入過沙咀勞教中心,你問我答

1001 回覆
375 Like 9 Dislike
我12年11月判入去,13年5月6日出返嚟,衰偷嘢,當年17歲。
利申嚟緊套《同囚》我都有份參與,你可以當我係電影宣傳我唔介意。但係我係度只會講真話。參與呢套戲都係想入面既痴線嘢多d人知。
依家d觀眾睇完電影預告已經覺得係戲劇效果,但其實套戲既內容已經比現實冇咁恐怖。等如我講出嚟可能你都唔會信。
佢地依家唔敢講係真人真事,因為聽聞已經嚇到懲教署警告佢地。
你地認知既監獄世界,同沙咀比簡直係天堂。唔止皮肉,仲有精神折磨。
最想死果一次係點?
係唔係真係會俾人扔落樓
跟住話你想自殺跳樓
最想死果一次係點?

我自己比較硬淨同好彩,未試過去到想死地步。
但每個人遭遇同抵抗程度唔同。
有次我目睹件事,俾著發生係我身上就真係想死。
我地每日要出倉做PE。有個同學出倉時冇低頭望咗個阿sir一眼...
lm
最想死果一次係點?

我自己比較硬淨同好彩,未試過去到想死地步。
但每個人遭遇同抵抗程度唔同。
有次我目睹件事,俾著發生係我身上就真係想死。
我地每日要出倉做PE。有個同學出倉時冇低頭望咗個阿sir一眼...

Sir:你知唔知自己望緊乜撚嘢?
同學望住佢:Sorry Sir!
(一般情況我地係入面只可以講yes sir thank you sir sorry sir)
Sir:我屌你老母臭系 你仲望 好撚好望呀?
之後佢就瘋狂咁落雞翼(批掙),㩒佢落地下打
之後阿sir講咗句好辱既說話:
柒頭 我依家屌緊你老母呀 你老母好撚爽 就快高潮啦 柒頭 我依家屌緊你老母呀柒頭 岩先唔係好撚唔順超既咩?好撚中意望呀嗎?

之後有第二個呀sir黎到叫全部同學向後轉,唔比我地繼續望
係唔係真係會俾人扔落樓
跟住話你想自殺跳樓

我淨係見過有人俾阿sir打到想逃亡,二樓跳落街,送咗去東區醫院
之後再冇見過佢
入面d阿sir係咪全部都心理變態
幫推
有無人試過想逃獄
沙咀可以用三個字講哂
short sharp shock
目的就係令入過既人唔會想再入
咁你可以諗下柳記點樣可以達成呢個目標
利申睇書睇返黎

痴起上嚟可以好痴,試過有阿sir罰人打飛機,想知再講
但都有好人既,教識我好多人生道理。但唔等於唔打鳩你

聽落都覺得痴線
但你覺得咁樣教班𡃁仔有無用
有無人試過想逃獄

我個班冇
其實冇乜可能
點解會同一般監獄差咁遠,就係因為你𡃁仔冇反抗能力
所以先任人魚肉
沙咀可以用三個字講哂
short sharp shock
目的就係令入過既人唔會想再入
咁你可以諗下柳記點樣可以達成呢個目標
利申睇書睇返黎

巴打如果有睇過髮條橙就明
講多啲
對住依班垃圾 唔打撚死佢地咪算好囉

聽落都覺得痴線

我舉個例
如果你有日返工遲到
然後老闆有權罰你半年冇糧出
咁你話對你改善遲到有冇用?
對住依班垃圾 唔打撚死佢地咪算好囉

希望你係曲線
我幫你換個講法
只要你犯過法,判死刑都係應該
勞教中心有無好似其他監獄咁有得放下風睇下書同做下路牌洗衫個d?
你覺得保良局單野
D「導師」對付班學生既方法同沙咀似唔似

想知

聽落都覺得痴線

我舉個例
如果你有日返工遲到
然後老闆有權罰你半年冇糧出
咁你話對你改善遲到有冇用?

咁如果一早講到明遲到扣你半年糧你都照遲,佢扣你係應份,亦都對你唔好再遲到有一定阻嚇性
唔折磨下班死仔點識驚?
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞