【無了期武漢肺炎特約】國際疫情討論區08

5001 回覆
38 Like 5 Dislike
唔係可以點? 得東亞病夫縮下縮下咁
香港咁細先仲可以控制渣 外國爆到咁根本覆水難收
所以要個感染加快先可以消滅呢隻病毒
要3個月時間內令全球人類感染
Show blocked user - 傷子情歌
你試下從死者的親友角度出發,
自然會明白點解我同其他人會話恐怖,
d人好可憐,傷感,無言,等等

由得武肺病毒繼續蔓延,
有朝一日你同我都會中招,
當病毒殺埋你身果陣,
相信你自然明白大家的心情
2755萬人中招

89.8萬人死亡

嚟緊中蟈肺炎再變種,係咪要叫「超究極爆裂新型冠狀病毒肺炎MK2」

死亡數: 17
重症數: 202
真係變晒 真究極國際支共肺炎
之前中招人數破10萬,個個都嘩嘩聲

而家死亡人數就快100萬,
但所有人(包括我自己)都麻木了

成個世界都俾武漢肺炎玩死
睇番前幾個po三月伊朗意大利一出數據嗰陣7K8K大家都嘩嘩聲
依家印度今日80K確診我地都已經冇哂感覺了
雖然唔係幾啱聽,侵衰在講嘢太單刀直入(雖然侵鬧德國政府冇鬧錯到,但係呢樣都係大忌
South Korea 🇰🇷
+156 Cases,+3 Deaths, +387 Recovered
Confirmed Cases: 21,588
Deaths: 344
Recovered: 17,023

Local:
京畿道+51
首爾+48
光州+17
大田+8
忠清南道+5
蔚山+4
大邱+2
釜山+2
世宗特別自治市+2
仁川+1
忠清北道+1
全羅北道+1
全羅南道+1
慶尚南道+1
Moldova 🇲🇩
+501 Cases, +13 Deaths
Confirmed Cases: 40,556
Deaths: 1,087
Recovered: 28,578
Total Population:4,032,141

Confirmed cases already above 1% of the population.
生老病死有得避? 有人可以長生不老?
如果冇微生物帶來的傳染病喺呢幾千年黎汱弱留強 地球一早因為人類過多而滅亡 包括全體人類

我只係從科學理性既角度講 邊個死我都唔想
但從宏觀、社會整體黎講 武肺只係好似以前既傳染病一樣 清除過多人口、並令人類進化
咁但唔係可以點?
你有方法阻止? 你諗到但全世界諗唔到?
發現左只係強流感 緊係啦
已封鎖會員 - 傷子情歌
你損失

兒登講真話就係會有呢啲傻仔 駁唔到就話block人 勁幼稚
一月尾一日唔夠3單都驚到乜咁
India has set the world record of over 91,000 daily new cases on 6 Sept. but most poeple in the world have no big reaction because we expected that India will break the 100,000 daily new cases barrier!
tokyo +149
你有冇諗過正正係互賴低,所以美國可以全力搞蘇聯,而而家中國同世界各國經濟上互相依賴,所以佢地冇咁情願打中國

[2019.09.29]舊納粹蘇聯同赤納粹(支共共匪)邊個難搞啲?
https://lihkg.com/thread/1587499/page/1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞