LIHKG機械鍵盤集中討論區(35) | 頭Post V2.1 | 幾時先有得鍵聚?

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
我見有得護手碗
我都係買個條野算
我想買隻鍵盤可以跨平台, 無線同埋機械
除咗logitech 隻K913 TKL, 仲有冇其他可以推介下? 因為我之前係IG 廣告都見到有其他牌子, 但依家真係想買又搵唔到.
唔好意思, 做咗伸手黨
唔緊要,睇返頭post就得
玩過靚嘢,再玩返太豪就知真係高下立見
見無人答你,我答下你

其實自己親身試比我哋講千字文嚟得重要
呢啲咁主觀嘅嘢,人哋覺得輕,你可以覺得重
無一把尺可以應用到落去所有人度
花啲時間去試下,睇下自己鍾意邊款多啲
認真咩?好似阿婆底褲咁黃
KAT Alpha ver.1.1 呢隻如何 見佢有現貨
手托tb/台灣zenzo或者買3M都得好多物料揀tim
SORRY, 又返嚟問, 我睇啱隻keychron K8 光軸紅軸, 但周圍都冇貨, 如果我直接喺外國官網訂翻嚟香港, 有冇咩要注意
斷估你做咗功課,不過都係義務性咁講句:Keychron真係諗清楚先好買

無咩要留意,你唔放心喺大vendor度買一定無死
留意番買呢個牌子 QC差手感差唔好上黎叫春就ok
kat good
2000fun have demo
有無訂左藍色samurai ge巴打
究竟發貨未
最新update咪話月尾
9月拖到2月2月拖到4月

我連新keyboard group buy都join埋舊keyboard都仲未有key cap
會習慣的
要等到7月
Hi everyone,
We just received a revised production timeline update from GMK and, unfortunately, we’re now expecting to receive and ship to all of you in July. We’re so sorry for the additional delay here.
If you decide you’d rather not wait the additional time, this run is open for cancellations via your Transactions page (drop.com/transactions).
Thanks so much for your patience.
諗住過幾日去試下 呢個價錢好似幾抵屌
琴晚凌晨都收到
成年都未有
GMK 表示: 你哋班傻仔橫掂都等得嘅,緊係等我做咗啲大單先啦 (設計對白)
Drop已經係大單啦
Dracula買家表示:
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞