Call Uber遇到仆街司機,我係死都唔會cancel張單

978 回覆
3032 Like 42 Dislike
司機咪唔好接下單囉
最後佢自己取消,我cap左圖WhatsApp俾Uber, 唔知佢地會唔會覆我
屌佢老母 咁佢又接?
垃圾Uber,所以轉左用和你的好耐,支持黃的
最 on9 係條友用 uber 入面個 message 同你講,想扮都得扮
張單取消左,account 都可以睇得返張單,直接係app 到投訴喇
你老母塊系生係你塊面到?咁系樣既你個人
UBER怕客多過司機
利申: 咩單都接無做依啲仆街野
uber成撚日都有呢啲濕鳩自私司機
有時call uberX但黎左uber black果啲車啲司機既態度都會好撚閪,上車唔打招呼,又黑晒樣咁,好似我欠左佢。

亦試過好多次啲司機等左成十幾廿分鐘,最後先cut單,真係on99
最check 係夜晚條街無車,渣過去都唔會太耐
咁計較油錢 就唔好用汽油車啦
笑到仆街
想問Uber啲單係司機自己接定係system派俾佢嘅?
唔睇清楚就搶單
柒頭咪講緊你呢啲撚樣
乜原來cancel單要罰錢上次有個司機同我講我cancel唔洗罰錢 佢cancel要罰錢
有啲真係好無禮貌 send msg黎第一句淨係叫人取消咩都唔講
又試過有個司機on99黎到停低 我都準備行前兩步上車 下一秒佢就開車走人仲取消埋張單
呢啲連投訴都無得投訴
Golf內籠坐到隻腳骨折
以前試過,個仆街c機厭近,佢係我附近都唔黎。我等撚左20分鐘,pm又唔9應。焗我自己cance,同Uber投訴無9用,waive返20蚊only,個司機繼續做
佢地應該㩒咗制先知去邊
所以㩒完發現你去山旮旯就走人

根本香港好多仆街
又想搵錢又唔跟規矩
最近早返6am成日call 幾次配對完架車幾分鐘都冇郁
司機又唔應機 cancel又俾uber話會照收錢
究竟係咪司機玩嘢
Uber為左杜絕司機揀客情況出現,司機接單前係唔會知道張單去邊,好似係
和你的正
利申用過
5分鐘內搭客cancel 唔扣錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞