入過沙咀勞教中心,你問我答

1001 回覆
375 Like 9 Dislike
印象中睇過個post, 有位巴打以前入去受過, 後來出返嚟識咗條女, 見外父嗰陣知佢係柳記, 當堂串鳩佢問驚唔驚生仔冇屎忽
樓主都答唔到點解無人出獄投訴

我都覺得奇怪,入面受緊當然唔投訴,但出翻來都係冇咩人出聲,樓主講的是事實,我fd受沙咀係好多年以前的事,但估唔到今時今日仲係咁。
劉馬車係咪入過
徐永良同 2樓跳樓個個你知唔知
樓主都答唔到點解無人出獄投訴

我都覺得奇怪,入面受緊當然唔投訴,但出翻來都係冇咩人出聲,樓主講的是事實,我fd受沙咀係好多年以前的事,但估唔到今時今日仲係咁。

投訴就實有人投訴既但無證據呢,除非有人會搵蘋果爆料,但都要佢肯做傳媒焦點先得
入面d阿sir係咪全部都心理變態

痴起上嚟可以好痴,試過有阿sir罰人打飛機,想知再講
但都有好人既,教識我好多人生道理。但唔等於唔打鳩你

講啦

講啦

講左啦

講啦

講左啦

樓主應該真係假膠 講到懲教打人
我都未聽過有幾多單告得入
d野流流地 唔好屈懲教啦
推你兩下就當係真下嘛 我真係唔信係入面
比人打到仆街會唔投訴 問佢出黎唔投訴
佢就話寄信比人會睇內容
班懲教狗d惡行有無機會係社會上比人爆大獲
佢就話寄信比人會睇內容

投訴係要當事人企出來面對大眾先得,試問有邊個願意
佢就話寄信比人會睇內容

佢就話寄信比人會睇內容

樓主百份百真。
佢就話寄信比人會睇內容

黑警影撚哂都搞左兩三年
懲教無證據無得拍片可以點告
個啲都係懲教?
點解同成人個啲差咁遠?落order要咁?
有無試過啲啊sir 其實唔想打,但俾上邊迫?
唔罰甘d咪盞放出黎又入返去
沙咀可以用三個字講哂
short sharp shock
目的就係令入過既人唔會想再入
咁你可以諗下柳記點樣可以達成呢個目標
利申睇書睇返黎

講咁多把撚咩,係到俾藉口自己abuse power
如果係真既點解無後生仔想告佢地

冇證冇據
《同囚》都即刻收warning
亦有人睇完預告話吹水煲大抹黑,80年代咩?
入面係點佢地講哂
試過有太平紳士巡
佢會問有冇投訴
有條傻hi真係舉手投訴,以為佢講咩啦
屌那星佢話d飯唔夠餸唔鮮
第日咪找數
搵成桶飯隊9佢
個啲都係懲教?
點解同成人個啲差咁遠?落order要咁?
有無試過啲啊sir 其實唔想打,但俾上邊迫?

迫我情願唔撚撈。
佢就話寄信比人會睇內容

你都on99
邊有人敢投訴 你估信個犯講野定信阿sir講野
投訴完下場仲慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞