入過沙咀勞教中心,你問我答

1001 回覆
375 Like 9 Dislike
其實...有位巴打真係講得好岩,只要唔好行差踩錯就唔洗入去受...
須然只係10幾日我話比你地聽最難受既其實係我屋企人!因為佢地其實同我一樣,佢地係出面都喊緊,個心都疼緊...
哩番廢話係而加已經身為人父既我以過來人身份嘅話比大家聽

其實我講番出黎唔係要話去咩投訴抱不平,只係要講比大家聽,做咩事都好,年輕人真係做咩都要三思而後行,唔好衝動

有人要脅你?

而加真係冇 今晚有冇警佬上門就唔感講

懲教邊得閒搞依啲
不過講時講,沙咀伙食真係要讚吓,五星級伙食呢個朵,真係唔係浪得虛名

可以媲美出面茶記?
不過講時講,沙咀伙食真係要讚吓,五星級伙食呢個朵,真係唔係浪得虛名

可以媲美出面茶記?

好過好多茶記添

巴打睇個勢...你仲想食喎

如果有勞教搞體驗營 比人入去試3日2夜
唔知有冇人會去報名

可以媲美出面茶記?

好過好多茶記添

咁撚屈機真係無得食都想睇下

巴打睇個勢...你仲想食喎

我05入去到而家都未再衰過,我諗唔會啦掛,亦都唔會再有機會啦
成班大愛撚,入得去幾年唔打鳩你係咪要同你傾心事? 犯完事憑咩同人講你要人權?

屌你老母終於見到呢句,根本百搭

可以媲美出面茶記?

好過好多茶記添

沙咀連老職嘅食物都係班犯煮㗎

可以媲美出面茶記?

好過好多茶記添

煮得唔好就仆街…

可以媲美出面茶記?

好過好多茶記添

入到去做廚房 廚藝應該會大進步

可以媲美出面茶記?

好過好多茶記添

煮得唔好食會比人打架

剩係識煎蛋你班仆街今晚食煎蛋放題啦

可以媲美出面茶記?

好過好多茶記添

不過巴打有樣野你應該未試過 係沙咀有煙食

捉到有咩罰
留名
之前上course個講師之前係做懲教中層(退左休)
但佢d講野方式感覺好差, 串柒柒又好有壓迫性
我估佢係個仆街爛仔

可以媲美出面茶記?

好過好多茶記添

煮得唔好食會比人打架

我個時做廚房,屌你老尾,見到過平時串柒柒嘅老職嚟買嘢食咪鳩煮比佢,點知比佢叫咗出去,問我做咩今日D㗎啡唔同咗味,即刻食咗兩嘢雞翼

可以媲美出面茶記?

好過好多茶記添

捉到有咩罰

不感想像

不敢呀 再打錯字請你食廿隻雞翼 再炒多2碟芥蘭呀
lm

可以媲美出面茶記?

好過好多茶記添

做廚房仔咪有囉,廚房師父請嘅,仲要係成支唔係蜢頭添,我成日幫師父按摩,食唔少啦

可以媲美出面茶記?

好過好多茶記添

煮得唔好食會比人打架

我個時做廚房,屌你老尾,見到過平時串柒柒嘅老職嚟買嘢食咪鳩煮比佢,點知比佢叫咗出去,問我做咩今日D㗎啡唔同咗味,即刻食咗兩嘢雞翼

咁夠膽死鳩煮比佢 換2隻雞翼係咪已經賺左

可以媲美出面茶記?

好過好多茶記添

做廚房仔咪有囉,廚房師父請嘅,仲要係成支唔係蜢頭添,我成日幫師父按摩,食唔少啦

唔會比老職發現到咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞