美劇集中討論區(38) Killing Eve S3 | The Great | WWDITS S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
v真係越黎越慘 就黎跌到谷底喇喎咩事同s1完全兩個人
下兩集再係咁 我唔忍心再睇

btw 最尾聯針嗰度zoom埋去 睇到好鬼痛
我覺得呢個scene好表達到v內心嘅痛 佢傷口嘅痛都唔及心痛
好緊張個finale會係點收
好驚如果係失望會即刻放棄唔想再睇
上次臨門一腳反高潮好大陰影

dasha臨行返出去之前
望V個表情好似好睇唔起佢 覺得佢好廢咁
但平時睇劇都覺得佢幾高下
phoebe仲高過佢
Mad Max: Furiosa Prequel Eyes Killing Eve's Jodie Comer to Star
https://screenrant.com/mad-max-5-furiosa-prequel-movie-jodie-comer/

之前話好似揀anya依家又提返jodie變front runner
jodie拍唔到咁多動作戲應該未必得
我開頭都以為係比左Anya,但而家咁睇好似未confirm,希望Jodie成功啦
又係戲 想睇佢拍劇多啲

不過佢真心啱呢種角色咩

劇一日仲有KE佢睇怕都冇時間拍其他
佢演技好應該咩角色都carry到
唯一係太多動作戲我覺得佢好似未必得除非操一排
佢有做開gym應該問題唔大
mad max果隻動作戲唔係講笑
希望會cast佢好想睇佢做

睇返S1果陣d gif
佢呢度爬上去手都震哂

用app睇唔返張gif
再貼過
爬水管堅正不過正常人咁爬都手震

佢好似成日interview都話自己冇運動細胞
同埋佢個跑姿又係好cute
好緊張個finale會係點收
好驚如果係失望會即刻放棄唔想再睇
上次臨門一腳反高潮好大陰影

諗起佢s1一路跑一路扮海豚鳩叫
平時睇劇覺得佢唔高喎
以為佢164,5
咁唔怪得係巴士推E果幕咁型 有身高優勢
睇得出好高喎 絲打又要去驗眼
身型好大 又大長腿
鬼妹平均都170以上

Sandra個樣成日好有喜感 望住佢個樣會好期待佢下一句講啲咩好笑野
直接排期換眼
忍唔住要睇返呢張gif
我都留意到 所以都係當V工具黎
V自己都知
有無人覺得V係扮 因為同K係hockey場戲

呢張既佢真係世界級 憂傷V
未J過 想問有冇link可以happy dhare
好記得佢拎Emmy果時背後就係呢張相
正到你呀 果時睇如為係平時啲明星大頭照當背景 點知係ke
原來係咁係到唔出奇 為咗走佬
拎張最正既放係大螢幕
K仲串佢 你normal先會比人發現
呢個經典

睇多次先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞