入過沙咀勞教中心,你問我答

1001 回覆
375 Like 9 Dislike
等我講一講番件事先...其實係發夢夢到
話說我而加公司成日要同客人接觸,之後好死唔死比我拖住個仔撞番係入面帶過我地既老職,之後我一見到佢我第一句:_ sir,你好呀!我係_ _年你帶過既仔呀!
之後我同佢傾左一陣計,佢果陣已經退左休,之後我再同佢傾左一陣...佢其中一句說話係:對唔住呀...其實我都唔想打你地,但係...上面...(後面既野大家明啦)
之後我地交換左電話號碼,到而加我都仲有同佢飲茶...
所以其實唔係全部都心理變態架...

其實都係既
我見好多老職由沙咀過TC都收左好多

人地知教好你真係得打係最work, 俾著我真係唔忍心都會打到你仆街

哩個真...佢都咁講:講真我同你三九唔識七打你我唔攰架?但係...唔排除真係有班係心理變態既!

個呀sir退休先咁講 有撚用

你都可以咁講,可能得天真過天真嬌啦 但我就係寧願去信佢...

佢唔咁講,唔驚你即刻打鳩佢咩

打鳩佢你估邊個驚d

其實都係既
我見好多老職由沙咀過TC都收左好多

人地知教好你真係得打係最work, 俾著我真係唔忍心都會打到你仆街

哩個真...佢都咁講:講真我同你三九唔識七打你我唔攰架?但係...唔排除真係有班係心理變態既!

你都可以咁講,可能得天真過天真嬌啦 但我就係寧願去信佢...

打鳩佢你估邊個驚d

佢做埋咁多仆街野,突然有人係街話以前係佢個仔比佢教過,都咪話唔驚
http://www.legco.gov.hk/yr00-01/chinese/panels/se/papers/b495c01.pdf

上網搵到篇咁既野 再結合呢個post所爆既料 覺得入面真係好黑暗
http://www.legco.gov.hk/yr00-01/chinese/panels/se/papers/b495c01.pdf

上網搵到篇咁既野 再結合呢個post所爆既料 覺得入面真係好黑暗

阿Sir殺靚仔唔使你教 ,佢地係垃圾,條命仲賤過狗

打鳩佢你估邊個驚d

佢做埋咁多仆街野,突然有人係街話以前係佢個仔比佢教過,都咪話唔驚

想聽下沙咀鬼故

真係好撚恐怖
一個人係出面幾惡幾串都好,入到去都要比人當狗咁玩。

就算肯吠,吠得唔似都要打。

抵撚你死
有無人識陳彪?
成班傻西 監獄係另一個世界
邊有規矩可言

打你可以唔駛理由 夠膽咪投訴

掉人落樓都唔駛理由?
邊有規矩可言

掉人落樓都唔駛理由?

阿Sir掉人落樓唔使你教
文字形容都好不安
拍埋戲真係唔敢睇
邊有規矩可言

掉人落樓都唔駛理由?

阿Sir掉人落樓唔使你教

殺一儆百姐
都唔駛殺人掛

14. 懲教署會繼續努力確保以保障公眾和囚犯安全,又符合人類尊嚴的方式羈押囚犯。

面皮要幾厚先打得出呢 D 字

14. 懲教署會繼續努力確保以保障公眾和囚犯安全,又符合人類尊嚴的方式羈押囚犯。

面皮要幾厚先打得出呢 D 字

事實㆖,死因研訊進行前,該囚犯的雙親已向懲教署投訴,指 去年九月㆔日早㆖,沙咀勞教㆗心㆒名職員曾不合理㆞處罰該囚犯,使其
在烈日㆘暴曬,令其發病致死。鑑於此項指控涉及該囚犯的死因,懲教署 遂將事件交由警方調查。警方已完成有關調查,並表示不會再就事件採取 任何行動

即係調查成點...?
咁撚求其既
跟本柳記就好撚黑暗
身邊好幾個入左柳記做,都頂唔順入面D過火行徑而走
跟本柳記就好撚黑暗

佢地D 人覺得自己咁做好威
有個阿叔做柳記, 成日話自己打過謝X鋒
跟本柳記就好撚黑暗

係唔係呀 打過鋒哥
跟本柳記就好撚黑暗

係唔係呀 打過鋒哥

仲要敢周圍講
真係唔識死
當眾吞精果個會唔會有陰影到以後都扯唔起?
受完出黎果d宜家出黎做野應該咩老闆都會頂得順
跟本柳記就好撚黑暗

唔知曾x權入到去又有無受打?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞