入過沙咀勞教中心,你問我答

1001 回覆
375 Like 9 Dislike
唔怪得次次去做野見到d靚仔都咁有紀律,好難想像平時接頭恰下恰下d阿sir係咁狠

巴打入去做咩

電腦系統,走過廿間院所
dc同rc仲有咩分別
除左身體差可以入去
如果有記者入嚟採訪佢哋會唔會特別緊張
佢哋會唔會揀啲特別乖嘅人去採訪

我仲想問埋佢哋係咪會開一啲dse班
喺嗰啲班入邊嘅人係咪都係乖啲架
如果有記者入嚟採訪佢哋會唔會特別緊張
佢哋會唔會揀啲特別乖嘅人去採訪

我仲想問埋佢哋係咪會開一啲dse班
喺嗰啲班入邊嘅人係咪都係乖啲架

tc先會開
追完po

一諗到被勞教砌個班撚屌, 又幫唔落既feel

叫衰十一飲精我直頭覺得係抵死
btw 樓主好波
重有如果條友有錢仔背景
唔怕俾人告到仆街咩
啲職員唔怕俾人出黎尋仇
我信樓主 我曾經有個朋友入過 出返黎幾年
出冊嗰日 喊住咁同我講唔好衰嘢 唔好入去坐
佢講入面嘅嘢 同樓主大同小異
因為我個朋友而家都怕咗 唔敢犯事
重有如果條友有錢仔背景
唔怕俾人告到仆街咩
啲職員唔怕俾人出黎尋仇

有家底就唔使入去坐啦, 自己search 鍾雋弘
真係好易比人尋仇
同入面其他人做唔做到朋友?
出番黎會唔會約出黎?
有無多啲實例講吓呀?
發夢見到啲咩咁?
信樓主
之前好似係港台,有集講女囚更新中心,唔太記得了
仲講到入去點學紀律,班女囚話有得煮飯就好開心之類,睇果陣仲諗,原來坐監無我諗得咁恐怖,屌,港台助紂為虐仲整啲咁嘅節目美化懲教
最想死果一次係點?

我自己比較硬淨同好彩,未試過去到想死地步。
但每個人遭遇同抵抗程度唔同。
有次我目睹件事,俾著發生係我身上就真係想死。
我地每日要出倉做PE。有個同學出倉時冇低頭望咗個阿sir一眼...

Sir:你知唔知自己望緊乜撚嘢?
同學望住佢:Sorry Sir!
(一般情況我地係入面只可以講yes sir thank you sir sorry sir)
Sir:我屌你老母臭系 你仲望 好撚好望呀?
之後佢就瘋狂咁落雞翼(批掙),㩒佢落地下打
之後阿sir講咗句好辱既說話:
柒頭 我依家屌緊你老母呀 你老母好撚爽 就快高潮啦 柒頭 我依家屌緊你老母呀柒頭 岩先唔係好撚唔順超既咩?好撚中意望呀嗎?

之後有第二個呀sir黎到叫全部同學向後轉,唔比我地繼續望

呢d 係咩人,懲教? 返工打人咁爽
重有如果條友有錢仔背景
唔怕俾人告到仆街咩
啲職員唔怕俾人出黎尋仇

有家底就唔使入去坐啦, 自己search 鍾雋弘

鍾雋弘
緊係信樓主啦,追哂成個post 原來真係咁多天真撚 點解唔投訴 點解唔告 用自己既眼光睇世界
緊係信樓主啦,追哂成個post 原來真係咁多天真撚 點解唔投訴 點解唔告 用自己既眼光睇世界

連登d小學雞多到難以想像
都費撚事踢爆你吹水9up
上手dup 啦 仆街

係咪有料爆,唔係出返去,唔好阻人聽故
會唔會有gay/戀童 逼佢做不道德嘅嘢 如果唔做就打鳩佢
睇完個post覺得冇嘢冇可能
有冇試過要求投訴

Agger 蠢過隻豬
我想問下你地入飯堂報名果堆野係講乜 同點樣度位?
有冇人尋仇?
你唔好似某會員咁宣傳佢個木馬咸網咪無問題囉
係呀我係講緊你臭監躉agentcc

唔好咁無聊啦,你幾多歲呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞