入過沙咀勞教中心,你問我答

1001 回覆
375 Like 9 Dislike
麥以馬?
對你地有無作用?
有大家無改過自新既感覺?
想問下樓主偷咩野被人捉到?
等緊agentcc 巴打
最多咪坐到21好似你咁 你比人打 打完一身 到出返黎無話想告佢地咩?

hello 巴打
了解完大人倉,係時候了解勞教
lm
爭啲入左dc 後尾入左tc 都唔知算唔算好彩

緊係唔算啦傻仔黎既,半年同年半,幾難捱都好過人生少左一年啦

dc tc 係乜?
<<同囚>>係咪限制級
爭啲入左dc 後尾入左tc 都唔知算唔算好彩

緊係唔算啦傻仔黎既,半年同年半,幾難捱都好過人生少左一年啦

dc tc 係乜?

detention centre 勞教中心
training centre 教導所
有冇諗過寫信告班呀sir?
如果入面真係有咁嚴重既事 點解從來冇人告佢地?

逢大衛Day都強制寫信俾家人
但所有信阿sir都會睇咗先
如果你收到情信就要找數
找數即係打
入面d阿sir係咪全部都心理變態

痴起上嚟可以好痴,試過有阿sir罰人打飛機,想知再講
但都有好人既,教識我好多人生道理。但唔等於唔打鳩你

想知

有個同學係倉打飛機俾阿sir捉到
跟住第日要佢食飯時間企上枱,當眾射落隻杯度飲咗佢
屌你老味佢又真係射得出 有人睇到嘔出嚟
有個好心少少既阿sir叫大家停飯出操場,唔駛我地食

射完有冇飲到
我有fd以前受過沙咀,佢話受完出來只有兩種人,一係就變得short short地,一係將來會變本加勵,後者係因為沙咀都捱得過,將來成人監獄對佢地來講只係當度假。
入面d阿sir係咪全部都心理變態

痴起上嚟可以好痴,試過有阿sir罰人打飛機,想知再講
但都有好人既,教識我好多人生道理。但唔等於唔打鳩你

想知

有個同學係倉打飛機俾阿sir捉到
跟住第日要佢食飯時間企上枱,當眾射落隻杯度飲咗佢
屌你老味佢又真係射得出 有人睇到嘔出嚟
有個好心少少既阿sir叫大家停飯出操場,唔駛我地食

射完有冇飲到

同埋點解條友咁都會照做?唔做會有咩後果?
痴線 雖然d 犯係犯咗法 但咁對d 青少年 只會令佢地更易憎恨呢個社會

你們會唔會有人記仇 出返黎去尋仇?
我有fd以前受過沙咀,佢話受完出來只有兩種人,一係就變得short short地,一係將來會變本加勵,後者係因為沙咀都捱得過,將來成人監獄對佢地來講只係當度假。

其實都正常嘅
就咁睇佢只係摧毀緊人格/自尊,正常人出返嚟一定會有極端影響
入面會唔會分黨分派咁?

又會唔會訓教果後時間捉人出黎打?
痴線 雖然d 犯係犯咗法 但咁對d 青少年 只會令佢地更易憎恨呢個社會

你們會唔會有人記仇 出返黎去尋仇?

間直係黑獄,估唔到今時今日香港竟然仲有,班死枊記將來d仔女應該冇屎忽
樓主都答唔到點解無人出獄投訴
想問吓樓主班离獸打人通常點打法,批肘係批邊個位?多唔多打頭?
勞教中心有無好似其他監獄咁有得放下風睇下書同做下路牌洗衫個d?

得星期日大衛Day可以放下風
工作有洗衫剪草倒垃圾,但入面分Junior、Senior、Young Adult
J仔係每日不停操,冇得工作

操練什麼的?

做gym?

好似軍人咁操步操
其實平日行路都要操住行
坐只能坐半個屎忽,腰板挺直
如果想屙屎屙尿要舉手到佢彩你為止
試過有人賴咗,全日就捧住督屎係度罰企曬一日
發夢見過朋友入完去背隻至小十幾條疤
巴打係入面有無見過人反擊?
如果有佢後果係點?
同埋係咪無可能一齊作反?

唔該巴打

你邊夠打吖
還拖想死咩
好難團結到人一齊反
個個都驚要受
好似香港咁之嘛
lm
巴打出左嚟有冇覺得學好左?
定覺得其實沙咀都捱過再入成人冇咩所謂?
另外出嚟做野見到你個底花左有冇俾人歧視?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞