[音響撚]音響Hifi討論區(6)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
NFS,NAS 已經 set 好晒隻 volumio 認唔到,以前 volumio 1.x 年代都仲認到
冇理由喎,有冇設置好權限,synology 嘅話要設置嘅

https://www.nakivo.com/cn/如何掛載windows分享資料夾/

正常設置好volumio冇問題嘅,我asus router 都係用NFS,都得
Oh shit,應該係呢一個位冇 set admin 可覆寫,因為我部 NAS 試過 Reset 個 OS,以為 admin account 係冇用所以冇剔,等我試下先,唔該晒巴打
有冇人玩過Sony SA-Z1?香港好似唔會出
想問下有無人玩過 homepad 兩隻當2.0咁出? 效果如何
入手左phantom reactor 600一個月
就忍唔住賣左佢
換左兩隻b&w flex
有無人知香港有無nad 3045 買
呢對嘢都幾貴
我估大部份有咁嘅 budget,香港9成9嘅人都唔會買 Sony,除非信仰啦
咩原因呀
我自己用緊一隻reactor
係有d 唔夠
感覺買多隻落埋腳應該唔錯
夠細隻
呢隻啲評價好似麻麻地
最緊想分返開電腦同歌,都留意緊呢類desktop amp,有無其他提議?
nuprime ida 8
我都係上網睇
呢部唔細喎
仲好深,放枱有難度
Denon PMA-50
諗起早前睇到Hiendy 有個人買咗Sony 對旗艦座地喇叭,佢應該就係果1%嘅人
PMA-60好似仲好,記低先,THX
有冇人試過ls50ii w
同1代比差幾遠
見1代萬鬆d好似幾抵
試聽完 ok 嘅入手問題我估不大,二代就出,一代而家個價真係 delay no more 架啦,要再平嘅相信到時得陳列品
再去聽下先
要視乎你用咩 source,內置 dac 一代明顯落後,但有 RCA input,二代有 HDMI in,analog 只得 3.5mm in,一二代各有取捨,要巴打自行判斷了
Bass太勁
聽lady gaga果啲好正
其他歌就覺得麻麻地
不過用黎睇戲效果係幾好
有冇人聽過Celestion Ditton 依個牌子?
因為屋企有個Celestion Ditton 25 , 屋企人想唔要 但自己想Keep
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞