入過沙咀勞教中心,你問我答

1001 回覆
375 Like 9 Dislike
佢哋會唔會逼你含撚

有見過犯同犯含

師兄邊年?

邊年入去

唔答
有少少常識追下我POST其實已經估到

追左 但應該係Y仔果時撞你唔到
我果個年代仲未有航拍機
近年DC都有跳樓?

你老NO. 3幾啊
分分鐘你先係我師兄啊清

有見過犯同犯含

師兄邊年?

邊年入去

唔答
有少少常識追下我POST其實已經估到

追左 但應該係Y仔果時撞你唔到
我果個年代仲未有航拍機
近年DC都有跳樓?

你老NO. 3幾啊
分分鐘你先係我師兄啊清

我06拎個報告 守老感
10衰左打堅既先拎老冧
想問下其實比官判得入沙咀果d 上庭仲係態度好撚差不知悔改 果d 先入去?
好似偷野咁 係波場打交 細個大把人 真係唔識死 唔小心犯左事 但上庭有悔意 認錯果d 係咪入其他?

官覺得你有得救先拍你DC
好似係

Dc姐係咩? 沙咀叫咩?
講真如果犯小事 入左去比人打到仆街 又食屎飲尿飲精 真係好撚慘

屌你老母
我唔係唔想答你
但你可唔可以追撚左POST先?

又話dc=detention Centre 勞教中心
有得救會去dc
咁咪即係犯小事都要食屎飲精比人打
想知點解有人打交係入正生書院?唔係勞教中心?
等我講一講番件事先...其實係發夢夢到
話說我而加公司成日要同客人接觸,之後好死唔死比我拖住個仔撞番係入面帶過我地既老職,之後我一見到佢我第一句:_ sir,你好呀!我係_ _年你帶過既仔呀!
之後我同佢傾左一陣計,佢果陣已經退左休,之後我再同佢傾左一陣...佢其中一句說話係:對唔住呀...其實我都唔想打你地,但係...上面...(後面既野大家明啦)
之後我地交換左電話號碼,到而加我都仲有同佢飲茶...
所以其實唔係全部都心理變態架...

佢怕比你打姐
話說我而加公司成日要同客人接觸,之後好死唔死比我拖住個仔撞番係入面帶過我地既老職,之後我一見到佢我第一句:_ sir,你好呀!我係_ _年你帶過既仔呀!
之後我同佢傾左一陣計,佢果陣已經退左休,之後我再同佢傾左一陣...佢其中一句說話係:對唔住呀...其實我都唔想打你地,但係...上面...(後面既野大家明啦)

其實睇下果期阿一想點做
我地果期岩岩轉左阿一同阿二
阿二就nurse底 唔好見到打打喊喊
阿一就198x年係dc做pe co
但唔知咩事阿一唔玩返舊時果套
講到明唔可以找學童找出事
阿一又親自body check
又比勝我地睇夜晚返倉睇

其實都係既
我見好多老職由沙咀過TC都收左好多

其實睇下果期阿一想點做
我地果期岩岩轉左阿一同阿二
阿二就nurse底 唔好見到打打喊喊
阿一就198x年係dc做pe co
但唔知咩事阿一唔玩返舊時果套
講到明唔可以找學童找出事
阿一又親自body check
又比勝我地睇夜晚返倉睇

阿一出面,當然好好多了!
有無人講下戒毒所既生活?

其實都係既
我見好多老職由沙咀過TC都收左好多

人地知教好你真係得打係最work, 俾著我真係唔忍心都會打到你仆街

我只知個度$1000 6包煙
我係入來支持的,樓主
不過我果時都好巴
成日犯規
個個都話我一定re硬返去
仲比成個沙咀阿sir改左個花名

Hi cc吧
我出冊前聽班喜靈過黎既講而家1000數2-3件
離題問下
樓主有左案底之後坐完出黎點生活
話就就三年之後見工可以唔提有案底
但實際上個案底係跟一世
對你將來嘅生活有咩影響
例如搵工 出國去旅行 移民 小至申請信用卡會唔會有影響

有冇啲偏門或者秘技可以剷左個案底

Hi cc吧
我出冊前聽班喜靈過黎既講而家1000數2-3件

嘩,外邊物價升,估唔到大洲都升到咁貴?
有冇見到劉馬車
有冇見到劉馬車

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞