入過沙咀勞教中心,你問我答

1001 回覆
375 Like 9 Dislike
真心希望記者關注下件事
放蛇又好點都好 報導真相比市民知
入得勞教嘅青少年證明有機會改 但被d仆街咁玩法絕對唔應該 反而更反叛反社會

叫個記者坐監放蛇
真心希望記者關注下件事
入得勞教嘅青少年證明有機會改 但被d仆街咁玩法絕對唔應該 反而更反叛反社會

叫個記者坐監放蛇

冇命返出黎
真心希望記者關注下件事

叫個記者坐監放蛇

犀9利,真係名乎其實"廢話連篇"
不如大家諗清楚佢地打人係為左教好班小朋友定滿足自己私慾
做錯要罰同我唔gur你就打你好大分別喎
咁樣會教到d咩出嚟?真係「教育」?

令佢地恐懼而唔敢再犯事係咪教育既一種?
航拍有冇機會影到操場實況
航拍有冇機會影到操場實況

監獄附近係禁飛區,你咁做已經犯咗法啦
屌那星,講講下講到要改變社會制度,成班on9做乜撚野啫
會唔會有偷偷性侵d𡃁仔?

講真,殺人都得既話,有咩無可能。
其實樓上班友話告懲教有冇用腦諗過
你告佢,又有物證得人證
而且上到庭
辯方律師大可以話你地入過冊可信性低
叫記者放蛇仲on9

講真,殺人都得既話,有咩無可能。

如果有個柳記係gay既,咪好撚爽,日日屌唔同既菊花
其實沙咀四式拎黎做平時做運動都好過普通掌上壓,可以練到不同位置
其實樓上班友話告懲教有冇用腦諗過
你告佢,又有物證得人證
而且上到庭
辯方律師大可以話你地入過冊可信性低
叫記者放蛇仲on9

放蛇真係最好笑既一個,講到去掃一樓一咁
根本告唔入

之前沙咀咪有單教練(其實都係職員,只係崗位名稱)攪個犯上咗報囉,不過好似又係告唔入
職員係咪好hea 佢地病咩娛樂野
真心希望記者關注下件事

可以點樣放蛇呢
同埋你點知政_同法_唔知呢啲嘢
加上我估計社會上可能有人會贊成會呢啲方式去管教/懲罰
所以呢啲事係將來或者難以被廢除
好撚變態live左留名

之前沙咀咪有單教練(其實都係職員,只係崗位名稱)攪個犯上咗報囉,不過好似又係告唔入

懲教雞姦唔使你教
樓主應該真係假膠 講到懲教打人
我都未聽過有幾多單告得入
d野流流地 唔好屈懲教啦
推你兩下就當係真下嘛 我真係唔信係入面
比人打到仆街會唔投訴 問佢出黎唔投訴
佢就話寄信比人會睇內容

建議你入去坐下就知咩環境
唔講打唔打先,信一定會睇
人生於世上有幾個知己
多少友誼能長存

唔好信監獄風雲,D犯一根本一D義氣都無,好難做朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞