Call Uber遇到仆街司機,我係死都唔會cancel張單

978 回覆
3032 Like 42 Dislike
肥婆tb
之前搭過一次佢架車嚟到先同我講話唔過海,屌佢老母
不過係佢cancel張單

呢幾年轉咗用黃的 係有時車少同要等,但未試過俾人黑面屌老母
屌你老母一幅圖得兩句其他都係你個19keyboard
你老母俾狗屌 生左你出啲
Uber啲司機愈黎愈西,但都好過dc9支持樓主
摷返咸豐年前嘅cap圖
都唔記得當時有無投訴
最撚嬲係全家企喺路口,我睇住佢從車公廟黎禾輋,然後再離開禾輋,屌
咁你咪撚揸車揾食啦冚家鏟

賺得少=蝕住做?????
咁關車款咩事
未接果陣其實已經睇到個客喺邊個位
佢咁遠到接係佢自己on9
利申返先 岩岩入坑做Uber司機
早收工無野做先接下單
坦白講 樓主預到既司機係仆街
但你話點解司機見到同你距離遠仲接你單?
其實好大程度係焗接
因為唔接得多單 Uber 派單比司機既機會都少啲
接單後cancel對司機rating低咗
對之後接單都有影響
我自己都試過唔對路咪打比客講清楚先自己cancel
但若果司機好聲好氣
3分鐘內cancel你又唔洗蝕就大家開心
唔係話認同啲仆街司機
只係每一行都有好有壞
唔好一碌鳩打一船人
你可以玩死Uber司機
但當Uber司機唔做/ 越嚟越少
你咪得返的士可以揀 咪又係焗食
都係個句 好黎好去大家開心
人哋閪時你咪閪返佢
Uber司機都就快變uber狗

叫人cancel都夠狗,仲要條路俾西隧,你走去行紅隧,仲扮野話近啲,食我隧道錢
我已經無坐UBER好耐
因為我以前做過所以知道點解的司機咁閪,寧願坐的士就算尤其是屋企係的吊腳位,費時等等下佢唔見左人仲衰

我繁忙時間短程做廿蚊俾四十,覺得有能力咪俾,我都明的站頭司機等半個鐘上廿蚊旗都係慘既。

都係果句,個個覺得自己係客大鳩晒,我想講,香港人既富貴程度,唔好話你坐廿蚊車,你坐一舊水都只係窮人

講出黎又係預左一堆人屌,因為個個閪客都覺得俾生意你車我係施捨你,同支那狗差唔多
受過一次氣之後以後唔搭uber
btw 的士服務反而好咗
食屎啦我寧願搭的士

受過一次氣之後以後唔搭uber
btw 的士服務反而好咗
關於你個成本問題,我只會話因為香港既交通情況,時間成本好貴。唔多講啦,個客覺得有錢賺俾你司機大撚晒咪繼續咁覺得,我呢的薯仔人微言輕你當我鳩噏咪算。
offline 大法 好耐以前做過uber司機 唔知依家仲得唔得
咁佢接黎把撚
我當樓主一個月兩皮
五天工作 即時薪約100

接左單唔黎搞呢搞路 到樓主call下部車黎埋 起碼多半粒鐘 即$50

為左慳油錢 搞到樓主無左$50 都唔好啦
時間唔係錢咩 屌你老母
我2張登記過Uber嘅信用卡都被人盗用之後就無再用過Uber
而家uber係咪一call就扣錢?我記得最初係落車先扣

樓主係咪已經比uber扣左錢,司機cancel之後就退返比你?
Diu 電光火石之間cap 圖係咪仲要考慮咁L多野呀,diu cap 慢兩秒我都cap 唔到啦,佢一cancel 張單乜撚紀錄都冇呀,你有冇諗過我呀,冇呀,你淨係諗到你自己呀~
食得咸魚抵得渴

不如咁 唔好問個客去邊
司機覺得去邊賺最多錢就去邊到
落車仲要個客同你講唔該

訓撚醒未呀屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞