(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區114 新手問野請睇#1

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
圓肩 好多成因 唔一定關你個背事
有機會 胸 肩 呢d太緊 拉左去前面
要慢慢探索
大手 得80kg 睇落似100幾kg
不過heartbreak kid 拍落去隻手好似仲大過佢
條友幾高大手幾高,同埋條友咩體脂大手咩體脂
地方已經細,機少唔再講啦,有無見過咁多間分店嘅staff會同人爭機玩,天水圍就見到啦

大西北仲有分店係會staff同客爭機㗎
有時仲幾個staff一齊練 下下都大聲叫去過就知
你估隻手真係純肌肉咩,實有脂肪啦,你有無見過佢show off佢個腹
1星期左右
Bench press 80kg下個月有望兩餅
雖然係啲on9野 但裡面個個動作真係有用
鞭細力啲
屌係喎得奶茶味無寫,其他味都寫15號
講個祕密你聽,康文cctv冇錄影功能。
想問下 玩左半年 skeletal muscle mass先增加得2KG 算唔算慢
防君子
唔算
上次睇館長話由零開始到推一百應該唔洗一年
半年至8個月,100kg有機會1下,佢講
如果50kg bodyweight開始練得唔得
要有人幫先得,冇人幫你邊敢下下大重量push自己

我一年由0到70都已經覺得自己算快
做左60kg 8下一年最近覺得好悶 膽粗粗加重

點知都做到
想問下AROO有冇d discount code好似myproetin咁用?
burger 識玩應該cut 條胡師傅 highlight
有無人有睇小黑最新數落第六個post patpat challenge

淘寶兒一直show自己patpat幾大 一段片證明咗係盤骨前傾定大patpat

Btw段片笑到我傻
protein bar修身法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞