入過沙咀勞教中心,你問我答

1001 回覆
375 Like 9 Dislike
冇力王
有冇人尋仇?

不過唔係我個打既呀sir
個sir轉左橫頭唔係勞教後
一收工就比人斬

殺手雄?
樓主應該真係假膠 講到懲教打人
我都未聽過有幾多單告得入
d野流流地 唔好屈懲教啦
推你兩下就當係真下嘛 我真係唔信係入面
比人打到仆街會唔投訴 問佢出黎唔投訴
佢就話寄信比人會睇內容

好驚咁喎你
無知一問,啲人又玩屎又玩精,唔驚係出面比人尋仇,係入面就話大哂遮,收左工咪76一條,坐得入去好人極有限,到佢地放返出黎唔會想搞返班職員咩?
真心希望記者關注下件事
放蛇又好點都好 報導真相比市民知
入得勞教嘅青少年證明有機會改 但被d仆街咁玩法絕對唔應該 反而更反叛反社會

叫個記者坐監放蛇

犀9利,真係名乎其實"廢話連篇"

好明顯係做職員啦
仲有咩方法?好過你上網講又無證無據
唔入去等於自己安安落落就得?
一打唔洗找

先天下之憂而憂
無知一問,啲人又玩屎又玩精,唔驚係出面比人尋仇,係入面就話大哂遮,收左工咪76一條,坐得入去好人極有限,到佢地放返出黎唔會想搞返班職員咩?

1,咁辛苦出番嚟就好好做人啦,仲諗咩報仇丫,一個唔覺意報咗仇但又衰番入去,到時個個職員都知你衰打老職坐,你咪盞係拿屎上身

1,咁辛苦出番嚟就好好做人啦,仲諗咩報仇丫,一個唔覺意報咗仇但又衰番入去,到時個個職員都知你衰打老職坐,你咪盞係拿屎上身

轉頭又報仇又再衰,永劫輪迴
兩藥房店員5萬售兩支雙飛人押後判刑

青年裸照恐嚇舊愛判入勞教中心官斥行為可恥

積犯認狎女童辯方稱沒碰性器官

售貨員疑戴綠帽以裸照威脅前女友續做性奴

推跌幼童搶婦人iPhone6s 少年罪成候判

呢班人好慘慘豬呀

想再入多次?
識唔識沙咀強?
樓主應該真係假膠 講到懲教打人
我都未聽過有幾多單告得入
d野流流地 唔好屈懲教啦
推你兩下就當係真下嘛 我真係唔信係入面
比人打到仆街會唔投訴 問佢出黎唔投訴
佢就話寄信比人會睇內容

樓主百份百真。

一個講就話唔信姐, 識幾個朋友都係沙咀出黎都異口同聲講得出入邊D字眼同內容, 又有一隻懲教狗
報仇
仲on9過比黑社會搞報黑社會仇
人地依家拎正牌搞鳩你
識唔識沙咀強?

係咪J仔IC傻強?
如果係入面痛左發燒咁點

病?打到你退燒,咁你仲敢唔敢病?

依家唔會啦!
交更後同SIR報完
7點同17點都有醫院SIR派藥
拎埋牌仔拎藥就可以

但係現實係...幾萬大學生出黎佔中 正苦都係坐視不理
一萬個更新人仕學咩人反抗

起碼雨革全世界都知先
講真你地又無責任
講到咁多野出嚟其實已經做左好多
我只係覺得飲精食屎謀殺呢啲事件
我認為at least都已經足夠上報引起香港人關注先啦
而唔係停留喺"係咁架啦" "咁多傻仔唔信"既階段

其實徐永良單嘢咪上哂報紙囉,仲有開死因裁判法庭,有人證有物證,但到頭來咪一句中暑死亡,就完咗啦

這就是香港,中國人社會從來無公義,但仲有好多人不成熟以為可以反抗。

或者係我諗多左啦
我始終都係覺得咁多人 多啲人肯企出嚟 點都可以改變到啲野

我理性咁話你知你真係諗多左
哩個唔係幾多人企出黎既問題,而係就算全香港企出黎,佢盈然都係咁,你吹佢唔漲,唔通你爬入去監察佢咩

唔係話改變晒成個制度
起碼改變我地既諗法先啦
成日都話悼念六四無鳩用
至少至少大家都知六四發生過咩事先

收皮啦 64關人香港人撚事咩

想再入多次?

但一年出入禁多人,一個柳記一年可能打一百幾十個犯,香港又禁細,真係一街都係親家,收工出街都提心吊膽🤤
如果係入面痛左發燒咁點

病?打到你退燒,咁你仲敢唔敢病?

依家唔會啦!
交更後同SIR報完
7點同17點都有醫院SIR派藥
拎埋牌仔拎藥就可以

你就好啦,我個時派藥條友真係純粹行過就算,就算有時佢問我地都例牌無人食藥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞