(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區84

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
我再研究下先家陣因為唔係好識所以只係敢插30kg做, 插再重又驚接唔住, 不過而家對腳又無feel
即係正確其實反而係五隻手指全包咁係front rack position? 定其實都無咩所謂 因為我見有d人係2隻, 有d就3隻
如果你要front squat全蹲到底 一定要全包,否則未練到腳支bar就碌走咗
一係就用住straps咁蹲,都會穩好多
係喎正面睇好明顯
唔知佢如果bench press 會唔會大細力得好緊要
戰神mars同on你地會點揀
假設價錢唔係最大考慮
Mars
1. 好飲,多口味,啲口味係我地平時飲開台式飲品果啲口味嚟
2. 獨立包裝
大隻左咁撚多既,upper trap大左好撚多
我會揀iherb隻whey protein isolate既無味
飲得太多 隻隻味都覺得好鳩難飲
覺得無味最好飲
我就係而家飲緊呢隻
飲左少少頂唔順要加可可粉溝
竟然
同我相反
其實焗雞胸或者雞髀 我都覺得唔錯
好juicy 又唔洗額外落油 可以試下
雞胸焗幾耐
成舊入定界開先?
想問下各位Ching 練左幾年耐手臂d線條先明顯,小弟啱啱先開始健身,求教
有返咗上下瘦就明顯
3個月已經明顯
我係成舊入 保留入面啲肉汁
但最好拍到舊雞平均厚度 咁就唔會一啲熟一啲唔熟
220度 13-15分鐘
記得預熱焗爐
每個焗爐都有少少唔一樣 試多幾次就ok架啦!
thanks try try
有無巴打係Myprotein官網買過野?
想請教下 如果送貨到屋企既時候無人收貨 咁之後係會去邊拎翻貨嘅?
郵政局
唔好買咁重 上次買左20kg
搵左自己笨 係郵局托上屋企
99%
係咪太睇少香港玩比賽既人
myprotein真係好撚耐買左成個禮拜仲係英國
99%用700幾萬人去計
= 排頭7萬人

我覺得佢個胸可以排入頭七萬人冇問題。
簡單嘅就豉油 糖 白胡椒 黑胡椒粉
鍾意嘅可以落啲紅椒粉 少少麻油
我會前一晚醃定 第二日要食就直接放入焗爐
好方便
咖哩粉都幾正架
想食原汁原味就普通鹽水醃 浸完鹽水舊雞無咁鞋
買咗新出嗰隻芋頭牛奶
好期待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞