LIHKG機械鍵盤集中討論區(35) | 頭Post V2.1 | 幾時先有得鍵聚?

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
Cherry Hyperglide MX Black
Gateron乳殼白底啲軸(睇重量),NKCREAM,JWK代工嘅linear(eg.konpeitou),TTC金粉/ACE,Cherry Hyperglide black,極星白/灰,Gateron INK.
新手一律建議gateron yellow
想問下大家,大家係邊度買EPBT啲keycaps ? 原本諗住買tai-hao, 但爬咗文 Tai-hao 好似唔太掂 想睇下EPBT
大部分epbt都係GB黎 要去tb/kbdfans到join
少量白/黑/灰現貨
不過睇清楚 epbt有出abs keycap 唔係全部都係pbt
見有乳底又黑底,會唔會有分別?
多謝提議!訂左幾款返黎試下佢!
不過搵唔到konpeitou啦
咁咪FFF Tangerine 囉 JWK換色都係差唔多
konpeitou搵thicthok就有 本地設計
香港就有現貨
下個po會改返
我睇頭po個官網冇既
tb 啲gb 點搵 係tb打epbt無乜嘢出 新手唔太識
佢有gb 個陣先會上架
不過kbd啲gb好似已經去曬佢大陸官網
會有分別不過唔大
我揀乳底
見到kbdfans international 版有epbt miami night 買,但見佢話咩港台要留身分證id心諗乜撚野事
我之前都係因為咁所以完全唔喺佢到買嘢
佢話順豐要
你話叫順豐打電話搵你佢就會跪
有錢唔賺咩
我上次落order都係特登留空唔俾ID,佢照樣出到單
幾得意
caps control 好撚正的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞