(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區84

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
可能佢想強身健體呢
就係得個想字囉
真係有心既 一早是旦搵d片跟住做緊啦
就算跟coffee都起碼叫做緊先
你目標係咩 體能如何
早2日係迪卡儂買左
買埋50kg set啞鈴
自取
其實分左2日買,分2次拎
拉車仔搭鐵
都穩陣既
不過層coating磨下就甩
同埋有隻腳摺埋/打開時,有枝pin插/甩個窿位對得唔太fit, 要用s蠻力,唔知係咪咁岩我果張果個窿位做得無咁好
叫做廢事買淘寶貨,又唔使等
有,依家網上見將軍澳店都仲有好多貨
網店/旺角就要捕住
出返去先自我感覺良好都唔使惡到咁嘅
其實係咪一定要同你講埋已經做緊 先叫做緊 唔知頭唔知路judge人又幾好野喎
既然唔想理我點解要喺度reply啲揶揄說話? 不如你操下個腦先啦
同埋你睇唔睇死我其實無乜所謂,不如你問下自己哪來嘅自信一副說教mode先啦唔想答覺得我問題廢咪無視,不過你咁需要存在感我咪又答下你囉其實都有跟片做做咗一個月嘅,不過無義務同你交代隨便鬧 鬧咗你感覺好啲我當做善事
嘈交就自貼啦
呢度冇人嘈交唔自貼架
好用
但每次又裝又拆真係好煩
呢個ok 我 incline push up咁做
好好feel
我只係唔係好明點解留個名都要俾人鬧 係咪佢鬧完我感覺好啲
佢地都係話你九成會放棄然後冇改變
你可以當佢地激勵你
因為健身呢回事來來去去放棄既人居多
邊有咁撚快 起碼都等多一兩個月啦 今次勁過上次咁多
多謝 我都係唯有當激勵 不過就好懷疑佢地講野嘅動機 都係想講嚟顯得自己好威威
算啦 佢開心就好
因為你問啲野上網查唔難
如果真係好有心做咗功課先問問題唔會咁空泛
見佢1 scoop得20g protein
一罐得20servings
要買幾多先夠
多謝你解釋
其實我劉明嗰陣無諗咁多嘅 慣咗睇覆野個record追post 所以鳩打兩句
無諗過咁都要俾人狂judge 加瘋狂揣測
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞