(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區84

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
仲要望落咁肉酸
jeff又比scott同greg拍片屌
比條link 望望
人地即刻幫你係淘寶訂緊,體諒吓
Low carb仲要weight training
可以多運動量既日子high carbs靜態既日子low carbs
Tdee1650都唔應該食1100-1200 每日食少200已經好多 同埋呢個數字係reference 現實係要考慮埋你搭車企定座 每日行左幾多路 呢d variables 所以你絕對係食得太少
食太少有個問題係lean muscle mass都會跌 所以唔好再食咁少啦 健康係一世 唔好因為幾個月既體態就減得咁aggressive 咁樣都好易會反彈返 因為呢個唔係你一直keep到既生活習慣
講多句 健身最緊要既係adherence and consistency
所以要搵一個你接受到 享受既lifestyle 呢條路先可以行得耐
其實幾時先開翻gym room?
新聞都無update過咁
日日都百幾單 點開
我見大部份香港賣啞鈴既舖都有呢款,我唔識用淘寶,咁如果淘一對total 40KG啞鈴送到屋企幾錢
我意思係人體有咩分別
啲占係咪可以執
有激素果啲食得太多會干擾正常內分泌
不過香港法例唔可以入口含激素嘅肉類
應該問題不大嘅
揀啲靚牌子寫明無激素果啲 雙重保障啫
食開百佳果啲雞胸會唔會有事
見好多做埋單對單上門/戶外私教,不過個個月蝕租真係唔頂得耐
屌你老味 好撚想做尖 封咁撚多都係中招 關條撚事咩 解返啦仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞