有無巴絲打鐘意玩Paradox嘅戰略game?(6)

1001 回覆
24 Like 0 Dislike
近排有折所以買左?
以前玩咗陣eu4,而家玩返,1.30 齊哂 DLC個階層好難明
Multiplayer咪有得一齊開心囉
可以考慮比下月費玩一個月,或者你齊dlc就multiplay,佢都可以玩哂dlc 好似係
威尼斯個選舉都幾勁抽親都332 443 556呢啲
普通共和得啲垃圾411 141 114開波就閹咗奧斯 近幾個save都係開局附庸拜占庭再打爆奧斯曼

btw 新僱兵系統都幾伏,無得cut size 大後期下下一隊60,邊到搵到地方supply最伏係運輸。我玩阿拉貢同威尼斯啲地都分開哂,無軍通完全行唔到
選個114跟住無限連任,好快變666
咁跟dlc揀國家囉例如無 common sense dlc好難玩東方國家。無天命唔好玩東亞
你最好跟網上啲人suggest咁買dlc有啲係必要有啲唔係
跟住可以轉埋君主制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞