Call Uber遇到仆街司機,我係死都唔會cancel張單

978 回覆
3032 Like 42 Dislike
要cancel 唔該你自己cancel張單,做返個負責任既人。

有冇諗過作為乘客嘅我都夜媽媽響條街度等咗你10分鐘?架車唔嚟仲要冇情情俾你diu 9?冇,因為你只係諗到你自己。

我係死都唔會cancel張單!!!!!各位記住唔好助長呢啲PK 既Uber 司機行為!!!!!

司機取消單同你取消單有咩分別?

利申:未用過
屌好多uber司機而家都係咁
明明轉彎就到佢死都唔接
又唔cut 單
最慘係你無上車無得投訴
uber真係好on99
有冇大頭?
佢接左你張單又唔去接你?
發生咩事
好多依啲仆街司機
是旦啦
cancel得多會俾uber扣分
閪客咪你呢d撚樣
可能搶單 點知柒左
司機cancel 單好似會影響佢自己個唔知咩rate,所以司機會搏大霧叫乘客取消張單
我cancel我要比錢呢
大家跟app規距你唔滿意你咪cancel我
你接咩撚野,搶住黎柒
Uber 其實都好多仆街司機簡單接,可能係佢地制度問題影響果程車資定唔知咩原因啦,好d既就打黎講聲唔好意思,問你可唔可以 cancel, 扮遠就係最常用既藉口,衰d既見你話遠都等佢,就開始作埋d on9 理口出黎,試過有個仆街話自己架車淨係載傷殘架咋,總之就係想你 cancel 單,如果 uber 管理層唔解決依個問題既話 uber 遲早都變 DC9
好聲好氣咪cancel
一黎就起晒鋼 做乜姐
Uber派張單俾老撚咁遠既司機
關樓主咩事
好似要比廿蚊司機
我cancel 就罰我錢,個司機cancel 就影響佢rating.

問題係,個司機唔想接,點解要個客cancel and 罰個客錢?
支持樓主
自己唔肯去,想個客cancel 張單仲咁西d 態度
咁你唔取消,佢又唔黎,最後點計?
uber好似係冇得揀單
系統自動配單
有得投訴,你cap 晒圖俾cs,講清楚你有幾驚
想去目的地個司機又唔肯黎又唔cut單
而家企係路邊,叫佢黎接又怕佢報復
有幾驚講到有幾驚
人地cs check 過之後,過一排你再見唔到呢個司機户口嫁嗱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞