果粒側放係佢粒豆上面,再著返條底褲。

當時未有無線震蛋咁先進,咁我搵架剪,係佢校裙袋側剪左個細洞,將個搖控放係校裙袋入面。

我帶丁丁出去屋企附近既商場散步,並未開啟震蛋。

佢一路行路,一路表情好奇怪,動作都有少許緩慢。

我同佢係行到去商場既小型樂園,入面好嘈,有夾公仔機、掟彩虹、籃球機、貼紙相機玩。

我伸手入佢裙袋,開左個震蛋做第一級。

丁丁全身一震,「呀!」輕輕叫左一聲,就忍住左表情管理扮無事。

「你同我坐係果張長凳度等我。」我裝作若無其事咁同佢講。

佢無出聲,行路有少少吉下吉下咁行到去約十五步距離以外既木長凳。

丁丁一坐望張凳,成個長凳發出好響亮既震聲,佢即刻起返身,半個屎忽凌空咁坐係張長凳度。

伴隨住震蛋既高速震動,佢下身都變得唔安份,左扭右扭,坐唔定咁。

我Send左個SMS俾丁丁:【同我單手大大力咁揸胸。】

果張長凳附近都好多人,不過大部份人都只係顧住玩遊戲,唔會注意到坐係角落既女仔係度做乜。

丁丁好尷尬咁左望右望,見無人望住佢果面,就伸出右手放係個胸度,輕輕咁揸。

我:【唔得,太細力,我都唔覺你有揸過。你較強個震蛋一格。我要你大力D,按摩咁揸。】

丁丁伸手入裙袋較強個震蛋,整個放軟,擘手對腳,半攤係張長凳度。

佢應該開始俾個震蛋震到無左理智,兩隻手大大力咁自揸自己個胸,打圈按摩。

見佢都咁上下,我就行埋佢拖住丁丁行去貼紙相機既位置。

一入到去,我就將丁丁壁咚埋牆。

「點呀?你個樣淫晒出面,咁快頂唔順啦?」我同丁丁講。

「下面一定濕晒啦。」說罷,我伸手入去佢校裙。一摸,成條底褲濕到透,好似隨時可以搾到水出黎咁,勁誇張。

我除左佢條底褲,掉埋一二邊。

拎個震蛋放係佢眼前:「你睇下。。濕到成隻震蛋都係你D淫水。。」

「餓左幾日就咁淫啦。」

丁丁雙手拉高條裙就咁企係度。

我拎住條長震蛋係佢洞口抽插。

「阿。。」

再加埋另一隻震蛋一路震住佢粒豆。

我開始錫同丁丁打茄輪。

我好進取,迫到佢埋牆伸晒俐,佢塊面佈滿晒口水。

林書生好似一件外套,全身都緊緊包住丁丁,佢身體既每一寸都被我佔有同揉輪。

我拉底佢裙背後既拉鏈,將佢條裙褪下,純白色既Lase Bra同佢白滑既胸部呈現係我眼前。

我拉低奶佢既乳頭。

呢瞬間,佢既上下身都被林書生攻擊緊,從佢成身放軟加埋忍住呻吟既聲音,佢應該爽到想死咁。

「到你幫我。」

丁丁替我拉開褲鏈,踎底就幫我含撚。

我雙手禁實佢個頭,享受佢既服務。

如果而家有人企起出口,就會望到丁丁跪左係度。。。

我眼尾一瞧出口既方向,心裡感到無比興奮,小書生硬如鋼鐵。

好快我就忍唔住,將丁丁全身反轉推向牆邊,主人要親自調教呢隻淫娃。

後入式插入丁丁,每一下既碰撞到會發出啪啪既聲音,丁丁都索性唔忍,大聲呻吟,任由佢既呻吟聲埋沒於嘈吵既樂園入面。

係繁囂既世界入面,有一對享受住性愛美好既好朋友。

我再將丁丁放係置物枱上,抬起佢對腳,頂到最入。

好爽好爽。。。

「阿。。。阿。。。」我忍唔住了。

「主人要餵你食野啦。」我將小書生抽出,丁丁掙開口低頭接晒我D精,將所有快樂都傳晒俾佢了。

我攬住丁丁。「賤奴今日表現好好,抵讚。」

我倆整理完畢就雙雙離去,完結今日既淫賤行街活動。

btw雙震蛋係咩形狀到底
為左探索下一個後備SP既可能性(是中左喪屍毒搵獵物既節奏?),我約咗我既好朋友丁丁出黎食Tea行街。

佢著住套藍色旗袍校服,將佢C級玲瓏浮突既身材展現無遺,加埋All back乾淨利落既頭髮,非常少女。每次見面都覺得丁丁屬於我認識既人入面,最靚女果個。

丁丁既校服唔係旗袍咩
為左探索下一個後備SP既可能性(是中左喪屍毒搵獵物既節奏?),我約咗我既好朋友丁丁出黎食Tea行街。

佢著住套藍色旗袍校服,將佢C級玲瓏浮突既身材展現無遺,加埋All back乾淨利落既頭髮,非常少女。每次見面都覺得丁丁屬於我認識既人入面,最靚女果個。

丁丁既校服唔係旗袍咩

笑死 劇情需要 無mark底 自己都唔記得
睇返可能一時話佢160一時165

btw雙震蛋係咩形狀到底

標準靚屎既型狀?
好淫

丁丁既校服唔係旗袍咩

我要睇旗袍丁丁比書生插

丁丁既校服唔係旗袍咩

我要睇旗袍丁丁比書生插

旗袍真係好鬼有幻想
或者丁丁咁鍾意cosplay 可唔可以cos春麗

兩粒包包頭係個頭頂 呼應胸前嘅C級包包
加埋短旗袍
推推
推推推
Push
推呀
推呀
文呢?

你出住先啦
文呢
其實同好朋友做Sp (FWB) 都幾好,除左Sex,得閒仲可以食下飯行下街,閒話家常。

因為了解,知道大家唔會沉船,所以可以好放心咁Keep住呢段地下關係。

無拍拖寂寞既時候可以互相陪伴,照顧大家既身體同心靈,好既SP比起一個「女朋友」仲難搵得多。

只再跨得過道德既枷鎖,唔去諗自己做既野係幾不為世人所接受,其實我都幾Enjoy擁有呢D關係。

而我有既Fwb不止阿婷一個,仲有丁丁,我真係無比幸運阿!阿門!

圍繞住我地三個既性事關係,唔知有無機會有日瘋狂到可以做到3P。。

希望有日可以將依個瘋狂既事件實現。

要介紹佢地俾對方認識下先得。

你覺得我好濫咩?

um..我會稱自己做寧缺勿濫,因為我打從心底唔想再Hurt到下一個溫梓柔。

其實學校入面唔係無其他女仔想Approach我嫁。

我份人都算低調神秘,唔會講太多自己野俾身邊既人聽,但始終樣子中上、生得高又打籃球,有時戇鳩鳩搞下笑咁,群埋羅嘉樂靚仔加乘,光芒點擋都擋唔住阿,總會有啲女仔暗戀既。(自滿度to the max)

學期初,係我同丁丁角力無聯絡既同時,我地班有個甜美系斯文樣叫Vera,明明唔係坐我附近,但小息仲係成日過黎R我吹水,直覺話我知佢對我有意思。

要食都食得落,拍拖就不了。

我怕左D乖乖女,妖食左咁鬼多手尾,食唔過啦,我都廢時回應呢D乖女仔既善意。

林書生係痴線嫁,唔岩你呢D乖乖女玩嫁啦!你唔好痴埋黎啦!

我只會作友好好表面既回應,就算佢Send sms俾我,我都會Hea應佢,唔俾太多傾得Deep既機會佢。
試過有一晚,Vera打電話黎:「林書生,我唔識做Maths Ex.5B阿.. 你不如教下我?」

我心諗,我地好似未熟到要講電話既關係下話:「我都未做。。你問下肥傑啦。」咪話我唔益兄弟啦。

「廢時啦,我都唔熟佢。」我同你都唔係好熟嫁咋喎。

佢成日都借D意約我,終於係End Term Exam前,係高級Source既利誘底下,我出左去自修室同Vera溫書。

「今晚一齊食飯?」Vera問我。

「不了。我返屋企食。」

「約過你咁多次,你無一次同我食既。。你係咪約咗女朋友食飯呀?」

「我無女朋友,同埋我真係返屋企食飯。」我沒好氣。

「係咪嫁。」

「呃你做咩姐,屌。」

我無做過任何越軌行為,連Flirt都無乜。

自從溫梓柔事件之後,我都想堅持一個原則,就係:唔會再因為想搞野而呃人拍拖。

唔會俾錯誤既Signal人地令人誤會我想拍拖,性是性、愛是愛。

始終會傷到人真感情。

我同人築起一段距離都係唔想再Hurt到人姐,你又唔洗想太多。

到考試完咗,我即刻潛晒水唔Show佢。

後來,同我相關既流言開始出現:「林書生好臭串好無禮貌!唔會覆人Sms!」

「聽講佢成日中出即飛,呃女仔隻豬黎食!」

「咁你唔好痴埋去啦,因住渣都無得剩!」

「聽講林書生媾唔到女就發女仔脾氣講粗口鬧人!食飯又要AA,勁唔Gentleman。」屌,呢個吹大咗喎,我好少同女仔食飯要佢俾錢。

「有人話林書生係出面收埋幾個女朋友唔認!有人放學分別撞過佢同唔同女仔一齊。」

我同人少交集,唔會特別話得罪咩人啦?

肥傑嘉樂根本唔知道我有Sp既事,校內既溫梓柔同阿婷都唔會講,直覺話俾我聽,一定係Vera亂咁吹水唱我!(雖然呃豬食同唔同女仔去街係真,但佢鬼知咁多咩!)

呢啲見高拜見低踩既女人,都係貪我地出名靚仔有啲地位先痴埋黎,攞虛榮感姐,我睇唔出佢唔認識我唔通真心鐘意我咩?唔好講笑啦!

我真係睇錯咗佢,估唔到佢好眉好貌咁對人,可想而知同佢一齊既話會有咩下場。

好彩無中到伏姐,真係中出即飛佢既話,應該全校都會知。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞