Call Uber遇到仆街司機,我係死都唔會cancel張單

978 回覆
3032 Like 42 Dislike
嗱,我估架喳,呢個就要怪個評分制度,佢渣成10分鐘過到嚟先取消,即係佢本來想接,但去到你又message又打電話追,個司機覺得你好不滿,驚你俾低星所以取消,所以我覺得2個都無錯,同埋唔好太信佢比你個時間,你住沙田都知道大涌橋啲燈要幾耐啦
依加call車通常用85折的/GOGO Van
我女朋友試過比個uber 司機恐嚇要比5星,當然唔係惡咁講
話知道佢住邊又知道佢電話痴撚線
車主鳩知你生意額咩,可以自己洗錶架

不過的士揸果個係好撚辛苦,張凳係冇承托力可言,揸得耐就會腰酸背痛,你有機會坐吓的士車頭就明

新果隻混能的士就好咗好多
uber唔會唔比掛,uber自己啲CS每次打上去都提你比5星評分架喎
痴撚線吹到的士狗好過uber
冇改錯名
笑咗 唔係方便自己洗咩搭你
又一個衝出嚟柒
我上次都試過
同佢玩左幾個鐘
如果黃的見唔到目的地,我都想睇係咪咁好
見到目的地先來接個心已經預備左

我call過短途的,根本無人接
支持撚鳩閪司機
請問同邊個投訴?有無電話?客服email?
的士狗又插國旗又紅底又支持國安法又車到手足斷腳

有個「黃的」app, 但同你幫襯個黃絲外賣仔但佢做緊美心根本無分別
同埋有無政治審查個司機一定係黃?
佢平時有錢賺咪扮黃, 今日71 插國旗呃鳩d 黃絲豬咋傻仔
搶咩單呀?你知唔知咩叫uber?
司機柒姐 手臭又好禁錯又好 唔洗咁肉酸呀
咁就應該個個司機都要講啦
唔講點知要比五星
已經改咗冇再用Uber個幾月前上次十點幾收工連續4個司機都玩呢招我等咗成半個鐘,嬲撚到刪咗個app截的士算
uber垃圾 的士都垃圾黎 上面唔使轉登轉移視線
好多dc9 打手上黎洗底
uber 垃撚圾
好撚多垃圾司機都咁撚樣
等你取消佢又有錢收又唔洗落rating
我就死都唔撚會取消
等你一直都接唔撚到第二張單
4/5仲想點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞