Call Uber遇到仆街司機,我係死都唔會cancel張單

978 回覆
3032 Like 42 Dislike
請問可唔可以分享打幾多號電話先可以搵到cs
然後再俾的士狗撚一鑊
仲用Uber 就抵鳩你死啦柒頭
用把口支持呀屌你老母?
我有的士牌,不過車租加汽錢我偏向得閒踩兩轉uber比較理想
喂!你做生意食的咸魚抵得頸渴,唔一定賺硬㗎

我成日都同港島啲的士佬狗講,你淨係想來回中要太古城,你應該去揸720,
口同身體都支持,滿意?
根本唔關的士定污爸。只係車你條友係咪靠部車開飯
揸Prius嗰堆咪全職囉,有乜咁出奇
試過幾次
次次搵朋友call 第二部或者直接搭的士
唔cancel同司機都鬥長命
次次都贏
所以好多司機對評分制度好不滿就係咁原因,你可能覺得4星喎,即係80分啦,合格有餘啦,但事實係佢係玩扣分制,即係5星係應該,4星係扣分,
啲司機要4.75分先有額外function,如果個司機長期保持4分好大機會停機,所以如果你滿意俾4星即係扣緊分,唔俾好過俾
咪係 屌你下下都想長程旗接長程旗
不如個個客擺低5舊俾你咪即刻發達囉
你叫人體諒你 你老母接長途有無打個折俾人呀? on9到
想拒載,叫佢考的士牌啦
之前有次撞正司機岩傾問多左幾句
話就咁揸係唔夠食 要接多啲單 先有bonus有油錢補貼etc.
司機rating都幾緊要
就咁揸中大旗會有肉食,好睇你搵咩車揸
混能/Tesla最好執,成本低,同埋有時有加成,有d司機成日夾埋屈9出加成單
雞腳就的士定Uber都無咩肉食架啦,Uber d補貼幾大方

試過問個揸model s既司機 頭個批買 最平spec 個時未有例 話4-50萬 仲可以去九展叉電
做Uber可以接black 抵到爛
見到佢句咩方便自己就R晒頭
仆街我call uber唔係方便自己唔通係我純粹想比生意你做?
做生意不嬲都有賺有蝕架有平手架啦
你會有大單接係因為同時有細單存在嘛
如果個platform可以做到全部都係大單比你做到無停手既 你估個入場成本會唔會同宜家一樣先?

唔通我打開門做生意
個日唔好彩無乜客既 我走埋去屌走個客同佢講
"我serve 你連水電煤都蝕撚埋呀!"咁樣咩
uber 無得睇目的地來接單,其實又係on9
宜家咪一樣有揀客,學好 飛的 有得揀客咪仲好,最起碼唔會西你,你情我願
就係呢啲仆街司機
所以已放棄uber 多年
又係波台會然
咩道理
當呢啲閪司機走哂
我地先會叫到正常司機
總之我一次都唔會cancel
和你的 係85?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞