LIHKG機械鍵盤集中討論區(35) | 頭Post V2.1 | 幾時先有得鍵聚?

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
其他地方整嗰啲輕啲㗎?
panda軸
Mengmoda最近開咗團
圍返一蚊一蚊一隻試下
有啲人話玩得多MX style就會開始追求其他標準
利申:未到呢個階段所以冇呢個心態
再整多隻平平地 唔玩亞加力可以有D咩揀
btw 我英文search唔到既 打左mengmoda都無
直接買boba u4t啦
mengmoda panda
搞清楚先,想玩Panda定Holy Panda?如果係Panda嘅話極之不建議,因為真係好撚垃圾
holy panda呀係
咁都係建議直接玩 boba u4t

或者買2$fake tb panda( 上面個men唔知乜)
你search 雷創/feker都可以搵到 少伏
Stacked acrylic 有佢獨有既聲囉 可以ytb聽下
不如買個靚啲既 玩到悶賣左佢
發覺清都留意好多大陸exclusive嘅嘢多
係咪冇乜睇外國嘅custom info?
宜家市面上買到嘅Holy Panda,包括Drop,都係clone,最佳選擇應該都係自己買YOK/Bsun Panda加Halo stem砌,至於要平玩就唔係咁實際,因為Holy Panda本來就唔係budget tactile
或者咁講,QQ個班就係6-7成外國個班人
你得返4成選擇
ON9
唔能用鐵板隔離班粉膠唔能我攬女鋸和牛~

我條會女詐形的嗎, 比多20皮唔能~~~"JAR JAR 聲"
我叫左去買個白汁 咁d飯有d雞皇 就$26蚊

條友問我要唔要加飲野黎飲 我唔洗講啦 就要百事 點知佢話百事有可樂

我都唔知佢up咩鳩 跟住我話唔要野飲 佢話30蚊 我話唔要 跟住佢話我係咪睇電視

屌佢老味 on99
唔係好明清講緊乜,but thanks
lm學野
有冇keycap平頭冇向內凹?
DSA, XDA
你講整體profile定粒keycap表面 如果係要表面平就搵sp g20
wooting order咁撚麻煩
已經用paypal俾錢 仲要我send card photo
咁撚唔安全 上網買十幾年野未試過咁撚麻煩
佢有分int 同us 鋪 唔知你有無揀啱鋪買

我3月訂HE版都好順利 無你講既問題 只係未出貨俾我

留意到手換keycap好啲 原廠ABS好垃圾
砌完GP先見到U4仲平仲好聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞