Call Uber遇到仆街司機,我係死都唔會cancel張單

978 回覆
3032 Like 42 Dislike
短途又唔載 個客距離遠又唔載做乜uber而家都變到dc9咁
司機試過上車收我一次錢,途中兜去新蒲崗再兜返去彩虹,再兜返去新蒲崗,都未返到屋企,仲喺迴旋處兜咗三個圈,兜到我想喊,仲以為俾人拐,點知落車又收多我一次錢。唔知佢係係仆街定蠢
你覺得dc9同uber9 要有咩分別?
大家都渣車搵食

你有錢咪call uber black, 一定好服務, 仲有水飲
利申call過一次
佢一接單第一句就係我在荔枝角,我企響油麻地等佢,佢由荔枝角去到海防道停咗響度,然後先同我講叫我叫過第二部車。我po既就係所有對話。
咪係遠又厭近又唔鍾意,見到理d司機一定要係投訴到無ac,唔係降rating咁簡單
好亂呀,夠竟扣唔扣錢
咁都可以屈唔係完整對話理d真係懶為公道而公道咁
我都試過搞到擦傷,但Uber唔肯跟進。

佢蝕唔蝕關我撚事呀
搭程車都要幫埋個司機諗賺唔賺
你屋企開善堂?
發生咩事
應該認住呢個司機 如果佢接你既單 就cancel 打去cs度話 朋友遇到同一個司機 有不愉快經驗 要求不扣錢cancel 團結就是力量

以前遇到仆街的士狗先無佢符 所以uber先會興起

依家uber提供途徑俾客人去杜絕的士既問題 大家應該好好善用
咪姐係揀客囉 講咁多
認真 佢一開始好好地咁講唔得咩
屎味咖喱 Vs 咖喱味屎
其實我覺得的士同uber都係差唔多
香港人既質素問題
有預過類似 個司機直情無影 msg唔覆 由你等好耐 焗你自己cancel
因為ot完等到唔耐煩唯有自己cancel
然後同uber投訴 瘋狂diu9個司機不負責任 有咩可能要我賠錢
跟住過幾日uber就退返d錢比我

有d司機真係好西
WhatsApp唔會覆
不嬲坐開黃的
其實call的士有乜問題
起碼知你去邊唔同你係街截唔會嫌3嫌4
佢啱路/餓就會撳支旗架啦
係佢仆街
有次坐完落咗車
佢由大西北兜翻去九龍
收多我幾舊水
搞撚咗勁耐先拎得翻
從此之後冇再用過
Uber 咁撚仆街,真係坐的士好鳩過
再唔係叫架van明碼實價無咁嬲
有啲pk司機專登唔郁車,問佢喺邊就話自己冇油要去入油,要20mins先嚟到接我,我dklm明知冇油你又接我單? 上張單行緊就知有冇油㗎啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞