入過沙咀勞教中心,你問我答

1001 回覆
375 Like 9 Dislike
好撚心理變態
政府應該要管下
睇到好心寒
屌真係好撚黑暗
仲有個食''妹''(妹即係粥)遊戲
個柳記捉三個人出黎之後話:嗱!唔好話我對你地唔好喇!而加比個機會你地!你地聽日中午有冇妹食就睇你地自己喇!
遊戲玩法:三個人每人前面有一茶乜(杯)既甜妹(甜粥),三個人鬥快食哂佢,最慢果個兩日中午冇野食,如此類推...
之後果三個就起勢咁倒落口啦...正當第一個就黎食哂之際...柳記講左句:仆你個街!你食咁撚快做乜鳩!你食得好撚快丫麻?好!而加剩返最撚小果個食多三''乜'',第二少果個食多二''乜'',最多果個食多一''乜''
然後個柳記面露笑容咁講:咁先公平架麻!
跟著本來食得最快果個就慢慢食,然後個柳記行過去一巴刮埋去之後再講:屌你老母!而加又慢慢食你係唔撚係玩野呀
之後柳記就叫其他人擰轉面,之後我淨係聽到:
啪啪聲,喊住講sorry sir,同求下你唔好打 ,有仲柳記既笑聲
之後果條友就冇再返過倉...

非自殺死唔洗上死因庭
上面果到話中暑死就中暑死?
唔洗call白車唔洗驗屍
同埋上面話想教好佢的人
有冇諗過真係教唔好
出到黎會嚟會變左一個更加變態的人
例如加入恐怖組織瘋狂殺人

聽聞有個柳記就係因為太變態,有一日比人搵車撞斷左腳

非自殺死唔洗上死因庭
上面果到話中暑死就中暑死?
唔洗call白車唔洗驗屍
同埋上面話想教好佢的人
有冇諗過真係教唔好
出到黎會嚟會變左一個更加變態的人
例如加入恐怖組織瘋狂殺人

聽聞有個柳記就係因為太變態,有一日比人搵車撞斷左腳

話𡃁仔監房唔係地獄嗰啲On9真係屌你老母
我有個fd之前同條女夜歸返屋企 之後佢條女係街俾Mk仔撩 咁我朋友為保護女友就同班臭Mk嘈 之後打架俾人charge 傷人罪
佢去左壁屋還押左2星期 佢話呢14日痛苦到你難以想像 抱住過得一日少一日心態 。例如要你烈日當空長時間踎低地下 ,踎住咁行路以表示對呀sir尊敬,茶杯生果餐具放唔啱標準就罰企係到食飯或冇得食,批肘膝撞踩春袋少不免 ,天寒地凍個個都唔敢拆毛毯保暖 因為怕訓醒第二朝摺唔切四方毯要找數。仲有好多難以想像既野人仲未盡錄
我有個fd之前同條女夜歸返屋企 之後佢條女係街俾Mk仔撩 咁我朋友為保護女友就同班臭Mk嘈 之後打架俾人charge 傷人罪
佢去左壁屋還押左2星期 佢話呢14日痛苦到你難以想像 抱住過得一日少一日心態 。例如要你烈日當空長時間踎低地下 ,踎住咁行路以表示對呀sir尊敬,茶杯生果餐具放唔啱標準就罰企係到食飯或冇得食,批肘膝撞踩春袋少不免 ,天寒地凍個個都唔敢拆毛毯保暖 因為怕訓醒第二朝摺唔切四方毯要找數。仲有好多難以想像既野人仲未盡錄

有人覺得犯咗法就點罰都係應該,係因為佢地以為犯法距離自己好遠
對應返所犯既程度配應有既刑罰,其實係基本邏輯

你個名
極醜惡
其實仲有好多玩法,想知再講

想知
其實你地呢d撚樣扮咩慘 入得去既全部都係mk仔 死飛仔 平時蝦蝦霸霸 犯法野做盡 以我所知偷野第一次係唔洗坐
你條垃圾mk一定唔止一次 既然你老母你老師唔識教你 入去咪話你知咩係紀律囉廢物撚樣
講多個就訓
哩個遊戲叫:稻草人
進行遊戲時間一定要係正午,仲要係夏天

是咁的,果日我諗起碼有30度,有個因爲偷偷地同人傾左一句計比柳記見到,之後中午就比人捉左出操場中間,之後搵支地拖棍由左邊衫袖穿過右邊衫袖,之後企係操場中間 ,當然冇咁簡單啦,身上面仲要叠五張毯(重量大約係6-70磅左右啦,試下幻想冬天10幾度既時候你冚六張毯你已經唔凍,佢30度既時候冚5張曬太陽 ),條友企左半個鐘就已經暈左

所以樓上有人問過會唔會分黨分派/團結作反
根本連嘢都唔俾講
講多個就訓

是咁的,果日我諗起碼有30度,有個因爲偷偷地同人傾左一句計比柳記見到,之後中午就比人捉左出操場中間,之後搵支地拖棍由左邊衫袖穿過右邊衫袖,之後企係操場中間 ,當然冇咁簡單啦,身上面仲要叠五張毯(重量大約係6-70磅左右啦,試下幻想冬天10幾度既時候你冚六張毯你已經唔凍,佢30度既時候冚5張曬太陽 ),條友企左半個鐘就已經暈左

根本連嘢都唔俾講
講多個就訓

根本連嘢都唔俾講

正解 講野?真係想死咩

全日都唔比講野?
你講到咁大咪又係想人睇你套野, 做宣傳
你而家犯左法呀大佬
使唔使日日俾牛扒你食呀
以暴制暴某程度係件好事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞