Call Uber遇到仆街司機,我係死都唔會cancel張單

978 回覆
3032 Like 42 Dislike
不嬲都打的坐, 落街就截
uber呢D又要等佢唔知幾時過
d 的士狗成日拒載,近又唔去遠又唔去,我就係有次 call 咗的士,司機明明接咗單後尾打黎唔黎,谷鬼氣開始轉搭 Uber, 初時 d 司機態度真係好好,又好服務,可能係果時 d 獎金好多,有司機就扣除本都搵到 4, 5 萬。不過之後就愈黎愈閪,接咗張單打黎問去邊,試過有次接咗話架車壞咗黎唔到 依家都係搭番的士多
Ki lok 在嗎
驚冇客出番黎卦,以前有一幫 Uber 狗係機場搵食,霸住條隊好撚難排
應該係想話的士仆街唔係call的士有問題
的士拒載可以報警 短程又俾說話你聽 兜路唔再講
uber搞一大輪谷鬼氣 仲要無車搭
有無uber司機講下
係uber派單定自己接?
肯定佢係 Uber 狗
如果Call uber 同的士狗 一樣 咁點解仲要用uber?
弱智咪你呢啲撚樣囉
自己接咗唔想要咪自己cancel囉家陣你斷手啊弱智仔
uber真係越做越垃圾
個司機傻撚左?
唔要方便就唔撚洗call 車啦
不如行路好唔好
仲好意思話客自私,支持樓主投訴
但uber梗本唔會care
send過email ,連覆都冇覆
點解我睇唔到自己rating?
因為搭得少?
創科局過橋抽板
講真既,依家油價咁貴,汽油車根本圍唔起做uber條數,的司機去渣的士好過啦
人地要俾牌費租車,你要?
2 入我都試過,叫我比多蚊,跟住我叫佢找番黎丫
有次call uber
個司機接左打嚟問我去邊
佢話佢返元朗唔接我張單叫我cancel
個刻心諗以為自己call緊dc9
咁你又嘥時間覆呢個post正一死白痴
你成個人生都無意義嘥哂啲時間啊 早死早着啦
算吧啦,其實香港都唔適合營運UBER,我都已經好耐無call過車,依家都係call的士算

以前的司機態度好好多,依家個個都閪口閪面
好似樓主呢單 司機仆街懶
明明荔枝角上橋西九龍走廊一野就踩落佐敦
uber根本好多西司機
有啲嚟到你附近又唔同你講,之後等夠鐘就cut單收錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞