入過沙咀勞教中心,你問我答

1001 回覆
375 Like 9 Dislike
想問吓樓主班离獸打人通常點打法,批肘係批邊個位?多唔多打頭?

有幾款既
快車、雞翼、刨冰、芥蘭、電指神童
快車係用間尺、木板fit手板
雞翼係係背脊度落掙
刨冰係整個指骨刨你肋骨、心口
芥蘭係落膝挫你大脾
電指神童用原子筆好似十大酷刑咁夾手指
犯咩事入去?

第一頁第一個Post已經講左
點解會有人覺得係吹水
唔好話沙咀 係二倉攞報告都可以找數找到傻啦
阻嚇作用 , 同濫用暴力同權力去侮辱人地 係兩回事喎

乜撚都混為一談
如果咁撚樣可以混為一談, 黑警犬可以做任何事 , 到時你老母又會唔會話係阻嚇呀 ?

成班傻西講到好唔公平,冇錯係入面係冇公平。 但唔諗下點解對yp要咁? 成班都係腦袋未發育o既暴力撚,唔極權,唔高壓根本震唔住,更加冇效果。 要比,無論美國日本南泡同台灣,香港yp倉已經係算最文明個個。
比起日本同美國,有命出返黎算唔錯。
以比率而言,入得yp大多係咩青年? 唔通會係一般鍵盤戰士? 係入面磨,還是出街比人砍開18碌好? 定以為爛仔世界會同你講人權? 還是同一個10幾歲臭飛講大愛? 神愛世人之類?

成人倉唔係唔想教,係冇得教,你打撚死佢都冇用。 yp之所以咁慘,都係希望嚇到一個得一個唔再走回頭路。

如果仲係堅持yp倉要講人權,咁不如落爛仔區感化佢地。

打飛機 要罰打飛機畀全部人睇, 要人飲埋 ?
唔守規矩望左一眼, 要出言侮辱佢老母 ?

邊條理論話依 D 方法有用呀 ? 睇過 ?

咪係 咁都有人撐真係on9
入面d阿sir係咪全部都心理變態

痴起上嚟可以好痴,試過有阿sir罰人打飛機,想知再講
但都有好人既,教識我好多人生道理。但唔等於唔打鳩你

聽落都覺得痴線
但你覺得咁樣教班𡃁仔有無用

我舉個例
如果你有日返工遲到
然後老闆有權罰你半年冇糧出
咁你話對你改善遲到有冇用?

咁如果一早講到明遲到扣你半年糧你都照遲,佢扣你係應份,亦都對你唔好再遲到有一定阻嚇性

半年無糧出咁返嚟把撚
以後都唔 返
入面d阿sir係咪全部都心理變態

痴起上嚟可以好痴,試過有阿sir罰人打飛機,想知再講
但都有好人既,教識我好多人生道理。但唔等於唔打鳩你

想知

有個同學係倉打飛機俾阿sir捉到
跟住第日要佢食飯時間企上枱,當眾射落隻杯度飲咗佢
屌你老味佢又真係射得出 有人睇到嘔出嚟
有個好心少少既阿sir叫大家停飯出操場,唔駛我地食

射完有冇飲到

同埋點解條友咁都會照做?唔做會有咩後果?

有飲
唔飲再打,玩屎玩尿乜都得
想要捱得過,一定唔可以當自己係人
入過去做野,都聽到班友屌犯.有個守門口仲食緊早餐.
如果係真既點解無後生仔想告佢地

小欖有個犯比人打左6支針打死左,警察黎到,唔比佢入監獄,然後玩你半日,比警察入黎,拿CCTV既帶,「咁啱部機壞左bor」。盒帶交到上法庭,成盒帶正常,出事個一個鐘變晒雪花,佢地解釋,咁啱個個鐘部機壞左,咁你吹佢賬呀!
樓主應該真係假膠 講到懲教打人
我都未聽過有幾多單告得入
d野流流地 唔好屈懲教啦
推你兩下就當係真下嘛 我真係唔信係入面
比人打到仆街會唔投訴 問佢出黎唔投訴
佢就話寄信比人會睇內容

樓主真好野 軟問硬問 曲線都唔答

小欖有個犯比人打左6支針打死左,警察黎到,唔比佢入監獄,然後玩你半日,比警察入黎,拿CCTV既帶,「咁啱部機壞左bor」。盒帶交到上法庭,成盒帶正常,出事個一個鐘變晒雪花,佢地解釋,咁啱個個鐘部機壞左,咁你吹佢賬呀!

都係要靠cc巴打先有正解
入面啲懲教最驚人做咩?
例如驚唔驚佢哋自殺(重傷或死亡)、真係俾佢哋玩到傻咗癲咗?

警見報

打咩針
話係假個d人我屌你老母呀,親身經歷都唔撚信,套戲拍出黎d啊sir已經好左,係入面簡直係當你狗咁撚
等緊agentcc 巴打

入左黎,但我係老鬼監房,所以佢個邊既野佢清楚d
佢就話寄信比人會睇內容

樓主真好野 軟問硬問 曲線都唔答

臭閪都唔知你up乜9
我點代表哂所有人
我淨係知我唔想出頭,亦唔覺得告得入
你想點撚樣姐
樓主都答唔到點解無人出獄投訴

無證據麻,差佬無權隨便入去,入到去所有CCTV錄既帶可以咁啱壞左,點告。
巴打係入面有無見過人反擊?
如果有佢後果係點?
同埋係咪無可能一齊作反?

唔該巴打

你邊夠打吖
還拖想死咩
好難團結到人一齊反
個個都驚要受
好似香港咁之嘛

有冇可能好似監獄暴動咁?
定係因為全部都係mk中學雞欺善怕惡所以唔敢反抗

中國人係一盤散沙,自小教育唔好多事,要聽話,所以從來反抗唔到強權
想問吓樓主班离獸打人通常點打法,批肘係批邊個位?多唔多打頭?

有幾款既
雞翼係係背脊度落掙
芥蘭係落膝挫你大脾

但點解冇做錯野都會無端端打你?

有幾款既
雞翼係係背脊度落掙
芥蘭係落膝挫你大脾

唔係打 係教育
坐牢定渡假?

打完操完下次唔敢犯

未必係壞事

咪係
入去緊係打到你驚 唔係放返出黎又搞事

成班傻西講到好唔公平,冇錯係入面係冇公平。 但唔諗下點解對yp要咁? 成班都係腦袋未發育o既暴力撚,唔極權,唔高壓根本震唔住,更加冇效果。 要比,無論美國日本南泡同台灣,香港yp倉已經係算最文明個個。
比起日本同美國,有命出返黎算唔錯。
以比率而言,入得yp大多係咩青年? 唔通會係一般鍵盤戰士? 係入面磨,還是出街比人砍開18碌好? 定以為爛仔世界會同你講人權? 還是同一個10幾歲臭飛講大愛? 神愛世人之類?

成人倉唔係唔想教,係冇得教,你打撚死佢都冇用。 yp之所以咁慘,都係希望嚇到一個得一個唔再走回頭路。

如果仲係堅持yp倉要講人權,咁不如落爛仔區感化佢地。

你某程度係有point既
但我可以話你知好多阿sir係為娛樂為宣洩玩犯
佢就話寄信比人會睇內容

樓主講既野係100%真的!

有幾款既
雞翼係係背脊度落掙
芥蘭係落膝挫你大脾

唔係打 係教育

認真 冇理由冇做錯事都會無端端打柒你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞