入過沙咀勞教中心,你問我答

1001 回覆
375 Like 9 Dislike
癡撚線
點解仲可以有人覺得咁樣係冇問題
錯係要接受懲罰我明
但有時未至於去到好大罪
例如殺人強姦嗰d咁
駛唔駛係又罰唔係又罰
班仆街又淨係識為私慾一味鳩罰
仲要罰埋d唔係正常既野
飲精食屎 呢d已經唔係罰咁簡單
鬼唔望班仆街全撚部比人斬死哂
我入去拎報告時有個同倉衰賣咸碟入左勞教
我係入面果時到走條友入左1wk連氈都未識摺
就到一年都未見佢出黎

Btw見到個ya仔話沙嘴4式 到底係咩東東?

一隻古怪d既屌地掌上壓
難以筆墨說明

係咪judo push up
癡撚線
錯係要接受懲罰我明
但有時未至於去到好大罪
例如殺人強姦嗰d咁
駛唔駛係又罰唔係又罰
仲要罰埋d唔係正常既野

可憐下佢哋,坐住個腦係咁㗎喇
癡撚線
錯係要接受懲罰我明
但有時未至於去到好大罪
例如殺人強姦嗰d咁
駛唔駛係又罰唔係又罰
仲要罰埋d唔係正常既野

其實好難平衡,唔夠惡d人唔識落驚

夠惡又比人屌。

係咁難平衡之下,

倒不如以極權方式黎威嚇d人等佢地唔敢入黎仲好
我仲睇緊 繼續講 識人做懲教 佢性格真係好恐怖 睇完篇文我仲心寒

如果要講可能10個post都講唔哂 但真係唔係全部懲教都仆街既...都有好人

就開十個post煲爆佢

咁講多個啦...講多個真係唔講喇,一陣9點開會而加都未準備好
其到去其實第一樣嘢要學既啦係...忍屎忍尿,因為你唔得到佢批判你根本唔可以去廁所,佢地基本上唔會比你去
咁好啦,唔比得大不了就瀨囉!少年你真係太年輕了...
是咁的,果陣有條友忍尿忍左好耐,結果瀨左
之後有個柳記先比佢飲涼茶(執劑),然後叫佢扮狗吠,之後趴係到用脷瀨番乾淨佢
然後個柳記再加句:你睇下你幾撚似隻狗,下次試下瀨屎丫!屎都有得你食呀仆街!

睇得多日本av 完全幻想到
我信樓豬講既野
之前睇幾單勞教中心人士入醫院既新聞 已經覺得入面好恐怖
有咩事上黎無人證無物證
細個果陣好擔心細佬會出事要入呢d地方

班友捉到路
警察乜都靠證據
乜7都話舉證困難

做獄長,差人呢類職業 一有權力揸手好易濫權濫暴
係勞教所入面更加無法無天
lm
好人好者點會去呢d地方
由你偷野個下都預左架啦
你唔講下你點俾人玩?
唔講我以為你做阿sir. 知咁多野
如果係真既點解無後生仔想告佢地

冇證冇據
《同囚》都即刻收warning
亦有人睇完預告話吹水煲大抹黑,80年代咩?
入面係點佢地講哂
試過有太平紳士巡
佢會問有冇投訴
有條傻hi真係舉手投訴,以為佢講咩啦
屌那星佢話d飯唔夠餸唔鮮
第日咪找數
搵成桶飯隊9佢

1. 入去既如果有黑社會背景,可唔可以出來之後背後尋仇,報復勞教班人?(講真如果我係屬於離開勞教後反而咩都唔驚果班,可能真係會尋仇)
2. 勞教班人蝦女仔係咪會鬆手啲?會做啲咩

1.聽講過有個懲教署職員因爲玩中左個黑社會大哥 個仔,收工之後係門口比人搵車撞斷左腳,所以有好多懲教真係唔願意去沙咀,因為真係驚比人尋仇,仲有懲教唔知一定兩年就會調環頭,就係驚比人尋仇(好似係)

其實抵死...
第2條問題知唔知?

男女分開,所以我真係唔知...sorry

都係
女仔係咪都由男職員管?真係唔敢想像

女仔主要都係女職員,無估錯應該係勵敬,但入面咩環境就唔知啦
教畜死全家
其實...有位巴打真係講得好岩,只要唔好行差踩錯就唔洗入去受...
須然只係10幾日我話比你地聽最難受既其實係我屋企人!因為佢地其實同我一樣,佢地係出面都喊緊,個心都疼緊...
哩番廢話係而加已經身為人父既我以過來人身份嘅話比大家聽

其實我講番出黎唔係要話去咩投訴抱不平,只係要講比大家聽,做咩事都好,年輕人真係做咩都要三思而後行,唔好衝動

屌你老母
見到上面有啲人仲覺得好殘忍blablabla
唔通入到去同你講道理?用愛去教化佢地呀?
追哂post真心覺得痴撚線
諗起套電影叫sleepers
巴打係入面有無見過人反擊?
如果有佢後果係點?
同埋係咪無可能一齊作反?

唔該巴打

真係有見過,不過唔係還手,只係還口,之後果條友比人''啲''左去三首房(大粒野坐既房),之後直到我走果日都冇再見過佢喇

扯旗巴,你咩年份?

J仔定S仔?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞