入過沙咀勞教中心,你問我答

1001 回覆
375 Like 9 Dislike
留名聽日睇,細個有朋友入過,出返黎淨係講左成日比人打,其他野叫我地唔好問,佢唔想再提

梗係啦,唔通比人迫佢打飛機然後飲精,痾屎落碟飯度食晒佢都同你講咩,好難堪的
我入去拎報告時有個同倉衰賣咸碟入左勞教
我係入面果時到走條友入左1wk連氈都未識摺
就到一年都未見佢出黎

Btw見到個ya仔話沙嘴4式 到底係咩東東?
留名聽日睇,細個有朋友入過,出返黎淨係講左成日比人打,其他野叫我地唔好問,佢唔想再提

梗係啦,唔通比人迫佢打飛機然後飲精,痾屎落碟飯度食晒佢都同你講咩,好難堪的

點食得落
有冇詳細D

點食得落
有冇詳細D

你想食,定係想比人打到你吐血?你無得選擇,一係殺死個阿Sir,就可以加多條謀殺,轉去其他監房。
對住依班垃圾 唔打撚死佢地咪算好囉

希望你係曲線
我幫你換個講法
只要你犯過法,判死刑都係應該

做賊都好意思講野
你只係一個賊

你估你政治犯呀?為國捐驅?
同囚套戲真實反映又比d懲教投訴?好on9 拍事實都比人投訴,唔真又話港產片冇誠意
講真,如果唔係套戲d人都唔會知咁多入面既事,等咁多天真撚覺得咩都做到
樓主應該真係假膠 講到懲教打人
我都未聽過有幾多單告得入
d野流流地 唔好屈懲教啦
推你兩下就當係真下嘛 我真係唔信係入面
比人打到仆街會唔投訴 問佢出黎唔投訴
佢就話寄信比人會睇內容

你都on99
邊有人敢投訴 你估信個犯講野定信阿sir講野
投訴完下場仲慘

鬼唔知好聲好氣問唔答
唔係講大話係咩 咪屈懲教呀大佬

I don't know what 7 you saying
對住依班垃圾 唔打撚死佢地咪算好囉

希望你係曲線
我幫你換個講法
只要你犯過法,判死刑都係應該

做賊都好意思講野
你只係一個賊

你估你政治犯呀?為國捐驅?

最好你條撚樣冇衝過紅燈
戇鳩鳩 你估香港係共產黨?
如果入到去死都唔做任何野靜係捱打,係咪真係會由得你死
如果入到去死都唔做任何野靜係捱打,係咪真係會由得你死

頭先2004年既post, 都話佢個年都死左3個啦.
2013年死個個,我都識.
好彩我細個係rc仔 無咁巴
留個名先
之前有單新聞講2樓有囚犯跳落去自殺
又聽過D職員會迫囚犯跳樓
你傾向信邊個
你傾向信邊個

唔使傾向,一撚定係比職員掉落街,呢樣嘢入面係人都知!
你傾向信邊個

唔使傾向,一撚定係比職員掉落街,呢樣嘢入面係人都知!

點掉
唔小心掉定抱起個人黎掉
抱起黎掉咪同畜意謀殺一樣
之前高登好似又會迫人自己跳,邊個先真
睇完個post之後上Google睇咗陣d新聞,發覺大部分判入勞教中心嘅都係d唔值得可憐嘅人
點解佢地職員殺人都可以當無事發生過?
點解佢地職員殺人都可以當無事發生過?

同問

好心寒
睇完個post之後上Google睇咗陣d新聞,發覺大部分判入勞教中心嘅都係d唔值得可憐嘅人

我都google左
最update係2017,3月立法會垃圾桶爆炸案都判左入勞教中心
我諗懲教唔會打人囉
監倉一定有CAM冇咩空位俾佢打人
而且公開左一單佢地懲教真係唔撚得掂
打人果個俾人起全家都似

咪傻啦 港豬
就係有你啲柒頭咁諗
所以唔驚爆出黎都驚無人信
非自殺死唔洗上死因庭
上面果到話中暑死就中暑死?
唔洗call白車唔洗驗屍
同埋上面話想教好佢的人
有冇諗過真係教唔好
出到黎會嚟會變左一個更加變態的人
例如加入恐怖組織瘋狂殺人
Dc入面呢種唔人道既方法,係由美國一個講人權既國家傳過黎

其實香港懲教已經好過其他地方,例如墨西哥。

唔犯事咪無事囉,無人叫你貪心、貪玩、好色架喎

近排睇到agentcc既post,做左份論文有關懲教。
在此答謝你起個post咁詳細回答

仲有樓主呢個post,好有參考價值

用墨西哥去同香港比 你都識講dc係唔人道啦, 就算好過其他地方都唔代表咁樣係冇問題架喎

Btw前幾頁話美國同日本yp仲衰果個, 可以講下點衰未? 定你淨係好似藍屍廢老口吻咁: 比著係美國啊, d警察打死你班搞事廢青喇bla bla bla...
細過果陣少不更事因爲打架入左去''拋''10幾日等拎報告,好記得第一日係指模房,循例都會問下:有冇跟人,之類(因為驚唔同公司又同倉既話入到去會打架)
有個4眼mk好型棍咁:和_ _既
然後...趴左係地下

第一日係指模房已經見到班啡衫同班rc打架
btw 有無人知 爛面葉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞