Call Uber遇到仆街司機,我係死都唔會cancel張單

978 回覆
3032 Like 42 Dislike
扮咩啫你就係條撚樣
咁唔夠分係味會好似樓主既情況, 個司機接左先知咁遠 ?

如果係咁, 個司機都慘, 系統亂咁派
司機唔係要你上咗車確認行程先知你目的地嘅咩?點解佢一開始就知?
司機出現了
Uber係將地圖分成唔同嘅細區處理,你只會派到果個區嘅單
依家應該係有個智障司機響高速公路上面接單,派左單之後自己落唔到橋
有無巴絲打用自己錢搭開uber black?
明了
前排有連登仔開過post同你一樣,好彩佢發現到個司機偷偷地揸到樓下,扮上左客想走果陣截住左佢
搵唔返個post
hi ki lok
求cs聯絡方法,我都試過call車去醫院,司機停到成條街咁遠又唔肯退後,我一上車佢就cancel單迫我落車。
上面我咪講左係Uber問題
唔洗司機禁制confirm 架咩?
個程序保唔保障到司機呀on9,油錢幾貴你有無揸過車
咁佢接黎把撚?
uber x收又收得貴過的士,又做齊晒的士啲衰嘢,冚旗揀客樣樣學足,坐喺上嚟又衰過toyota crown,咁不如坐返的士好過。

畀得起錢當然咩服務都有,不過都要睇返你畀服務人,嗰項服務對唔對得住個價錢先得㗎。

同埋你都冇正面回應你樓上回你點計到半個鐘做$15生意。另外,uber 司機好似等多過5分鐘都唔見人就可以cancel 張單+收返$20,已經有保障司機。
想問下架車未到司機會知你目的地?
之前問過個司機話係接咗客
開車前個刻先知
你方便自己
有無諗過司機

幾on9先up得出
同佢司機少有關掛
可以較自動接單
系你老母
閪呀
落車之前拎定條鎖匙喺手
落車果陣唔小心kick親腳踏位
條鎖匙又唔小心刮到落佢部車度
真係論盡
最仆街係uber連cut單果廿蚊都要抽水

私家車抽25%即係淨返15蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞