【無了期武漢肺炎特約】國際疫情討論區08

5001 回覆
38 Like 5 Dislike
South Korea 🇰🇷
+82 Cases,+5 Deaths,+188 Recovered
Confirmed Cases: 22,975
Deaths: 383
Recovered: 20,158

Local:
京畿道+28
首爾+24
釜山+6
慶尚北道+4
仁川+3
大邱+2
大田+1
蔚山+1
忠清北道+1
忠清南道+1
慶尚南道+1

自8月13日以來首次回落至雙位數
連登d恐懼撚多撚到 都唔知過多幾廿年香港落入呢班人點算 港共話乜就信乜 幫埋共狗限制自己人自由,最好日日留係屋企 咁班警狗就連做野都唔洗做 冇投票冇遊行冇抗爭
防疫 控制到疫情
就有恐懼撚出現

唔講中共
日韓 泰國佢哋係咩?

問下街上d人
第三波時驚唔驚
驚 全世界肯定都有人驚 但香港人一定係全世界最撚無膽個批
武肺is overrated 不過好快又有捉鬼c屌我
香港人叫無膽

對雜種示威左成年啦

防疫係叫有戒心,唔信中共
知道個病有幾可怕

醫療未崩潰 暫時只係死老人家多
就話恐懼
你想清楚先

歐美 中共崩潰個陣
年輕醫護都係接住死
tokyo +162
***figure within long holiday
港豬黄絲肯肯定係世界上最熱烈搶購防疫物資既一群
有個句講個句,紅底藍絲肯定係搶多d個班 搶完再黑心高價賣
醫咩療崩潰呀
根本就係無藥可醫, 只係靠自己好返
香港最大問題只係唔夠位放人隔離而已. 依家已經夠位啦, 又有竹高灣
關鍵唔在於香港人真係驚定唔驚
而係你香港人無得唔驚
換句話說, 就係香港人無話語權話唔驚
依家你係被迫去驚, 因為D醫學權威同你講, 你需要驚
咁你點質疑都好, 你只係平民, 唔係醫學權威
咁就要半被迫去做埋晒D防疫野, 即使你內心對疫情有質疑/保留
過左最壞情況啦
隻病毒依家係死亡證下降 傳染性增加
咪同流感一樣.
強制民眾外出帶口罩已經好足夠
下下封城. 未病死都已經餓死了
咁封到依家經濟咁差 又係好事?
我不嬲都當just a flu
唔係香港要強制性帶口罩. 我都唔會帶

死亡數: 4
重症數: 159
Yesterday Top 3 Countries
1. India
Cases: 5,398,230 (+92,755)
Deaths: 86,774 (+1,149)

2. USA
Cases: 6,967,403 (+42,533)
Deaths: 203,824 (+657)

3. Brazil
Cases: 4,528,347 (+30,913)
Deaths: 136,565 (+708)
2020年9月21日

3107萬人感染武漢肺炎

96.2萬患者死亡
(100萬倒數)

(以上全都是各國政府公佈的資訊,
大家係網上都搵到。

對於那些非常不滿這題目不停update疫情的人,

我建議你地去微博,香討,甚至番大陸(好大機會你地已經睇緊)

果度會有大量小粉紅提供你地想要的資訊
- 新冠肺炎源自火星或美國,死亡率等同流感,
食中藥甚至唔食藥都會好番)
連登係其中一個滿佈恐慌撚同口罩法西斯既平台
係武漢肺炎題目

講全球政府公開的武漢肺炎數據都唔可以

你先至係法西斯
你邊隻眼睇到我講“唔可以”
我話你食相難睇
你就話我唔准你食野
你的食相仲核突。

靠用分身同人身攻擊,係大陸呢d鎖網地區就有用,
係冇鎖網的地方係冇用㗎!

個個都識得上網睇資料
快d叫中共鎖香港網啦
3124萬人感染武漢肺炎

96.5萬患者死亡
(100萬倒數)

(以上全都是各國政府公佈的資訊,
大家係網上都搵到。

對於那些非常不滿這題目不停update疫情的人,

我建議你地去微博,香討,甚至番大陸(好大機會你地就係係果度嚟)

果度會有大量小粉紅提供你地想要的假資訊
- 新冠肺炎源自火星或美國,死亡率等同流感,
食中藥甚至唔食藥都會好番,唔駛戴口罩)
咪就係大把資料講武肺數據係鳩計
撞車死然後確診都當係
香港又有cancer死之後確診又入武肺數既fraud case
不過你只會選擇性失明
回埋你呢次唔回啦
反正你只係一個不斷repeat同一句對白NPC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞