Call Uber遇到仆街司機,我係死都唔會cancel張單

978 回覆
3032 Like 42 Dislike
垃圾Uber狗 禁大枝野都係同的士狗平起平坐
呢度好多DC9+UBER西司機香港服務業成日屌香港人西客,其實有無覺得係自己問題
原來咁多人未block #10條仆街

衰暴動要坐十年嘅港女是沒有人要的
https://lih.kg/szNnowX
我有一次堅持死唔cancel,行住街等佢三十分鐘,佢忍唔住黎,我落車之後比一星再負皮佢

Uber 真心要正視下個問題囉,已經試過好多次,個個司機喺度揀客,又唔講,又唔黎
講到咁西
點解uber司機唔屌公司制度而屌個客
定或者去揸dc或轉行?
試過有Uber司機打嚟屌9我話搵唔到我,我話有哂地圖pin咗喺邊度,點會搵唔到,然後躁我講粗口cut我線。即刻send msg比CS,即退錢即處理。

躁狂唔好做司機啦
試過有個接左單話搵架車牌number 唔同既接我 仲要我比現金即刻同uber 投訴再電話屌柒佢
做得好呀

個司機有冇俾說話你聽
OP pin 一pin pls
你老母俾狗屌
Uber9仲衰撚過DC9
真係坐DC call珍寶好過
其實3分鐘內取消都唔會收取消費,我成日見架車遠我都唔會等佢嚟而取消。
我call uber司機經常cancel張單嫁喎
以為佢地cancel冇後果
坐得Uber比貴d 就係想要好少少服務 唔會好似dc9咁仆街
如果uber同dc9一樣咁西 咁我點解要揀你uber
咁你咪on9囉 幫你老闆諗埋點慳錢啦 笨柒
揀客無問題,咪自行cancel張單囉,洗乜講咁多
如果係我唔想等,咁就梗係自己cancel。但係個司機唔想接,幾多分鐘都好都應該係個司機cancel。

個司機仲妄想我要諗埋佢嗰份,個司機係咪會俾返貼士我?

換轉立場,如果係我見到個司機響荔枝角咁遠,唔想等然後叫個司機cancel而慳返個cancellation fee, 個司機實屌到我上太空。

So Uber drivers, please be reasonable.
用TAMA taxi啦
啲司機唔會睇到你去邊,只會睇到你上車地點
唔會有你電話,用133打俾司機
其他平台個啲睇到晒,咪又係簡客做

希望大家多多支持佢地,佢地仲有貼錢義載在囚手足家屬

https://t.me/yellowcab_hk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞