Call Uber遇到仆街司機,我係死都唔會cancel張單

978 回覆
3032 Like 42 Dislike
我覺得d 衰格嘅uber 司機就係博啲客唔知,就叫佢哋cancel單。

我都遇過好多好好嘅Uber司機, 但係間唔中遇到個咁衰格嘅真係好谷氣。

再提大家一次,千祈唔好自己cancel張單! ! !

佢自己取消單,我響個app度唔會有個trip嘅History,但係我都會同Uber投訴。
死都唔cancel 啦梗係
客cancel 唔罰錢

冇車要等好耐我就會cancel
唔方便自己我call嚟做咩
Uber 咁多問題點解唔call 的士
好似唔係罰廿蚊 而係佢hold左你廿蚊credit下次call扣返
咁鍾意揀單接又要慳成本不如揸的士,打橫成行Mon接邊張都得,加上入石油氣,錢都慳9埋
點都唔關個客事

我落單你派完比我 個司機唔撚鐘意想取消
要個客自己取消同罰錢 弱智?
我都試過cap圖比cs投訴
話我雖然未上個司機車
但我要比1星佢
因為咩咩咩原因
之後cs覆話幫我人手入左1星比個司機
同埋以後盡量唔會match 我地
咁咪收工囉
樓主都唔駛再call下單
多司機揀單係好正常,因為真係好多死短程雞腳仆街call 車,而且今年啲仆街補貼少左好多.
其實在客黎講,真係嗱嗱林取消call 過仲實際,因為3分鐘內取消係免費既
其實點解會咁既樣

係真係相由心生 定p圖

條友自己接左單 然後如果客cancel 就會罰個客錢 佢好唔好意思叫個客cancel
仲要一黎就鬧返樓主轉頭
uber好撚戇鳩,成日出現呢d情況,call的士好撚過
個司機閪啲
大部份uber賤種都係想學人做有車階級但又嫌皮費重,所以先渣uber,到頭來你幫佢供車養車然後佢就渣住架車溝哂你啲女。

同你交稅養公務員個道理一樣
好撚仆街 投訴佢啦 如果佢態度好d都算 態度西到咁 咁最後點啊?
講真 俾我見到個機要跨區我都即刻取消啦
你話你住半山落中環我都明
佐敦呢啲旺區call乜鬼短途車丫 隨手截架的士唔好過你等十幾分鐘
搞大佢,搞到佢冇得做Uber
嘩,我見到呢個post都驚下次搭Uber 出事,個司機咁嘅態度,我唔好彩畀佢接咗我單嘅話,佢揸揸吓有咩唔妥我一吓炒埋一邊我仲得了?Uber 最好畀返個公開回應炒咗個司機佢啦,最好喺埋啲司機group度公諸於世以儆效尤
個司機都痴撚線 乘客好撚被動架啵
乘客控制唔到邊個司機接單
之後你個司機接撚左單又
嫌呢樣嫌果樣仲要乘客cut單比錢?
自私果個係司機 支持樓主
嘩,原來個世界都欠左Uber 司機,係d客既錯lor咁,咁短程行返屋企半個鐘咋嘛,call 咩Uber 丫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞